کد خبر: ۷۰۷۳۸
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۶ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۴
شیرازه گزارش می دهد:

سهم معتادان از صدقه های مردم شیراز چقدر است؟

امروز متاسفانه سارقین به مصرف کننده مستقیم صدقات تبدیل شده اند و از آنجایی که دزدان همیشه از مسئولین یک قدم جلوترند اقدامات کمیته امداد برای کاهش سرقت ها راه به جایی نبرده است.
به گزارش سرویس فرهنگی شیرازه، «صدقه دفع بلاست» جمله ای آشنا برای کسانی که صبح خود را با صدقه آغاز می کنند. چرا که معتقدند این عمل مستحب، هم باعث دفع هفتاد نوع بلا است هم کمکی است ناچیز برای محرومین جامعه.

کمک به محرومین و صدقه دادن نه تنها سفارش دین اسلام است بلکه دستگیری از نیازمندان جزء سنت همیشگی ایرانیان بوده و هست و اکنون کمیته امداد حضرت امام(ره) در کشور موظف به جمع آوری این صدقات و رساندن آن به دست نیازمندان واقعی است.

دزدان امان صندوق‌های صدقه را بریده اند/ سهم معتادان از صدقه های مردم شیراز چقدر است؟

 معاون مشارکت های مردمی کمیته امداد، دی ماه سال 1390 گفته بود: ایرانی ها روزانه 500‌ میلیون، ماهانه 15‌ میلیارد و سالانه 180‌ میلیارد تومان به عنوان صدقه پرداخت می‌کنند که سهم مردم فارس و شیراز در این بین چشمگیر است.

آن طور که مدیر کمیته امداد شیراز گفته است: 110 هزار صندوق صدقه در سطح شهرستان شیراز توزیع‌ شده است و میانگین متوسط ماهانه درآمد صندوق‌های صدقات در شهرستان شیراز 440  میلیون تومان است. یعنی شیرازی ها روزانه حدود 15 میلیون تومان صدقه می دهند. اما آمار واقعی صدقات مردم شیراز بیشتر از این مبالغ است!

دزدی! متاسفانه برخی به شیوه های مختلف به صندوق صدقات هم رحم نمی کنند. معتادان و کارتن خواب ها به عنوان سارقان اصلی این صندوق ها، به شیوه‌های مختلفی اقدام به سرقت می کنند. به این صورت که در قدم اول شکاف مخصوصی که برای انداختن سکه یا اسکناس روی صندوق‌ها وجود دارد را گشاد می‌کردند. بعد با سیم مفتول و ترکه‌ای که مواد چسبنده‌ای مانند آدامس به سر آن می‌زدند، سیم مفتول یا ترکه را وارد صندوق کرده و به اسکناس‌های در‌شت می‌چسباندند و اسکناس‌ها را از صندوق‌ها بیرون کشیده و سرقت می‌کنند.

دزدان امان صندوق‌های صدقه را بریده اند/ سهم معتادان از صدقه های مردم شیراز چقدر است؟

 البته این ها کسانی هستند که شیوه حرفه ای را انتخاب می کنند، برخی هم با استفاده از تاریکی شب، صندوق صدقات را می برند و یا یکجا آ
ن را می کنند و هم پول داخل آن را به جیب می زنند و هم آهن آن را می فروشند. چرا که به گفته یکی از مدیران کل کمیته امداد، هزینه نصب هر صندوق صدقه در سطح شهر 200 هزار تومان است.

دزدان امان صندوق‌های صدقه را بریده اند/ سهم معتادان از صدقه های مردم شیراز چقدر است؟

رسولی مدیر کمیته امداد امام خمینی شهر شیراز اخیرا گفته است: سال گذشته 237 صندوق معابر این نهاد، مورد سرقت افراد سودجو قرار گرفت.

