کد خبر: ۳۰۲۸۵
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۱

حالا یک غلطی کردیم که گفتیم تقلب شده!

اختلاف میان اصلاح طلبان و اپوزیسیون، به دنبال تحرکات برخی اصلاح طلبان برای فاصله گذاری با فتنه سبز و بازگشت به چارچوب حاکمیت شدت گرفته است.

روزنامه کیهان امروز دوشنبه  4/2/91 در ستون اخبار ویژه خود نوشت: اختلاف میان اصلاح طلبان و اپوزیسیون، به دنبال تحرکات برخی اصلاح طلبان برای فاصله گذاری با فتنه سبز و بازگشت به چارچوب حاکمیت شدت گرفته است.

در حالی که طیفی از اصلاح طلبان دو رویکرد «آشوبگری و ساختارشکنی» و «تحریم انتخابات مجلس» را شکست خورده تلقی می کنند و مایلند با کتمان ادعای تقلب به صحنه انتخابات برگردند، محافل رادیکال به ویژه عناصر فراری و اپوزیسیون خارج نشین از این فعالیت اصلاح طلبان نگران شده و آن را انتحار توصیف کردند.

مرتضی کاظمیان از اعضای گروهک ملی- مذهبی که در پاریس اقامت دارد و اخیرا مجادلات تندی میان وی و عباس عبدی درباره بن بست جنبش سبز صورت گرفت، به رادیو فرانسه گفته است: هرگونه مشارکت سیاسی و انتخاباتی توسط شخصیت های سیاسی اصلاح طلب در حالی که زندانیان جنبش سبز همچنان در بازداشت به سر می برند، انتحار سیاسی است.

وی با اشاره به اظهارات کسانی نظیر قنبری سخنگوی اقلیت مجلس که از برخی گزینه های اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری نام برده، گفت: اینها گمانه زنی است. واقعیت این است که بخش عمده ای از اصلاح طلبان با آنچه جنبش سبز گفته می شود پیوند خورده اند و تفکیک معنی داری نمی توان میان آنها قائل شد: نباید فراموش کنیم که چهره های ارشد و شاخص نیروهای اصلاح طلب یا در زندان هستند یا در حصر خانگی به سر می برند.

وی با اشاره به لغو مجوز حزب مشارکت سازمان مجاهدین (انقلاب) گفت: شخصیت های این احزاب در بازداشت به سر می برند و معلوم نیست با این وصف منظور از اصلاح طلبان چه کسانی هستند.

سایت اینترنتی کلمه وابسته به طیفی از عناصر فراری (امیرارجمند و...) از تبلیغات زودهنگام برای انتخابات ریاست جمهوری انتقاد کرده و می نویسد: بی شک تا آزادی زندانیان و تضمین آزادی های سیاسی، بحث شرکت در هر رقابت انتخاباتی از سوی اصلاح طلبان بی فایده است.

ارگان گروهک شورای هماهنگی سبز- گروهکی که انتخابات مجلس را تحریم کرد اما با رای دادن خاتمی غافلگیر شد- ادامه می دهد: فضای سیاسی فعلی فاقد مقدمات و ملزومات شرکت در انتخابات است. آزموده را دوباره آزمودن خطاست و کسانی که پاسخ رای من کجاست را نگرفته اند، هیزم تنور انتخابات نخواهند شد.

کلمه همچنین انتخابات در ایران را مهندسی شده توصیف کرده و با انکار تحرکات اصلاح طلبان برای بازگشت به عرصه سیاسی و انتخاباتی، ادعا کرده که اخبار منتشره شایعه است.

گفته می شود برخی عناصر خارج شده در کشور به محافل اصلاح طلب تندرو در داخل، این پیام توام با گلایه و اعتراض را منتقل کرده اند که شما با وعده ساختارشکنی، بایکوت حاکمیت و ایجاد انسجام میان اپوزیسیون و پیشبرد پروژه براندازی ما را به خارج کشور فرستادید اما حالا خودتان از آن ادعاها عقب نشینی کرده و عملا مهر ابطال به جنبش سبز می زنید.

یادآور می شود پیش از این عباس عبدی از طیف رادیکال حزب مشارکت- که در سالهای نه چندان دور حتی شعار خروج از حاکمیت را می داد- طی سلسله مقالاتی تاکید کرد جنبش سبز حرکتی رمانتیک و کور بود که در عمل ظرفیت های فعالیت اصلاح طلبان را بر باد داد و به دنبال وادار کردن کسانی چون خاتمی به خودکشی و انتحار بود.

