کد خبر: ۱۶۲۲۹۴
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۱۰ دی ۱۴۰۲
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس:

معیار ارزیابی مسئولان میزان کار و خدمت به مردم است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس گفت: میزان کار و فعالیت مسئولان؛ معیار ارزیابی و موجب تقویت و رشد آنان خواهد بود، با سفارش این و آن آمدن قطعا پشتوانه کاری برای مدیران محسوب نمی شود.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه تحلیلی خبری«شیرازه»، اسماعیل قزل سفلی معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس در جمع معاونان سیاسی فرمانداری‌های سراسر استان فارس با بیان اینکه مردم از نحوه تسلط مسئولان بر نظام مسائل و قوانین مربوط، آنان را قضاوت می‌کنند، افزود: برنامه‌ریزی برای حل مشکلات جامعه و مردم باید برنامه قابل‌اندازه‌گیری با رویکرد مسئله‌محور داشته باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با تأکید بر جوان‌سازی دولت گفت: باید به دنبال شناسایی و انتصاب بخشداران زیر ۳۰ سال سن باشیم و برای این مهم فرمانداران و معاونان سیاسی آنان باید برنامه داشته باشند.

برخوردهای قومی قبیله‌ای در ادارات دولتی ممنوع

وی پیگیری و نظارت بر عملکرد ادارات در شهرستان‌ها و پیگیری نارضایتی‌های عمومی از دستگاه‌های مختلف را وظیفه فرمانداران و معاونین سیاسی آنها دانست و گفت: بخشی‌نگری، طایفه نگری و برخوردهای قومی و قبیله‌ای در ادارات دولتی ممنوع است.

قزل سفلی تأکید کرد میزان کار و فعالیت مسئولان و مدیران؛ معیار ارزیابی و باعث تقویت و رشد آنان خواهد بود. با سفارش این‌وآن آمدن؛ قطعاً پشتوانه مسئولان نیست و تنها کارکردن و تلاش موجب دیده‌شدن مسئولان در دولت سیزدهم است.

وی تأکید کرد: وصل بودن به فلان مسئول نمی‌تواند پشتوانه درست و دائمی برای افراد باشد؛ بلکه کار و تلاش برای خدمت به مردم ملاک عمل و ارزیابی است.

قزل سفلی در ادامه با تأکید بر گوش‌کردن به فرامین و سخنرانی‌های رهبر معظم انقلاب، گفت: در نظام اسلامی باید همه چیز ذیل فرامین ولایت معنا پیدا کند.

وی با بیان اینکه معاونان سیاسی فرمانداری‌ها در ۱۹ کمیسیون اصلی در شهرستان‌ها متولی هستند، گفت: نقش راهبری و هدایتگری بخشداران از وظایف این معاونت است که باید به‌صورت دقیق مدنظر قرار داشته باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس تأکید کرد: تنظیم‌گری بین دستگاه‌های اجرایی نیز از جمله وظایف معاونت‌های سیاسی در شهرستان‌ها است.

وی با بیان اینکه اختیارات استانداران و فرمانداران به ۷۵ بند افزایش پیدا کرده است، گفت: نقش نظارتی در سطح شهرستان‌ها باید به ایجاد هماهنگی و هم‌افزایی منجر شود.

این مقام مسئول ادامه داد: معاونین سیاسی فرمانداری‌ها باید عامل وحدت‌بخش در سطح شهرستان باشند، جذب حداکثری جامعه ذیل انقلاب اسلامی وظیفه سنگینی است که مسئولان باید به آن توجه کنند.

لزوم توجه به نقش‌آفرینی مردم در تصمیم‌گیری‌ها

قزل سفلی اضافه کرد: مردم باید در تصمیم‌سازی‌ها، برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری بتوانند نقش‌آفرینی کنند، بخش دولتی باید حامی و هدایتگر گروه‌های مردمی و جریانات انقلابی باشند.
وی با تأکید بر لزوم تقویت جریانات انقلابی گفت: نارضایتی‌های عمومی باید مرتباً رصد و هر موضوعی که در بخشی از شهر ذهن مردم را به‌هم‌ریخته شناسایی و با پیگیری مستمر و منطقی مرتفع شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با بیان اینکه باید اطلاع‌رسانی به مردم در خصوص روند حل مشکلات انجام شود، گفت: مجموعه‌های نقش‌آفرین در هر منطقه دعوت و برای آنها مسئولیت سازی شود و نتیجه اقدامات به مردم اطلاع‌رسانی شود تا جامعه بداند که مسئولان برای رفع موانع از تحرک و تکاپوی لازم برخوردارند.

وی با تأکید بر اینکه ذهن مسئولان باید مسئله‌محور شکل گیرد، افزود: مسئله‌یابی، هم‌اندیشی برای پیداکردن راهکارهای لازم و هماهنگی و هم‌افزایی لازم می‌تواند به نتیجه مطلوب منجر شود.

قزل سفلی با تأکید بر هم‌اندیشی و اندیشه‌ورزی علمی بر مباحث و مسائل مختلف، در خاتمه گفت: همراه‌سازی مردم و مطالبه‌گری تا حل مشکلات باید توسط مسئولان در شهرستان‌ها مدنظر باشد.

انتهای پیام/
منبع: ایرنا
نظرات بینندگان