کد خبر: ۴۹۳۲۹
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۰۸ دی ۱۳۹۲
پاسخ مدیر کانون رهپویان وصال به اظهارات علی مطهری

سران فتنه مصداق بارز مفسد فی الارض اند

اگر این دفعه هم 18 میلیون نفری که به دکتر روحانی رأی نداده بودند، به خیابان می‌ریختند؟! اما تمکین کردند، تبریک گفتند.
به گزارش سرویس فرهنگی - اجتماعی شیرازه حجت الاسلام انجوی نژاد، شب گذشته در جلسه هفتگی کانون رهپویان وصال شیراز به مناسبت حماسه ی 9 دی، به تشریح تفاوت عمیق میان کینه و کدورت شخصی و فتنه ای که بر مبنای دروغ و لجاجت بر آن، برادر را در مقابل برادر قرار داد، پرداخت.
سخنان صریح انجوی نژاد در حالی بیان شد که عصر دیروز علی مطهری در دانشگاه شیراز در اظهارات شاذی حماسه 9 دی را زیر سوال برده بود. مدیر کانون رهپیویان وصال شیراز در سخنانی مفصل تأکید کرد: افرادی که در رأس این فتنه بودند و موجب ریختن خون ها و آتش کشیدن بیت المال و تبدیل سند افتخار نظام را به سند ذلت نظام شدند، بی هیچ شکی بر اساس عقل و منطق مفسد فی الارض اند.

سایت کانون رهپویان نوشت: انجوی نژاد در تبیین جایگاه عقل و احساس در انسان، جایگاه احساس را توسل، ارتباطات شخصی و... دانست که انسان ممکن است بر پایه عواطف، عذرخواهی شخصی را که به او بدی کرده پذیرفته و ببخشد. وی حُسن انسان را به عقل و منطق دانست که بر همین اساس منطق‌های حکومتی شکل می‌گیرد و قانون کشورهای مختلف تعیین می شود و لذا وقتی بحران و جریان‌هایی در جامعه اتفاق می افتد، بهترین کار صحبت کردن و گفتگو است.
انجوی نژاد با اشاره به ریشه تفکر سلفی گری و خطر گسترش چنین تفکری در جامعه که منجر به حوادث سال 88 شد، گفت: در حال حاضر یکی از مشکلات بزرگ جهان اسلام، این است که این غده‌ی سرطانی وهابیت حاضر به صحبت نیستند؛ اهل مناظره و بحث نیستند و فقط صبح تا شب فتواهای عجیب و غریب می‌دهند! فتواهایی که نه با شرع هم‌خوانی دارد، نه با عقل و منطق، نه با انسانیت. در دایره محدودتر، می‌رسیم به مملکت خودمان. چقدر خوب است که صاحبان اختلاف در مملکت، کنار هم بنشینند و بحث کنند؛ با عقل و منطق. یک سری قوانین داریم، در چارچوب این قوانین بحث کنند.کسی متولی بشود، قبل از بحران‌ها بنشینند بحث و مناظره کنند. مردم هم بشنوند. در سال‌روز حماسه بزرگ 9 دی قرار داریم؛ بخاطر اینکه عده‌ای نخواستند بحث کنند و می‌خواستند مسئله را احساسی حل کنند، اتفاق بزرگی در شرف رخ دادن بود که هیچ چیز نتوانست آن را جمع کند، تا رسید به اباعبدالله (ع). و مردم بدون تبلیغات خاصی، آمدند و یاحسین (ع) گفتند و از بعد از 9 دی، کلا ماجرایی که با عقل و منطق و قانون جمع نشد، به کلی برچیده شد. عده‌ای آمدند، دروغی گفتند و برمبنای این دروغ‌شان حاضر به مناظره نشدند و ملت صمیمی و پاکی را به وسط خیابان‌ها کشاندند؛ که ماحصل آن، حدود 200-300 نفر کشته از دو طرف، میلیاردها تومان خسارت به مردم، میلیاردها تومان خسارت به شهرها، مضحکه شدن جمهوری اسلامی در چشم جهانیان و ایجاد کدورت‌های شدید بود. برادر را در سینه‌ی برادر قرار داد، معنای دقیق کلمه‌ی فتنه همین است که برادر را در مقابل برادر قرار می دهد. اقوام را در مقابل سینه‌ی هم قرار داد، یکپارچگی مملکت را به هم ریخت، و بطور سرجمع؛ مصداق بارزِ مفسد فی الارض شدند. یعنی افرادی که در رأس این فتنه بودند، بلاشک حکم‌شان اعدام است! عقل و منطق این را می‌گوید.

یک سری ادعا داریم، یک سری پرونده؛ ادعاها و پرونده‌ها باید جمع بشود، قوه‌ای که قبول داریم، بیاید بررسی کند و به عدالت حکم بدهد. ولی اینکه بگویند گذشت و تمام شد و کینه‌ها را دور بریزید و دور هم خوش باشید! ممکن نیست. یک مسئله شخصی نبوده، دویست نفر انسان کشته شده‌اند، خون ریخته شده! 90هزار نفر شاکی خصوصی مالی داریم که به اموال‌شان ضرر رسیده. شهرداری تهران اعلام کرده قریب به 350 میلیون تومان، فقط سطل زباله از بین رفته!! این‌ها بیت المال است. یک درهمی که امیرالمؤمنین می‌فرمود بخاطرش باید مو را از ماست بیرون کشید، این است. «تمام شد بگذریم» چه کسی بگذرد؟! عقل بگذرد؟! شرع بگذرد؟! خدا بگذرد؟! صاحبان دم و خون بگذرند؟! به همین سادگی که نیست. همه ما بالاخره روزی می‌میریم؛ اگر زمانی جایی به بیت المال لطمه‌ای زده باشیم، سیلی نابجایی به کسی زده باشیم، این‌ها از پرونده‌ی ما حذف نمی‌شود. خون ریخته شده. یک نفر بیاید بگوید این خون‌ها تقصیر چه کسی بوده؟ 200-300 هزار نفر شاکی‌اند. خسارت این مردم را چه کسی می‌خواهد برگرداند؟ خسارت شهرها را چه کسی بر می‌گرداند؟ چه کسی می‌خواهد کینه‌ی بین من و برادرم را برطرف کند؟ چه کسی دروغ گفت؟ کدام تقلب اثبات شد؟ چه کسی می‌خواهد اعتباری که از بین رفت را برگرداند؟ راست‌راست دارند برای خودشان می‌گردند! و ما شاکی هستیم. این‌ها لطمه‌ای زدند که سی سال باید بگذرد و یک نسل باید عوض شود، تا این لطمه برطرف گردد!