با این وصف یکی از سؤالات مهمی که باید از سوی اصلاح طلبان و حامیان فتنه سبز پاسخ داده شود این است که آیا پا نهادن در فتنه سبز، انتحار بود یا تصمیم به فاصله گذاری با فتنه و سیاست و تحریم؟

چالش میان دو جریان داخلی و خارجی در حالی است که در داخل و در میان اصلاح طلبان نیز با اختلاف نظرهای جدی مواجه می شود. به عنوان مثال در حالی که محمدرضا خباز (عضو حزب اعتماد ملی و فراکسیون اقلیت مجلس) خاتمی را محور مناسبی برای تجدید فعالیت اصلاح طلبان می داند، مرتضی سجادیان عضو مرکزیت کارگزاران سازندگی به انتقاد شدید از خاتمی پرداخته است. خباز به باشگاه خبرنگاران گفته است: محوریت خاتمی برای جمع شدن اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری موثر است اما معنای محور بودن خاتمی این نیست که وی نامزد انتخابات شود.

اما مرتضی سجادیان مدیر مسئول روزنامه توقیف شده کارگزاران معتقد است: پرچم هدایت اصلاح طلبان برای فعالیت در انتخابات ریاست جمهوری باید به دست کسی غیر از خاتمی سپرده شود. کسانی باید محور فعالیت های اصلاح طلبان باشند که در چارچوب نظام فعالیت خود را انجام داده اند. با توجه به انتقاداتی که در این راستا به خاتمی داریم، او نمی تواند محور اصلاح طلبان باشد.

وی همچنین در گفت وگو با «مهر» درباره کمرنگ شدن فعالیت موثر اصلاح طلبان اظهار داشت: اصلاح طلبان به دلیل مصالح نظام و جلوگیری از سوء استفاده عناصر بیگانه از آنان فعالیت و حضور پررنگی در صحنه سیاست ندارند.

عضو شورای مرکزی کارگزاران افزود: اپوزیسیون خارج نشین همیشه در کمین هستند تا صحبت و اظهارنظری از سوی اصلاح طلبان صورت بگیرد که آن را پیراهن عثمان کنند و در جهت منافع و عقده های روانی خود از آن بهره گیرند بنابراین بخاطر مصالح نظام سکوت کردیم.

سجادیان گفت: این حضور باید پررنگ تر شود اما به گونه ای که موجب سوء استفاده عوامل بیگانه نشود.

وی گفت: افراد منطقی و چهره های معتدل زیادی در جریان اصلاحات وجود دارند که می توانند هدایت این جریان را برعهده بگیرند تا حضور پررنگ تری در انتخابات ریاست جمهوری داشته باشیم.

در همین حال عسگراولادی دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: خاتمی سعی می کند اصلاح طلبانی که در چارچوب نظام حرکت می کنند را سازماندهی کند اما وی باید موضعش با رفقای سابق خود که تا سرحد خصومت با نظام و مردم پیش رفتند را مشخص کند.

عسگراولادی در خصوص حضور اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری گفت: مردم در انتخابات مجلس نهم از اصلاح طلبان عبور کردند و لایه های گوناگون اصلاح طلبان نیز نتوانستند برای ورود به انتخابات مجلس نهم یک تصمیم واحد اتخاذ نمایند.

وی افزود: بخشی از اصلاح طلبان ضد انقلاب که عمدتا خارج نشین هستند بر طبل تحریم کوبیدند و برخی هم که در داخل بودند نتوانستند نظر واحدی داشته باشند و در برزخ عدم تحریم و تحریم گیر کردند.

وی خاطرنشان کرد: اگر اصلاح طلبان یک آسیب شناسی از عملکرد گذشته خود داشته باشند و بخواهند داخل نظام حرکت کنند کسی مانع آنها نیست ولی باید از همگرایی با آمریکا و غرب دست بردارند تا در نظر مردم جایگاهی داشته باشند.

اوضاع مصر برای اسرائیل نگران‌کننده‌تر از مسئله هسته‌ای ایران است

روزنامه صهیونیستی معاریو در گزارشی اعلام کرد «لیبرمن وزیر خارجه اسرائیل درخصوص اوضاع مصر پس از انقلاب به نتانیاهو هشدار داده است». به گزارش «قدسنا» به نقل از معاریو، لیبرمن در گزارش خود تصریح کرد روند تحولات مصر چالشی استراتژیک برای تل آویو و از مسئله هسته ای ایران هم نگران کننده تر است.

وزیرخارجه اسرائیل تاکید کرده است: این مسئله زمانی اهمیت پیدا می کند که توجه کنیم مصر بزرگ ترین کشور عربی است که صدها کیلومتر مرز با ما دارد.

