فعالیت مجدد استاد فتنهگر در دانشگاه شیراز
شیرازه - دکتر سید ابراهیم امینی که در حال حاضر در بخش حقوق دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه شیراز مشغول تدریس است، این روزها دوباره به یاد سالهای نه چندان دور فعالیتهای سیاسی خود افتاده است و دوباره در حال جولان دادن اما اینبار در کلاسهای درس است!
نگاهی به سوابق این شخص که چهره شاخص فتنه گران در انتخابات ریاست جمهوری در استان فارس بود جالب توجه است:
وی در دوره ششم مجلس به نمایندگی مردم ممسنی انتخاب شد. قبل از آن یکبار در انتخابات شرکت کرده که موفق به ورود به بهارستان نشده بود. در مجلس ششم مدتی نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس بود سپس بهعنوان عضو هیات رئیسه مجلس انتخاب گردید. پس از پایان دوره مجلس ششم، برای مجالس هفتم و هشتم داوطلب شرکت در انتخابات شد که هر دو بار صلاحیت او توسط هیئت نظارت شورای نگهبان رد شد. نقش امینی در حوادث ماههای پایانی مجلس ششم از جمله تحصن برخی نمایندگان کاملا قابل توجه است.
بعد از دوران نمایندگی به عضویت حزب اعتماد ملی درآمد و جزو هيات موسسان اين حزب نيز به شمار مي رود، وي همچنين با حكم محمد خاتمی به عنوان عضو هیات پیگیری و نظارت بر اجرای قانون اساسی انتخاب شد!
اما اصلیترین حضور سیاسی چالش برانگیز امینی در عرصه سیاست مربوط می شود به انتخابات ریاست جمهوری سال 1388. پس از اعلام نتیجه انتخابات و شروع بازی خطرناک کروبی و میرحسین موسوی با ادعای دروغین تقلب در انتخابات! امینی از سوی کروبی به عنوان عضو کمیته حمایت از بازداشت شدگان معرفی میشود. امینی که ریاست ستاد انتخاباتی کروبی در استان فارس را نیز برعهده داشت به دلایل امنیتی بازداشت میشود.
بالتبع او در ایامی که در بازداشت بود در دانشگاه حاضر نشد اما او حالا دوباره به کلاسهای درس بازگشته! و این بار از شیوه دیگری برای القای عقاید باطل خود به دانشجویان استفاده میکند. او بدون اینکه وارد بحث جدی شود سعی میکند با لطیفهگویی و استهزاء حرف خود را در لفافه بیان کند. به عنوان مثال در روزهای گذشته او با بیان لطیفهای مستهجن در خصوص روحانیت باعث بهت و تعجب دانشجویان شد. این لطیفه آنقدر زشت است که نمی توان آن را بیان کرد.
حضور امینی در کلاس درس در حالی صورت میگیرد که وی همچنان ارتباط خود را با جنبش به اصطلاح سبز حفظ کرده و کوچکترین نشانهای از تغییر در افکار و رفتار در وی مشاهده نمیشود.
با این تفاسیر مسئولین دانشگاه شیراز باید پاسخگوی این سوال باشند که امینی با این سوابق مشخص و سیاه، چگونه همچنان شایستگی حضور در کلاسهای درس این دانشگاه را دارا است؟
یادمه چندسال پیش یکی از دوستان بنده که فارق التحصیل فیزیک هسته ای ، بسیجی ، فرمانده پایگاه و فعال فرهنگی بود 2 سالی استاد دانشگاه بود و آخر زنگ هر درس 10 دقیقه ای به مباحث اخلاقی می پرداخت و دانشجوها رو نصیحت میکرد که مدیریت دانشگاه به همین دلیل ! وی را اخراج نمود
اما دکتر سالاری به دلیل توهین!!! به یکی از اساتید موجه! در مقدمه کتاب خود نتونست هیچ واحدی برای تدریس در ترم آینده بگیرد!!!
دکتر موذنی! توی اون خراب شده چه خبره؟ پس دارید چه ... میکنید که اوضاع اینطوریه؟
خدا! این دانشگاه قراره اسلامی بشه مثلا با این ریاست و این اساتید؟
آيا به دانشجو به عنوان کسي که مغز و قوه تحليل داره و به دانشگاه به عنوان جايي که ميشه در اون بحث کرد و بر مبناي منطق نتيجه گرفت اعتقادي داريد؟ اگر داريد که پس نبايد نگران باشيد و اگرم نداريد که در دانشگاه رو تخته کنيد!
