کد خبر: ۸۰۹۰۶
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۲۳ آذر ۱۳۹۴

سایت‌ های ثبت‌نام برای وام 10 میلیونی کالا اعلام شد + جزئیات

ثبت نام متقاضيان دريافت تسهيلات کالايي در سامانه قرض‌الحسنه ازدواج با توجه به فرآيند اجرائي‌، امکانپذیر است.
به گزارش شیرازه به نقل از میزان، «فرآیند اجرایی تبصره 26 قانون بودجه سال 1394 در خصوص تسهیلات کالایی ازدواج » به شرح زیر است:

1- ثبت نام در سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج ، انتخاب گزينه دريافت تسهيلات کالايي و اخذ کد رهگيري.

2-  انتخاب فروشنده مورد نظر از ليست اعلامي وزارت صنعت، معدن و تجارت مندرج در پايگاه اطلاع رساني آن وزارتخانه به آدرس اينترنتي http://www.mimt.gov.ir

3- مراجعه به فروشنده، دريافت پيش فاکتور و معرفي بانک عامل از سوي فروشنده به متقاضي.

چنانچه متقاضي کالاهاي متفاوت از فروشندگان مختلف را انتخاب نمايد، لازم است به اين نکته توجه داشته باشد که تمامي فروشندگان انتخاب شده نسبت به معرفي متقاضي فقط به يک بانک اقدام نمايند.

4- مراجعه متقاضي به شعب بانک عامل (معرفي شده از سوي فروشندگان کالا)، پذيرش متقاضي در سامانه ازدواج از سوي شعبه مربوطه ، انعقاد قرارداد با بانک عامل و ارائه تضامين کافي و معتبر به بانک عامل (ظرف مدت حداکثر 2 ماه از تاريخ اخذ کد رهگيري).
5- مراجعه متقاضي به فروشنده، ارائه نسخه اي از اصل قرارداد منعقده با بانک عامل و دريافت کالا (حداکثر ظرف يک هفته پس از تکميل قرارداد با بانک عامل).

6- فروشنده مکلف است گواهي امضاء شده از سوي خريدار جهت واگذاري کالا را به بانک ارسال نمايد. بديهي است بانک قبل از اخذ گواهي مذکور نبايد نسبت به واريز اقساط به حساب فروشنده اقدام نمايد.

گفتنی است ، بر اساس تبصره (٢٦) ماده واحده قـانون بودجـه سـال ١٣٩٤ کـل کشور، زوجهاي مشمول دريافت وام ازدواج مي توانند به جاي دريافت وام به صورت نقـدي، از تسـهيلات فـروش اقساطي استفاده کنند. تسهيلات مزبور توسط توليدکنندگان و فروشندگان متقاضي عرضه کالاهاي بـادوام داخلـي،ارايه مي شود و بانکها و مؤسسات اعتباري غيربانکي صرفاً موظف به تضمين پرداخت اقساط به درخواست فروشنده و پس از اخذ تضامين لازم از زوجين هستند.

سالاد

نظرات بینندگان