شهادت مرزبان ربودهشده تأیید شد
وی به دلیل حضور در جلسه موفق به توضیحات بیشتر در این راستا نشد و لذا سوال خبرنگار مهر را مبنیبر اینکه ایا اثری از جنازه این مرزبان ربوده شده به دست آمده یا خیر بیپاسخ ماند اما تصریح کرد تمامی شواهد و مدارک مبتنیبر شهادت این مرزبان است.
آنچه گذشت
بهمن ماه سال 92 شبکه تلویزیونی العربیه فیلمی منتشر کرد که حاکی از ربوده شدن 5 مرزبان ایرانی از سوی گروهک تروریستی جیش العدل بود.
در این فیلم کوتاه یکی از سربازان که بعدا ًمشخص شد جمشید داناییفر است در صحبتهای کوتاهی از ربوده شدن خود و دوستانش به دست این گروهک تروریستی خبر داد.
در ادامه مشخص شد پنج سرباز ایرانی در منطقه عمومی جکیگور استان سیستان و بلوچستان هنگامی که در حال نگهبانی بودند از سوی اعضای این گروهک ربوده و به خاک پاکستان منتقل شدند.
پس از این اقدام گروهک تروریستی جیش العدل کاربران شبکه های اجتماعی و مسئولین مرتبط با این ماجرا موجی را برای آزادی مرزبانان آغاز کرده و گفتگوها برای آزادی 5 سرباز ربوده شده آغاز شد.
خبر اعدام داناییفر
چهارم فروردین ماه سال 93 گروهک تروریستی جیش العدل در وبلاگ خود اعلام کرد که جمشید دانایی فر را دار زده است.
این گروه مدعی شد که دانایی فر را به تلافی مرگ یکی از اعضای گروه خود در زندان ایران کشته است.
در همین حال در فروردین ماه امسال استاندار سیستان و بلوچستان و معاون امنیتی وی با حضور در منزل دانایی فر از شهادت وی خبر دادند که موجب ناراحتی این خانواده شد.
دیدار با رییس جمهور
انتشار این خبر با واکنش هایی همراه بود. الهام نظام دوست همسر جمشید دانایی فر از مجامع بین المللی برای کمک به روشن شدن وضعیت همسرش درخواست همکاری کرد. استاندار سیستان و بلوچستان نیز گفت این اقدام بی پاسخ نخواهد ماند.
دیدار رئیس جمهور با همسر و فرزند داناییفر
پس از اعلام خبر به شهادت رساندن یکی از مرزبانان شبکه تلویزیونی العربیه که اخبار مرتبط به گروهک تروریستی جیش العدل را پوشش می دهد عکسی را بر روی خروجی خود قرار داد و مدعی شد این تصویر متعلق به شهید دانایی فر است.
بررسی ها در ادامه نشان داد که این تصویر هیچ ارتباطی با مرزبان ایرانی ندارد چرا که اصل این تصویر جعلی بوده و مربوط به کشته شدن یک سرباز عراقی است. انتشار این تصویر جعلی امیدواری در خصوص زنده بودن جمشید دانایی فر را افزایش داد.
سرانجام 17 فروردین با پیگیری های صورت گرفته 4 تن از مرزبانان آزاد شده به وطن بازگشتند اما از دانایی فر خبری نبود.
شایعه پناهندگی داناییفر!
پس از آزادی 4 مرزبان و در حالی که سرنوشت جمشید دانایی فر همچان در هاله ای از ابهام قرار داشت اما یک پایگاه خبری موسوم به حقوق انسانی و اولیه بشر از ورود جمشید دانایی فر مرزبان ایرانی به خاک آمریکا خبر داد.
در این گزارش عنوان شد صبح روز 29 می جمشید دانایی فر با یک هواپیمای نظامی به عنوان پناهنده سیاسی وارد خاک آمریکا شده است. این خبر با واکنش هایی از سوی مسئولین ایران و گروهک جیش العدل روبرو شد.
وزیر کشور در همین حال در بیست و یکم فروردین ماه امسال در جمع خبرنگاران با اشاره به آزادی چهار مرزبان ایرانی و اخبار ضد و نقیض در خصوص شهادت گروهبان جمشید دانایی فر گفت: ما به هیچ وجه قبول نمیکنیم که دانایی فر به شهادت رسیده باشد و پیگیری های دیپلماسی را دراین خصوص افزایش می دهیم.
عبدالرضا رحمانی در جمع خبرنگاران گفت: قبول نمیکنیم جمشید دانایی فر را به شهادت رسانده باشند و دولت پاکستان باید پاسخگوی این موضوع باشد و ما پیگیری دیپلماسی خود را ادامه خواهیم داد.
شاید یکم شهریور ماه 93 با انتشار تائید خبر شهادت جمشید دانایی فر توسط غلامرضا میرشکار معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان روز پایان شایعات و گمانه زنی ها باشد اما به زهرا خواهر این مرزبان غیور تا جنازه جمشید به دستشان نرسد باور این خبر برایشان سخت است.