نشست کارآفرینی شیراز خردادماه برگزار میشود/ شیراز ظرفیت تبدیلشدن به پایگاه حوزه کارآفرینی کشور را دارد
به گزارش شیرازه، رئیس شورای سیاستگذاری دومین نشست کارآفرینی شیراز در ارتباط با امکان ایجاد و گسترش اکوسیستم کارآفرینی در شیراز گفت: با توجه به حرکت شروعشده در حوزه نو ارزشآفرینی در شهر شیراز و ظرفیتهای بالقوه این استان که بهواسطه جوانان مستعد و متخصص در حال بالفعل شدن است میتوانیم نوید این را بدهیم که این حرکت، موجی از خودباوری برای ورود به عرصه کارآفرینی بهجای اشتغال سنتی را در میان جوانان و دانشگاهیان به دنبال خواهد داشت.
شریف بیان داشت: بهواسطه این مهم میتوان امید داشت که جامعه علمی به سمت دانشگاههای نسل سوم (کارآفرین) حرکت کند و تفکر اقتصاد دانشبنیان مبتنی بر تولید ثروت در کشور بنا بر ظرفیتهای داخلی تقویت گردد و در جهت نیل به رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در حوزه اقتصاد مقاومتی اقدام گردد.
وی افزود: در همین راستا نشست کارآفرینی شیراز طراحیشده تا بهواسطه در کنار هم قرار گرفتن ابعاد و عوامل متعدد حوزه نو ارزشآفرینی (کارآفرینی) فرصتی را برای پایش فعالیتهای صورت گرفته در اکوسیستم کشور و منطقه فراهم نماید و فعالان این عرصه را برای تبادل دیدگاهها و یافتهها دورهم جمع نماید.
حبیب شریف اظهار داشت: نشست کارآفرینی شیراز در تاریخ 10 و 11 خردادماه از ساعت 9 الی 18 در محل اتاق بازرگانی شیراز برگزار خواهد شد که شامل 6 پنل اصلی است که در هرکدام از این بخشها با حضور صاحبنظران و خبرگان حوزه مربوطه سعی خواهد شد در دو بخش، وضعیت اکوسیستم کارآفرینی بررسی شود و روندهای پیش رو ترسیم شود.
در ابتدای هر پنل 5 مقاله علمی و تحلیلی به صورت سخنرانی ارائه میشود و در ادامه پنل تبادل نظر و پرسش و پاسخ اجرا میشود.
وی پنل بانک، سرمایه گذاری و صندوق های خطر پذیر در اکوسیستم کارآفرینی، پنل استارتاپ ها و کسب و کارهای کوچک و متوسط، پنل نوآوری و فناوری در اکوسیستم کارآفرینی، پنل نقش دانشگاه ها، صنایع و کارآفرینان در اکوسیستم کارآفرینی، پنل بررسی وضعیت زیرساخت ها در اکوسیستم کارآفرینی و پنل فرهنگ و رسانه در توسعه اکوسیستم کارآفرینی را از جمله عناوین پنل های محوری این نشست برشمرد و گفت: هم زمان در طول این نشست، شش عنوان کارگاه متناسب با هر بخش و در راستای انتقال آگاهی دانش و مهارت افراد علاقه مند به این عرصه طراحیشده است.
شریف خاطرنشان کرد: تا کنون پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، بنیاد نخبگان استان فارس، پارک علم و فناوری فارس، پارک فناوری پردیس، اتاق بازرگانی شیراز، شتابدهنده های کسب و کار کشور، تعدادی از بانکها و صندوق های سرمایه گذاری برای همکاری در این مهم اعلام آمادگی نموده اند.
وی افزود: در نهایت، پس از طی فرآیند علمی داوری، جایزه ملی توسعه اکوسیستم کارآفرینی کشور به بهترین فعالیتها و تلاش ها در راه توسعه اکوسیستم بومی ایران به برگزیدگان اعطا میگردد و پیش بینی میشود این نشست سالانه، مرکزی باشد برای تبادل نظرات این حوزه مهم و فرصتی برای رشد اکوسیستم کارآفرینی کشور و منطقه.