رييس جمهور ايران ميره امريکا - کشور دشمن - و حرفش رو ميزنه و اونوقت شما از تدريس يک استاد داخلي در يک دانشگاه داخلي ترس داريد!
من می خواستم به دور از هرگونه تعصب چند نکته رو توضیح بدم:
1-مورد اول این که ان چه در متن خبر امده ایشان مسوولیتهایی داشتن که همه در راستای خدمت به مردم بوده، لذا نمیتوان به عنوان مثال وکالت مردم منطقه در مجلس رو نقطه تاریک فعالیتهای ایشون دونست.زیرا این کار توهین به شعور عمومی مردم محسوب میشه که در مذموم بودن اون نیازی به توضیح نیست!
2-انتقاد پسندیده است ،حتی نسبت به هر کس، اما نه با حربه افترا!
3-عضویت و تاسیس یک حزب زوال قانونی داره که در مورد حزب اعتماد ملی همگی رعایت شده بود اگر نه موفق به دریافت جواز از مقامات نمیشد!!! پس چگونه چگونه میتوان فعالیت یک شخصیت علمی رو در یک نهاد قانونی مستمسکی برای مجرم شناختن وی پنداشت؟؟؟
4-با فرض بروز فعالیتهایی خلاف سلایق بعضی ایا مرجع رسیدگی بدین افعال در سیستم قضایی قضات ذیصلاح هستند یا خیر؟ میبینیم که ایشان در مورد نحوه فعالیتها و اقصادشان به مدت 2 ماه تحت بازجویی بودند و همانطور که همه میدانیم تبرئه شدند.پس چگونه است که بعضی هنوز همان عناوین اتهامی رد شده توسط قضات و دادگستری ذیصلاح رسیدگی، تحت عنوان جرم (؟؟؟!!!) مطرح میکنند؟؟
5-این مطلب که ایشان اهل طنز و خوشرویی هستند دزست است اما توهین به روحانیت ؟؟؟؟!!!!
چگونه میشود فردی ازسادات از خانواده ای اصیل در یک منطقه باشد و چه از لحاظ خانوادگی و چه از لحاظ دایره دوستان گرداگرد او را روحانیون به نام گرفته باشند، با سابقه ای در سیاست ،اقدام به توهین و تمسخر روحانیت بنماید ؟؟؟!!!!!
6-میخواهم یادآور شوم ایشان به دلیل تشکیک بعضی به مدت 2 ماه تحت بازجویی بوده و حق آزادی ایشان در این مدت سلب گشته بود! حال با توجه به صدور حکم قانونی تبرئه به نظر میرسد ایشان 2 ماه آزادی طلب از سیستم طلب دارند ! کما اینکه کلیه فعالیت های ایشان از جمله شرکت و فعالیت در حزب،دفاع از حقوق شهروندان،...همگی به حق ، قانونی بودهند. ایا درست است در سایه غرض ورزی برخی ایشان باز هزینه ای پرداخت کنند؟؟؟؟
7-من به عنوان شخصی که نه اغراض سیاسی دارم نه حب و بغض های مرسوم این دوره را، میخوام بگم که دوستان بیایید بر موج سوار نشیم ! هر کس هر چه گفت به راحتی نپذیریم و در اون مورد کنکاش کنیم که مبادا به ناحق ابرویی بریزیم!
8-کلام اخر: طبق کلام حضرت مولا (ع) اگز انصاف رو رعایت کنیم هیچ مشکلی در جامعه پیش نخاهد اومد!
((((( پس بیایید منصف باشیم !!! )))))
من دانشجوی ایشونم
به خدا اینقدر جکش در مورد روحانیت زشت بود که حتی بچه هایی که توی کلاس مدام بددهنی میکنن با دوستاشون، از شنیدن جک بهت زده شدن
شما بهتره برید پیش کس دیگه ای برای امینی جانماز آب بکشید
حداقل 30 نفر سرکلاس این جک رو شنیدن
خجالت هم خوب چیزیه
دارید از چی دفاع میکنید؟
بر چشم خوب رحمت.............