کد خبر: ۱۶۱۱۲۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۱۰ مهر ۱۴۰۲
رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز خبر داد:

تعطیلی ۲۰ واحد متخلف در شیراز

رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز، از تعطیلی ۲۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی به دلیل رعایت‌نکردن شیوه‌نامه‌های بهداشتی خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه تحلیلی خبری«شیرازه»، کمال فخر پور رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز گفت: با تشدید نظارت‌های بهداشتی بر وضعیت سلامت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، ۲۰ واحد تهیه و توزیع مواد غذایی، به دلیل تخلفات بهداشتی از سوی بازرسان بهداشت محیط این مرکز تعطیل شد.

وی افزود: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید به نحوه رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به‌ویژه کنترل نقاط بحرانی در مراکز عرضه و طبخ مواد غذایی، از جمله رعایت زنجیره سرما و گرما در مواد غذایی به‌منظور حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی توجه بیشتری داشته باشند.

محمدحسین کیانفر مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب گفت: دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال (صفر تا ۴ درجه سانتیگراد) و فریزر (منفی ۱۸ درجه سانتیگراد) است و دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی گرم تا زمان عرضه به مشتری، حداقل ۶۵ درجه سانتیگراد است.

 کیانفر با بیان این که نگهداری مواد غذایی در فاصله دمایی ۴ تا ۶۵ درجه سانتیگراد بیش از دو ساعت بسیار خطرناک است، افزود: بسیاری از مسمومیت‌های غذایی، ناشی از عدم توجه به این موضوع مهم است؛ همچنین توجه به رعایت دمای پخت مواد غذایی به‌طوری‌که تمام قسمت‌های مواد غذایی کاملاً پخته شود، از موارد مهم و ضروری محسوب می‌شود.

وی با اشاره به برخورد قانونی با متخلفان و تهدیدکنندگان سلامت عمومی، از شهروندان خواست گزارش‌ها و شکایت‌های خود در زمینه تهیه و عرضه غیرمجاز مواد غذایی را از طریق سامانه ۱۹۰ ثبت و پیگیری کنند.

انتهای پیام/
نظرات بینندگان