وی با بیان ضرورت آماده بودن تل آویو جهت مقابله با خطرات احتمالی ناشی از اتفاقات اخیر مصر تاکید کرد؛ نیروهای ویژه ای که قبل از امضای معاهده صلح با مصر تشکیل و بعد از امضای این معاهده از سوی رژیم صهیونیستی منحل شده، باید بار دیگر تشکیل گردد.

مقامات رژیم صهیونیستی بارها از انقلاب مردم مسلمان مصر با عناوین نظیر «زلزله 9ریشتری، فروپاشی متحد راهبردی اسرائیل، تجدید کابوس انقلاب 1979 ایران، خزان و زمستان آرزوهای اسرائیل، و الهام گرفته از انقلاب (امام) خمینی در ایران» یاد کرده اند.

اظهار نگرانی لیبرمن درباره انقلاب مصر در حالی است که بنابر تصریح مطبوعات غربی، رژیم صهیونیستی در چالش هسته ای با ایران نیز طرف بازنده و منزوی محسوب می شود و حتی از سوی سران آمریکا نیز مورد بی اعتنایی قرار می گیرد.

 اعتراف می‌کنم که خل و چل هستیم!

نویسنده یک پایگاه اینترنتی وابسته به اپوزیسیون با اذعان به اینکه از بی عرضگی های محافل ضدانقلابی «خل و چل» شده، تاکید کرد: اگر شعار ندهیم و چرند نگوییم، سنگین تریم.

همکار سایت گویانیوز می نویسد: داغ کردن می دانید یعنی چه؟ یعنی این که یک خبر را که خواندی، همچین از جا بجهی که کسی که رو به رویت نشسته فکر کند پا شدی او را بزنی. یا این که فکر کنی اگر الان در دوبی امارات بودی می رفتی وسط میدان جمال عبدالناصر میکروفون دست می گرفتی و خلیج تا ابد فارس را با صدای بلند می خواندی.

وی ادامه می دهد: «اصلا چرا این کار که بیشتر به خیال می ماند. مثل دستگیرشدن موسوی و کروبی، قیامت می کردی. آن چه مزه ای دارد این کار ما. دید چه جوری در برلین و واشنگتن و پاریس قیامت کردیم و رژیم از ترس، موسوی را فرستاد شمال بچه هایش را ببیند. (ندای درون: چرا مزخرف می گویی؟ زده به سرت! کدام قیامت؟ چرا به چرند گفتن افتاده ای). داشتم می گفتم یک چیزی در درونم مزاحم شد، اختلال به وجود آمد. می بخشید... (ندای درون: نه خیر پاک خل شده ای! آخه تو را چه به این حرف ها؟ کل اگر طبیب بودی، سر خود دوا نمودی! آخه خیالات تا کجا؟). خیلی معذرت می خوام. نمی دانم چرا یک دفعه دچار سکته کلام می شوم. به نظرم یک کم تند رفتم... اصلا به من چه؟ بروید هر کاری دلتان می خواهد بکنید. بروید از عباس عبدی بپرسید چه کار باید کرد. بروید از خاتمی که می خواهد در انتخابات شرکت کند بپرسید. چه گرفتاری شده ایم!... بشر! مجبوری حرفی بزنی که نتوانی جمع اش کنی؟ ببخشید که نوشته ما سرو ته نداشت. ببخشید که نتوانستیم شما را به مبارزه رهنمون شویم.

 جایزه شرکت LG به مشتریان یک کلاه گشاد

کلاهبرداری شرکت ال جی در یک تبلیغ گسترده، موجب اعتراض خریداران محصولات این شرکت شده است.

به گزارش خبرنگار کیهان، در پی تبلیغات گسترده این شرکت مبنی بر این که به تمام کسانی که در فاصله 16بهمن 1390 تا دهم اردیبهشت 91 سه محصول یخچال فریزر ساید بای ساید، ماشین لباسشویی(یا ظرفشویی) و یک ماکروویو(طبق مدل های اعلام شده) را خریداری کنند، بدون استثنا یک تلویزیون LED 42 اینچ به عنوان هدیه نوروزی داده می شود، این شرکت محصول ماکروویو در مدل های ذکر شده را در بازار توزیع نکرده به گونه ای که در هیچ فروشگاه تهران و شهرستان ها این محصول یافت نمی شود، بدین ترتیب خریداران دو محصول دیگر که به امید واهی دریافت تلویزیون LED 42 اینچ مزبور آنها را تهیه کرده اند، از دریافت این هدیه وعده داده شده محروم می مانند.