باید پذیرفت که امروز متاسفانه سارقین به مصرف کننده مستقیم صدقات تبدیل شده اند و از آنجایی که دزدان همیشه از مسئولین یک قدم جلوترند اقدامات کمیته امداد برای کاهش سرقت ها راه به جایی نبرده است.

کمیته امداد برای کاهش سرقت ها، علاوه بر تغییر شکل داخل صندوق های صدقات، دیجیتالی کردن صندوق ها را در دستور کار قرار داد، به طوری که به گفته مسئولین قرار بود تا پایان سال 90 تمام صندوق‌های صدقات، دیجیتالی شوند، این در حالی است که با گذشت سه سال و سه ماه از وعده‌ای که مسئولان کمیته برای اجرایی این طرح دادند تنها 300 صندوق در شیراز دیجیتالی شده است!

دزدان امان صندوق‌های صدقه را بریده اند/ سهم معتادان از صدقه های مردم شیراز چقدر است؟

ای کاش مسئولین مربوطه برای رساندن تمام و کمال محتویات صندوق های‌ صدقه که اعتقادات قلبی مردم در آنها جای می‌گیرد تلاش بیشتری به خرج می دادند تا هم خیال صدقه پردازان راحت شود هم ۵۴ هزار شیرازی تحت پوشش کمیته امداد و علی الخصوص  26 هزار فقیر مطلق به حق خود برسند.
نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
همشهری
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۴
0
فقط صدقه دادن به روش الکترونیکی شدن می تواند به نیازمندان کمک بیشتری کند واین روش کمیته هم سنتی است چون هزینه صندوق معابر بیشتر از درآمد اوست کارکنان این نهاد هرچه سریعتر به سمت دیجیتالی حرکت کنند و از سنتی کار کردن دست بردارند چون خود این مجموعه هم زیر سوال میرود آخر تاکی باید در این مملکت کارها سلیقهای وسنتی باید ادامه داشته باشد واین عکسها را که دیدم انگیزه صدقه دادن ازبین خواهد رفت و....
علیرضا
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۴
0
با سلام، من به عنوان یه شهروند دستگاه های پرداخت الکترونیک کمیته امداد رو توی پایانه های اتوبوسرانی و پرداخت بصدقه با کارت شهروندی دیدم و بعضاً صدقاتمو با اون پرداخت کردم و حتی بقیه اعضاء خونوادمو تشویق به پرداخت با اون می کنم اما خوب توی خونواده خود من پدر و مادرم دوست دارند ببینند صدقه از جیبشون داره خارج میشه و اون حس خوب کمک پولی رو داشته باشند
محمد زاده
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۴
0
با عرض سلام،من به خاطر نوع کارم از پروازهای هوایی زیاد استفاده میکنم،تلویزیون تبلیغی توی فرودگاه شیراز بود که پیامی در خصوص سامانه 36002 با عنوان کمک به نیازمندان با یک تماس رایگان تبلیغ میکرد. کنجکاو شدم و تماس گرفتم دیدم طرح جالبیه و این نشون میده در زمینه صدقات الکترونیک طرح های جدیدی در حال اجراست که البته تا عملیاتی شدن هر طرح جدید فاکتور صرف زمان طبیعی و عادی است.
بی نام
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۴
0
مطلب خوب و تاثیر گذار و تامل برانگیزی بود ولی ما ایرانی ها خیلی اوقات نیمه خالی رو می بینیم و بهتر بود عکسهاییه که تاثیر همین پول خوردایه جمع شده و رسیده به بدست نیازمندش نشون داده میشدکه لبخند روی لبای اونا میاره تا حق مطلب منصفانه ادا می شد. خود من مشکلاتی در دوران تحصیلم داشتم که از همین صدقات رفع شد و امروز میتونم روی پای خودم بایستم
رضا دلاوری
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۴
0
می خندم !!!
مگه معتادا نیازمند نیستند ...
جای این داستانا یه نگاه بندازین به امار