یادداشت؛
سفر ریاست جمهوری به فارس و چند نکته پیرامونی
تنها مدیریت شایسته مسئولان استان و نظارت مدیران ملی بر امور مدیریتی استان فارس است که میتواند راه را برای توسعه و پیشرفت همه جانبه این استان هموار سازد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه تحلیلی خبری «شیرازه»، بنا به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) استان فارس در قله فرهنگ و تمدن ایران اسلامی است و حیف است با وجود تنوع اقلیمی و آب و هوایی در بسیاری از امورها عقب بماند.
انتهای پیام/224224
مطالبهگری فرآیندی است که میتواند به گفتمانی مابین ملّت و مسئولان با رویکردی مبتنی بر مسئولیتپذیری، حقوق محوری و احساس وظیفه تبدیل گردد و برای مقابله با خطاها یا بازتولید شرایط بهتر، احقاق حقوق قانونی، شرعی و عرفی، پیگیری مستمر و پایدار آنها از طریق نظارت بر فعالیتهای مسئولین و نهادها صورت میگیرد که از ریاست جمهوری و تیم همراه انتظار میرود نسبت به نظارت بر اعمال و رفتار مسئولین دولتی در استان فارس دقت نظر دو چندانی داشته باشند.
این استان با وجود داراییهای فراوان در بحث مدیریتی گاه با چالش روبه رو است که در این بین میتوان از عدم نظارت برکنترل قیمت مرغ و دیگر اقلام ضروری زندگی و همچنین آمار و ارقامی که در خصوص احیاء بنگاههای اقتصادی راکد و نیمه تعطیل ارائه میشود، همچنین کنترل و نظارت بر بازار مسکن، عزل و نصبها و چینش مدیریتی در استان ،دخالت غیرمستقیم نمایندگان مجلس شورای اسلامی در امور شهرستانها که بر اساس قانون در حیطه اختیاری آنها نیست، طرحهای عمرانی نیمه تمام و بعضا مهم و اثرگذار که سالهاست در این استان بلا تکلیف مانده(تالار و کتابخانه مرکزی شیراز) و بررسی میزان پیشرفت مصوبات سفر اول رئیس جمهور به فارس،همه اینها از جمله مواردی است که ریاست محترم جمهور در دومین سفر خود به استان پهناور فارس میبایست مد نظر قرار دهد تا شاید از قِبَل برکات این سفرهای استانی مردم فارس رنگ و بوی مدیریت عدالت محور را بچشند.
استان پهناور فارس با برخورداری از جمعیت قابل توجه و نیروی فراوان کار و تحصیلگران نخبه در تمامی رشتهها، سرمایهگذران قابل قبول و امکانات کافی برای ایجاد کار و رشد تولید و صادرات محصولات تولیدی مختلف آماده جهش علمی و خیزش در تولید و کار افرینیها است.
هرچند وقتی سخن از مطالبهگری میشود فرض مسلم بر این است که باید شهروندان و مخاطبان مطالبات، خواسته، دغدغه و نیازهای خود را مطرح و پیگیری نمایند و نهادها و مسئولان هم موظف به پاسخگویی تحت هر شرایطی هستند. برخی مسئولان در استان فارس به دلیل عدم تجربه و تخصص کافی یا گاهی با وجود داشتن سابقه کاری هم آنگونه که شایسته توقع است، آشنا به وظایف، مسئولیت و امور تعهداتی خود نیستند و متأسفانه اغلب، برای ارتقا و اصلاح دانش و آگاهی درحوزه مسئولیت خود تلاش نمیکنند چون احساس نیاز شخصی و انتظار نظارت و ارزیابی دقیق را از بالادستیهای خود و افکار عمومی نیز ندارند.
چنین مسئولانی با رد درخواستهای بر حق مردم و عدم پیگیری آنها با ارجاعدهی غلط و غیر مرتبط، مراجعه کنندگان خود را دچار سرگردانی، یأس و ناامیدی مینمایند و موجب تلف شدن وقت و سرمایه مادی و معنوی آنها میگردند.
تنها مدیریت شایسته مسئولان استان و نظارت مدیران ملی بر امور مدیریتی استان فارس است که میتواند راه را برای توسعه و پیشرفت همه جانبه این استان هموار سازد.
نظرات بینندگان