کد خبر: ۱۶۰۵۹۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس:

اجرای ۶۰۰کیلومتر فیبرنوری در روستاهای فارس

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس میزان فیبر نوری روستایی اجرا شده در این استان تاکنون را ۶۰۰کیلومتر اعلام کرد و گفت: حدود ۹۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات وزارت به این امر اختصاص داده شده است.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه تحلیلی خبری«شیرازه»، حمید سلیمان‌پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس اظهار کرد: اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه‌های مختلف مأموریتی در استان فارس اقدامات قابل توجهی در طول سال‌های گذشته انجام داده است؛ به عنوان نمونه افزایش میزان خطوط دایری تلفن ثابت از مهمترین اقداماتی است که توسط این مجموعه صورت گرفته است.

یک میلیون و ۵۷۴ هزار و ۲۳۶خط پورت دایری و ۶۷هزار دستگاه تلفن همگانی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس ادامه داد: در حال حاضر در این استان از یک میلیون و ۵۷۴ هزار و ۲۳۶خط پورت دایری برخوردار هستیم و همچنین از ۶۷هزار دستگاه تلفن همگانی بهره می‌بریم.

۹میلیون و ۵۵هزار و ۸۹۹ سیم کارت تلفن همراه

سلیمان‌پور به تعداد سیم‌کارت‌های فعال تلفن همراه در استان فارس اشاره کرد و گفت: هم‌اکنون تعداد ۹میلیون و ۵۵هزار و ۸۹۹ سیم کارت تلفن همراه در استان فعال است و تمامی ۱۰۲ شهر فارس از اینترنت همراه نسل سه و چهار بهره‌مند هستند.

اتصال ۲۹۹ روستا به شبکه ملی اطلاعات در دولت سیزدهم

وی با بیان اینکه در طول سال‌های گذشته حدود یک هزار و ۹۲۵ روستای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات متصل شده‌اند، افزود: ۲۹۹ روستا در دولت سیزدهم به شبکه ملی اطلاعات متصل شده‌اند.

اجرای ۶۰۰کیلومتر فیبرنوری در روستاهای فارس

۶۰۰کیلومتر فیبر نوری روستایی

سلیمان‌پور میزان فیبر نوری روستایی اجرا شده تار را تاکنون ۶۰۰ کیلومتر دانست و گفت: حدود ۹۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات وزارت به این امر اختصاص داده شده است.

وی اجرای پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها را یکی از پروژه‌ای در حال اجرا در استان قلمداد کرد و یادآور شد: در حال حاضر برنامه‌ریزی برای اجرای این پروژه در چندین شهرستان استان از جمله کازرون انجام شده است‌، در واقع حفاری جهت اجرای فیبر شهری به عرض یک سانتیمتر و عمق ۲۵ سانتیمتر با ۴۰ کیلومتر حفاری آغاز شده است و امیدواریم این پروژه تا یک ماه آینده به بهره‌برداری برسد و مردم بتوانند از خدمات آن بهره‌مند شوند.

راه‌اندازی ۵۴ دستگاه خودپرداز در روستاها

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس اضافه کرد: مقرر شده این پروژه در شهرستان‌های آباده، لارستان، مرودشت، فسا، صدرا، سروستان، اقلید و جهرم نیز اجرا شود.

وی با بیان اینکه وزارت ارتباطات خدمات بانکی قابل توجهی را به حوزه روستایی ارائه کرده است، گفت: در حال حاضر حدود ۵۴ دستگاه خودپرداز طرح وزارتی در روستاها راه‌اندازی شده و می‌توان گفت هم‌اکنون ۲۰۰روستا از خودپردازهای طرح وزارتی و توسعه‌ای پست بانک بهره‌مند شده‌اند.

شناسایی ۱۴۳ مورد تغییر کاربری زمین

سلیمان‌پور اعطای تسهیلات و حمایت‌ از کسب‌وکارها را از دیگر اقدامات انجام شده توسط وزارت ارتباطات دانست و افزود:در بند الف تبصره ۱۸ برای حمایت از کسب و کارهای نوپا در حوزه فناورانه حدود ۸۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است و ۱۳شرکت در حوزه ICT از تسهیلات برخوردار شدند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس اظهار کرد: سامانه پنجره ملی واحد مدیریت زمین نیز با هماهنگی وزارت ارتباطات و دستگاه‌های مرتبط راه‌اندازی شده است که تاکنون ۱۴۳ مورد تغییر کاربری زمین از طریق تصاویر ماهواره‌ای شناسایی شده است.

بهره‌برداری از پروژه‌های ارتباطی با اعتباری بالغ بر ۲۴۹ میلیارد تومان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس همچنین گفت: به مناسبت هفته دولت، پروژه‌های ارتباطی استان فارس با اعتباری بالغ بر ۲هزار و ۴۹۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد.

سلیمان پور افزود: این طرح‌ها که از بهمن ماه سال گذشته تا هفته دولت امسال آماده بهره‌برداری شده شامل ایجاد پوشش مطلوب اینترنت و مکالمه تلفن همراه در ۸۲ روستای استان از طریق ایجاد سایت جدید یا ارتقای سایت موجود با اعتبار یک هزار و ۹۰۰میلیارد ریال از محل اعتبارات طرح خدمات عمومی اجباری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و خرید تجهیزات و خدمات بروزرسانی شبکه سوئیچینگ بین شهری و بین الملل شرکت ارتباطات زیرساخت با اعتبار ۵۸۳ میلیارد ریال می‌شود.

وی ایجاد باجه بانکی روستایی در روستای خواجه جمالی از توابع شهرستان کازرون و روستاهای شول و سجادیه گیاه زار از توابع شهرستان شیراز با اعتبار ۱۳میلیارد ریال را از دیگر پروژه‌های آماده بهره‌برداری توسط مدیریت پست بانک استان برشمرد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس اظهار کرد: با توسعه زیرساخت‌های ارتباطی شاهد ارتقای کیفیت خدمات این حوزه، محرومیت‌زدایی و کاهش شکاف دیجیتالی بین شهرها و نقاط روستایی استان هستیم و مردم در دورترین نقاط استان به شبکه ملی اطلاعات و خدمات دولت دسترسی دارند؛ این خدمات افزون بر تحقق عدالت ارتباطی، زمینه رفاه و آسایش مردم را فراهم کرده است.

انتهای پیام/

نظرات بینندگان