معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس:
شیراز به رغم آوازه جهانی از داشتن موزه مرکزی و موزههای تخصصی محروم است
فرخ زاده ضمن ابراز تأسف از اینکه شیراز با آوازه جهانی فاقد موزه مرکزی و موزههای تخصصی است به دوره حضور کوتاه خود در پارلمان شهری اشاره کرد و گفت:از باقیات و صالحات حضورم در شورای دوره ششم پروژه های ارزشمندی در حمایت از موزهها و احداث موزه مرکزی و موزه های تخصصی در بودجه تصویبی ۱۴۰۱ شورای اسلامی شهر شیراز است.
به گزارش سرویس اجتماعی شیرازه، محمد فرخزاده،معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس با اشاره به اینکه ۲۸ اردیبهشت ماه به عنوان روز جهانی موزه و میراث فرهنگی نامگذاری شده است، ضمن پاسداشت این روز، از رایگان بودن بازدید از موزهها و اماکن تاریخی استان خبر داد و افزود: اهمیت موزهها در میراث فرهنگی دارای ابعاد مختلفی است.
فرخزاده حفظ هویت ملی، مذهبی، فرهنگی و تاریخی را از جمله کارکردهای مهم موزهها برشمرد و عنوان کرد: توسعه و گسترش این اماکن در پایداری و بقا فرهنگ جوامع مختلف تاثیر گذار است.
به اعتقاد وی توجه به میراث فرهنگی نیازمند این است که اعضا جامعه به خصوص نسل جوان و نوجوان این آثار را بشناسند از این رو موزهها نقشی مهم در زنده نگهداشتن میراث فرهنگی و تاریخی هر کشوری دارند.
فرخزاده ادامه داد: توسعه فرهنگی به ساختاری مستحكم برای معرفی و نشان دادن آثار گذشته نیاز دارد.
معاون گردشگری استاندار فارس ضمن ابراز تأسف از اینکه شیراز با آوازه جهانی فاقد موزه مرکزی و موزههای تخصصی است به دوره حضور کوتاه خود در پارلمان شهری اشاره کرد و گفت:از باقیات و صالحات حضورم در شورای دوره ششم پروژه های ارزشمندی در حمایت از موزهها و احداث موزه مرکزی و موزه های تخصصی در بودجه تصویبی ۱۴۰۱ شورای اسلامی شهر شیراز است.
وی ابراز امیدواری کرد شهرداری شیراز با صرف وقت و هزینه لازم به اجرایی شدن آنها اهتمام ورزد و این اقدام را سبب رخ دادن تحولی بزرگ در حوزه گسترش زیر ساخت های گردشگری و زیارت دانست.
فرخ زاده با تاکید بر اهمیت توسعه صنعت گردشگری، معرفی فرهنگ و تاریخ به گردشگران را از مولفههای اثر گذار در این توسعه دانست و افزود: موزه ها، می توانند نقشی تاثیرگذار و اجتناب ناپذیر در توسعه فرهنگی و توسعه گردشگری داشته باشند.
به گفته معاون گردشگری استانداری فارس موزه ها جعبه سیاه صادقانه در طول تاریخ هستند و جمع آوری آثار گذشتگان و انتقال مفاهیم مجهول از گذشته به آینده، چراغی روشن برای خلق آینده ای معلوم و درخشان است.
وی خاطرنشان کرد: تاریخ آنگونه که می گویند توسط مورخین نگاشته نمی شود ولیکن آثار آنگونه که بوده خلق شده، پس شفافیت نهفته در آن ارزشی مهم را برای نسل آینده می نگارد.
انتهای پیام/س
نظرات بینندگان