کد خبر: ۱۶۶۳۷۹
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۲۹ دی ۱۴۰۳
پای حرف مردم؛

پروژه‌های مسکن ملی، نیازمند اقدامات جهادی است

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس در ویژه‌برنامه «در محضر مردم» در استان فارس با تأکید بر گلایه‌های شهروندان از اجرای پروژه‌های مسکن ملی، از تمامی دستگاه‌های مرتبط خواست تا اقدامات جهادی برای تسریع در تأمین زمین و منابع مالی انجام دهند.

مردم در موضوع مسکن ملی به حق گلایه‌مند و شاکی هستند

 به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، سید اسماعیل حسینی در جمع تعدادی از شهروندان و اعضای گروه‌های مطالبه‌گری در ویژه‌برنامه «در محضر مردم» سامانه مردم‌رسی استان فارس حضور یافت.

 وی با بیان اینکه مردم در موضوع مسکن ملی به حق گلایه‌مند و شاکی هستند، اظهار کرد: لازم است همه دستگاه‌های مرتبط برای تأمین زمین و اعتبار لازم جهت آغاز پروژه‌ها یا تکمیل پروژه‌های آغاز شده که سرعت بسیار کمی در اجرا دارند، اقدام جهادی انجام دهند.

 نماینده مردم شیراز و زرقان تأکید کرد: باید سازمان‌های متولی زمین مانند راه و شهرسازی، منابع طبیعی، محیط‌زیست، امور اراضی و اوقاف در زمینه تأمین زمین طرح‌های مختلف در فارس مانند مسکن ملی، تخصیص زمین به خانوارهای مشمول قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، تأمین زمین موردنیاز برای ساخت نیروگاه‌های خورشیدی، زمین موردنیاز وبگاه هسته‌ای فارس و امثال آن با نگاهی بازتر عمل کنند و از نگاه‌های بسته و به دور از جسارت برای پیشبرد پروژه‌ها دوری کنند.

 حسینی با اشاره به اینکه مطالبه‌گری باید در فضایی کارشناسی، دلسوزانه و به دور از احساسات با هدف آسیب‌شناسی و حل مشکلات انجام شود، گفت: به عنوان وکیل مردم در مجلس شورای اسلامی همواره در چارچوب قوانین، اختیارات و وظایف پیگیر دغدغه‌های اقشار مختلف خواهم بود.

 وی همچنین با بیان اینکه سرعت تحولات ملی و بین‌المللی همزمان با ۶ ماهه نخست فعالیت مجلس دوازدهم بالا بوده است، یادآور شد: مجلس علی‌رغم مشغله‌های پیش‌بینی نشده زیاد، طرح‌‎های مهم در دست بررسی دارد.

 عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به مطالبات تعدادی از بانوان در مساله حجاب بیان کرد: حجاب و عفاف از موضوعات مهم دینی، شرعی و فرهنگی مردم این سرزمین از قرن‌ها پیش تاکنون بوده است و هیچ شکی در ضرورت حفظ این فریضه وجود ندارد.

 حسینی افزود: اما پرداختن به آن باید در فرآیندی قانونی و با در نظر گرفتن همه جوانب اجتماعی، فرهنگی و سیاسی باشد ضمن اینکه برخی از مشکلات حوزه فرهنگ صرفاً مربوط به ماه‌ها یا سال‌های اخیر نیست.

 وی با تأکید بر اینکه همگان باید به ساختارهای قانونی کشور اعتماد داشته باشیم، گفت: مردم علاوه بر مطالبه‌گری و بیان مسائل، راه‌حل‌های ممکن و قابل‌اجرا را نیز به مسئولان ارائه دهند.

 عضو شورای عالی انرژی کشور در پاسخ به سؤال یک شهروند در خصوص چگونگی ادامه یا قطع معافیت‌ها یا مشوق‌های حوزه انرژی به مردم از جمله آب، برق و گاز گفت: طبق قانون دولت اختیار دارد با هدف اصلاح الگوی مصرف قیمت انرژی را نیز اصلاح کند.

 حسینی در پاسخ به علل قطعی‌های اخیر برق اظهار کرد: ظرفیت نیروگاه‌های کشور ۹۳ هزار مگاوات است که حدود دو برابر نیاز برق کشور در فصول سرد سال است، اما علتی که باعث عدم فعالیت بخشی از ظرفیت‌های نیروگاهی شد مشکل در تأمین گاز این نیروگاه‌ها و لزوم مدیریت مصرف سوخت جایگزین از جمله نفت گاز بود.

 وی افزود: برای جبران بخشی از کمبودهای حوزه برق از طریق انرژی خورشیدی نیاز به سرمایه‌گذاری و همکاری بین دستگاهی برای حمایت از سرمایه‌گذاران و تأمین زمین وجود دارد.

 انتهای خبر/

نظرات بینندگان