وی افزود: یک شرکت همگانی - که الحمدالله این بار هم بود و سند افتخار نظام را این‌ها تبدیل کردند به سند ذلت نظام! خوب بود اگر این دفعه هم 18 میلیون نفری که به دکتر روحانی رأی نداده بودند، به خیابان می‌ریختند؟! اما تمکین کردند، تبریک گفتند. حالا 20 هزار رأی هم بالا و پایین شده باشد! به قانون اساسی متعهد بودند و تمکین کردند. باید عقلانیتی در کار باشد. بار قبل هم هرکسی رأی می آورد ما تمکین می‌کردیم؛ چون برای حفظ آرامش مملکت امضا داده‌ایم. برای این آرامش خون داده‌ایم. مطالبه‌ی مردمی این است؛ که کسانی که مردم را به جان هم انداختند و همدیگر را زدند و کشتند، حکم‌شان افساد فی الارض است. ملت خوب و شریف ایران همدیگر را در خیابان کشته‌اند! جنایت بزرگی رخ داده است. چطور تمام شد و بگذریم؟! لذا دقت کنید؛ منطق و عقل و قانون حاکم باشد. این که رأی نیاوریم می‌گذرد، ولی اینکه همدیگر را کشتیم که نمی‌گذرد!
وی در بخش دوم سخنان خود تأکید کرد: دیگر هر جناحی در ایران رأی بیاورد، فهمیده است که آحاد مردم ایران نسبت به مقدسات‌شان حساسیت دارند. حتما عقلانیت خواهند داشت که بساط اسلام‌ستیزی را روی بورس نیاورند. مردم حساسیت دارند. دیدند اسم امام حسین (ع) که بد برده شد، چه اتفاقی افتاد و مردم چه کردند. آن زمان در متن خبر BBC زدند 18 کیلومتر جمعیت متراکم! [ و رادیو آمریکا گفت 24 کیلومتر ]. بدون خبر و تبلیغات. مردم ما دین را دوست دارند؛ نسبت به اهل بیت و مقدسات‌شان حساس‌اند. همه‌ی جناح‌های سیاسی فهمیدند که نباید پا روی دُم شیری که نسبت به مقدساتش حساس است، بگذارند. 9 دی این را تا سالیان سال ثابت کرد.
ان‌شاءالله خداوند این مردم را زیر سایه اباعبدالله (ع) حفظ کند که تا حسین داریم، ضمانت داریم که هیچ تندباد و کندبادی نخواهد توانست سرسوزنی از خاک این سرزمین را به توبره‌ی شیطان بریزد.
نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
saeed
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۰۸ دی ۱۳۹۲
9
Faghat az eslam sooo estefade mikonid
ناشناس
کجای این مطلب سوء استفاده از اسلام است؟
ناشناس
برای اصلاح جمله سعید که البته احتمالا خواب الود بوده و درست نفهمیده که اون لحظه داشته چی مینوشته و عذرخواهی هم کنه بد نیست این را بگویم که اسلام را دارند کمک میکنند نه این که سوء استفاده میکنند.ثانیا همه مسئولین که بد نیستند ، زیادی تند و تیز نشید
محمد
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۰۸ دی ۱۳۹۲
1
صحبت های شنبه شب حاج آقا درباره 9 دی بود نه واکنش به صحبتهای مطهری .اون موقع هم خود مطهری برنامه داشتند اصلا صحبتهاش هنوز رسانه ای نشده بود که کسی واکنش نشون بده .
ناشناس
حالا اگه شما درست از صحبتهای اون موقع و موضع گیریها خبر ندارید که نمیشه گفت خبر دروغه.بگو شاید من خبر نداشته ام و عده ای در جریان بوده اند که این خبر را زده اند تو سایت.نتیجه : حال که ما از چیزی خبر نداریم دلیل بر کذب بودن ان چیز نیست
دلدار
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۰۸ دی ۱۳۹۲
0
یادمان نمی رود هنوز که هنوز است کدورتی که بینمان پیش آمده و حل هم نمی شود چون سران فتنه خود را صاحب حق می دانند و بالتبع اونا افرادی که قبولشون دارن هم به هیچ وجه قبول نمی کنند!
کاش به قول آقای انجوی می آمدند و با منطق حرف خودشون رو بیان می کردن نه با احساسات و مردم رو به جون همدیگه انداختن!
کاش بعضی جرأت اعتراف به اشتباه رو داشتن!
ولی متاسفانه حفظ منافع همیشه جزء لا ینفک زندگی کسانی است که مدعی خیلی چیزها هستند!
mehdi
آخه در طرف مقابل باید منطقی باشه تا اونا با منطق حرف بزنند
طرف مقابل جز باتوم و زندان و تفنگ و زور منطقی دیگر نداشته تا حالا
ناشناس
طرف مقابل یعنی کی نظام یا فتنه گران.جمله ات کمی گنگه