رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس خبر داد:
اولویتهای اجرایی قرارگاه سازندگی و محرومیتزدایی فارس در حوزه عمرانی در سال ۱۴۰۲ مشخص شد
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس اولویتهای اجرایی قرارگاه سازندگی و محرومیتزدایی فارس در حوزه عمرانی در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه تحلیلی خبری«شیرازه»، اسماعیل قزل سفلی رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس اظهار داشت: اولین جلسه هماندیشی قرارگاه سازندگی و محرومیتزدایی فارس در سال جاری با حضور اعضاء محترم در پنج محور قیر رایگان؛ طرح آبخیز تا جالیز؛ احداث مسکن برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ه) و بهزیستی و بررسی روند پیشرفت طرح جهاد آبرسانی به روستاهای استان فارس، راهاندازی قرارگاههای عملیات جهادی پهنهای و رزمایشهای عمومی و تخصصی جهادگران برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه قیر از محل قانون بودجه ۱۴۰۱؛ در راستای راههای دسترسی روستایی، راههای بین مزارع و باغات، جادههای منتهی به گلزارهای شهدا و یادمانهای شهدای گمنام، پاسگاهها و اماکن نیروی انتظامی و حوزهها و پایگاههای مقاومت اختصاص مییابد؛ افزود:
در سال ۱۴۰۱ با مشارکت فرمانداران و بخشداران، ۸۵۶ هزار مترمربع راه روستایی آسفالت شد و با همکاری جهاد کشاورزی و کشاورزان و باغداران نیز ۲۰۸ هزار متر مربع از راه بین مزارع آسفالت گردید و در مساله جادههای منتهی به گلزار شهداء نیز این میزان به عدد ۷۰ هزار متر مربع رسید.
قزل سفلی، در خصوص طرح آبخیز تا جالیز نیز بیان داشت: این طرح در قالب تفاهم نامه وزارت جهاد کشاورزی و قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) توسط بسیج سازندگی استان فارس به عنوان معین قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و با مشارکت اداره کل منابع طبیعی و جهاد کشاورزی اجرایی خواهد شد که در ۱۹ شهرستان طرح آبخیز داری و در ۱۸ شهرستان طرح احیاء قنوات با اعتباری بالغ بر ۳۱۵ میلیارد تومان اجرا خواهد شد.
جانشین قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی سپاه فجر استان فارس با اشاره به اجرای طرح جهاد آبرسانی از ابتدای سال ۱۴۰۱ با هدف رفع مشکل آب آشامیدنی ۳۷۲ روستای استان فارس بیان کرد: تا کنون امکان بهرمندی ۲۳۰ روستا از آب شرب فراهم شده و در مجموع نزدیک به ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و مابقی روستاها نیز در دست اقدام است. در سال جدید نیز عملیات پایدارسازی منابع آب در قالب طرح رفع محرومیت از مناطق کمبرخوردار روستایی شهر شیراز اجرایی خواهد شد و ۲ مجتمع آبرسانی نجمآباد و سطانآباد با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیاردتومان تعریف شده تا مشکل آب ۱۲ روستا با جمعیت ۱۶ هزار نفری رفع گردد.
گفتنی است در این نشست بر تشکیل ستاد پشتیبانی از فعالیتهای محرومیتزدایی گروههای جهادی، در اختیار قرار دادن ظرفیتهای فنی و عمرانی (ماشین آلات، ادوات و تجهیزات خودرویی در اختیار دستگاه های دولتی) به گروههای جهادی برای اجرای پروژههای محرومیتزدایی در سطح استان، تامین مالی برای تهیه بنه تدارکاتی و تجهیزاتی برای پشتیبانی از فعالیتهای محرومیتزدایی عمرانی گروههای جهادی و ... تاکید شد.
انتهای پیام/
نظرات بینندگان