جمعی از خریداران دو محصول ذکر شده در گفت وگو با خبرنگاران کیهان و ارائه مدارک خرید خود ضمن اعتراض شدید به این کلاهبرداری شرکت خارجی LG از قول برخی فروشندگان خوش انصاف این محصولات نقل کرده اند که شرکت LG ماکروویو سری سولار را قصد دارد بعد از دهم اردیبهشت و پایان زمان وعده داده شده برای اهدای تلویزیون، در بازار عرضه کند.

برای نمونه یکی از خریداران این محصولات در گفت وگو با کیهان اظهار داشت: با واحد شکایات این شرکت کره ای در ایران تماس گرفتم ولی هیچ کمکی به ما نکردند و واحد هدایا هم در هیچ زمان گوشی را برنمی دارد بناچار با هزاران امید، شکایتم را به واحد شکایات مردمی اداره بازرگانی واقع در بلوار کشاورز بردم اما مسئول مربوطه به جای اینکه شکایت هموطن خودش را دریافت کند، از من خواست که آنجا را ترک کنم و مزاحم نشوم!

کسانی که از طریق این آگهی کلاه سرشان رفته است به خبرنگار کیهان پیشنهاد کردند که هموطنان ایرانی به جای خرید از شرکت های خارجیی که به این طریق کلاهبرداری می کنند و مصرف گرایی را هم دامن می زنند از تولیدات متنوع کشور خودمان استفاده کنند تا حداقل سود این خریدها به جیب هموطنان ایرانی خودمان برود.

و بالاخره معلوم نیست در جریان اینگونه کلاهبرداری ها که کلاهبرداری شرکت کره ای LG یکی از نمونه های آن است، سازمان حمایت از مصرف کننده، دستگاه قضایی، وزارت بازرگانی و... کجا ایستاده اند و چرا از انجام وظیفه قانونی خود طفره رفته اند؟!

اسناد و مدارک ارائه شده از سوی مالباخته ها برای پیگیری احتمالی! سازمان های ذیربط در کیهان محفوظ است.

اتفاقا خیلی هم تروریست هستیم و تحت حمایت دولت آلمان

رئیس گروهک کومله برای عقب نماندن از گروهک تروریستی پژاک اعلام کرد کومله اقدامات مسلحانه را کنار نگذاشته و هرگاه لازم باشد این کار را انجام می دهد.

عبدالله مهتدی که در آلمان اقامت دارد، در گفت وگو با نشریه هاولاتی درباره «مناسبات بسیار بد میان کومله، حزب دموکرات و پژاک» گفت: این پژاک است که به ما فحش و حرف های زشت می زند. شرط اصلی عادی سازی این وضعیت، دست کشیدن آنها از حرف های زشت است.

وی همچنین درباره این پرسش که گفته می شود شما از لحاظ اقدام مسلحانه از پژاک عقب افتاده اید، نظر شما چیست؟» با تاکید بر فعالیت های مسلحانه تروریستی گفت: ما موسس این اقدامات بودیم و هرگاه لازم باشد باز هم از این اقدامات انجام می دهیم. ادعای شما اصلا درست نیست. شما این اطلاعات را از کجا آورده اید؟

رئیس کومله در این مصاحبه تایید کرد که اپوزیسیون ایران در وضعیت ضعف به سر می برد. او درباره گفت وگو با اصلاح طلبان اظهار داشت: اصلاح طلبان چند سالی است که کنار گذاشته شده اند و اختلاف میان طیف های حاکمیت است. به همین دلیل ما ارتباطی با آنها نداریم.

این اظهارات در حالی است که مهتدی مردادماه سال 89 به روز آن لاین گفته است: ما از جنبش سبز حمایت می کنیم. این جنبش از جدایی دین و سیاست صحبت می کند و مرز بین اپوزیسیون خارج و منتقدان داخلی از بین رفته است.

رئیس گروهک کومله همچنین از «خاصیت قابلیت انعطاف و درنوردیدن مرزهای محدود و پیشین اصلاح طلبی در جنبش سبز» تمجید کرده و گفته بود: طبیعی بود که با این اوصاف، کومله ها از همان روزهای اول حمایت قاطع خود را از جنبش سبز اعلام کنند. اقدام شجاعانه آقای موسوی و آقای کروبی - خارج از تعلق آنها به گذشته نظام که مورد قبول من نیست- نقطه قوت و مثبت آنهاست.

گفتنی است رئیس گروهک کومله در حالی که با صراحت به عملیات تروریستی اعتراف می کند، در آلمان اقامت داشته و تحت حمایت مستقیم دولت حاکم بر این کشور قرار دارد. دولتی که ادعای حمایت از حقوق بشر و مبارزه با تروریست را در آلمان و مجامع بین المللی تکرار می کند!

انتهای پیام/20

نظرات بینندگان