کد خبر: ۱۵۳۶۸۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۱
معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس:

گردشگری رویداد محور و خلاق، محرک توسعه گردشگری استان است

فرخ زاده بر نقش مهم صنایع بسته بندی در تصاحب بازارهای بین‌المللی تاکید کرد و افزود: کشورهای موفق در بازارهای جهانی در حوزه آموزش های فنی و حرفه ای نگاه ویژه ای به صنایع تبدیلی و بسته بندی دارند و این هنر می تواند مکمل مناسبی به خدمات و بازاریابی صنف حلواسازان باشد.
به گزارش سرویس اجتماعی شیرازه، محمد فرخ زاده معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس در جلسه هماهنگی برنامه ریزی جشنواره حلوا شکری رزقان که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، گفت: برند سازی حلوای زرقان از طریق بازاریابی مناسب، بسته بندی جذاب، فعالیت های خلاقانه و شناسایی سلیقه مشتریان میسر می شود.
 
وی بر نقش مهم صنایع بسته بندی در تصاحب بازارهای بین‌المللی تاکید کرد و افزود: کشورهای موفق در بازارهای جهانی در حوزه آموزش های فنی و حرفه ای نگاه ویژه ای به صنایع تبدیلی و بسته بندی دارند و این هنر می تواند مکمل مناسبی به خدمات و بازاریابی صنف حلواسازان باشد که با ایجاد تعدد محصولات حلوا شکری این محصول به یک برند تبدیل گردد.

فرخ زاده برگزاری رویداد های سنت محور و بومی را راهبرد مطلوبی برای شناساندن ظرفیت های شناخته نشده استان عنوان کرد و اظهار کرد:رویدادها در هر حوزه ای در دنیا جایگاه ویژه ای دارند و تحول در حوزه های مختلف اقتصادی یکی از ثمرات برگزاری رویداد هاست.

معاون استاندار فارس در ادامه استفاده از فرصت ها و ظرفیت ها را از مهم ترین مسائل مورد پیگیری خواند و افزود:استفاده از فرصت جام جهانی ۲۰۲۲ قطر یک تدبیر بسیار مناسب است که باید حداکثر استفاده از آن را داشته باشیم.

وی همچنین آموزش و انتقال تجربیات به نسل های آینده را یک امر مهم برشمرد و ادامه داد:آموزش این مهارت‌ها به نوجوانان نسل بعد و عمل آوری محصولات به صورت ارگانیک باید حفظ گردد و این مهم خود یک گام رو به جلوست.

فرخ زاده در پایان به تبلیغات موثر در سایر کلان شهرها و همراهی رسانه ملی در رویداد ها تاکید و تبیین کرد: تبلیغات محیطی جذاب در زمان برگزاری جشنواره های گردشگری در مبادی ورودی استان، هتل های پر ترافیک، فرودگاهها، راه آهن و ترمینال های مسافری بسیار تعیین کننده و اثرگذار است.

 انتهای پیام/س

نظرات بینندگان