مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس:
تولید ۴۲۰ هزارتن پیاز خوراکی در فارس
صادقی گفت: سالانه ۷۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان فارس به زیر کشت این محصول میرود.
به گزارش سرویس اجتماعی شیرازه،مهدی صادقی مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه پیاز خوراکی به صورت چهار فصل در این استان تولید میشود،گفت: سالانه ۷۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان فارس به زیر کشت این محصول میرود.
وی افزود: شهرستانهای اقلید، کوار، سپیدان و شیراز بیشترین سطح زیرکشت این محصول را دارند و ارقام پیاز خوراکی کشت شده در این استان شامل مینروا، پریماورا، تگزاس، آفریگرو و حُبوب است.
صادقی اظهار کرد: پیاز خوراکی تولید این استان علاوه بر مصرف داخلی به استانهای تهران، اصفهان و آذربایجان صادر میشود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه پیاز خوراکی تولید پاییز در شهرستانهای اقلید، آباده، سپیدان، بیضاء و پاسارگاد کاشته میشود، افزود: پیاز تولید بهاره در شهرستانهای کازرون و داراب و پیاز تولید تابستانه در شهرستانهای شیراز، مرودشت، کوار و فسا کاشته میشود.
این مقام مسئول بیان کرد: طرح استمرار کاشت پیاز با هدف تولید این محصول در فصل زمستان و در شهرستان لارستان اجرا میشود.
انتهای پیام/ف
نظرات بینندگان