کد خبر: ۱۰۸۹۴۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد:

آغاز به کار یک بخش از بیمارستان ابوعلی سینا یک ماه پس از افتتاح آن/آغاز ساخت 3560 تخت بیمارستانی در شهرستان های فارس/توجه به تعالیم «مفاتیح الحیات» راهی برای نجات از افسردگی/تعداد دانش آموزان فاقد پوسیدگی دندان در فارس، دو برابر معدل کشوری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی فارس گفت: برای بخش بهداشت 711پروژه برای در استان پیش بینی شده که تعداد زیادی از این پروژه ها به بهره برداری رسیده و تعدادی نیز در حال تکمیل است.

آغاز ساخت 3560 تخت بیمارستانی در شهرستان های فارس/«مفاتیح الحیات» منبعی کامل برای شناخت و درمان افسردگی/تعداد دانش آموزان فاقد پوسیدگی دندان در فارس، دو برابر معدل کشوریبه گزارششیرازه، دکتر محمدهادی ایمانیه در نشست خبری به مناسبت هفته ملی سلامت در جمع اصحاب رسانه استان فارس با بیان اینکه طی چهار سال اخیر، دو هزار تخت بیمارستانی به مجموعه سلامت استان پیوسته است، بیمارستان 600 تخت خوابه پیوند اعضای بوعلی سینا را خدمتی بزرگ در عرصه سلامت استان دانست و افزود: این بیمارستان آخرین روز اردیبهشت با حضور رئیس جمهور افتتاح شدو 70درصد تخت های این بیمارستان، طی تفاهمنامه ای به دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تعرفه های دولتی واگذار شده و 30 درصد نیز به صورت vip است.

آغاز به کار یک بخش از بیمارستان ابوعلی سینا یک ماه پس از افتتاح آن

وی در پاسخ به سوال خبرنگار شیرازه درخصوص زمان آغاز پذیرش بیمار در بیمارستان خیرساز ابوعلی سینا گفت: احتمالا بخش پیوند کلیه تا آخر اردیبهشت‌ماه شروع به کار می‌کند و سایر بخش‌ها نیز طی چند ماه فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

دکتر ایمانیه با بیان اینکه ساخت و تجهیز هر تخت بیمارستانی حدود 500 میلیون تومان هزینه دارد از آغاز ساخت سه هزار و 560تخت بیمارستانی در شهرستان های استان فارس خبر داد که از آن جمله می توان به ساخت بیمارستان های دوم در مرودشت، داراب، ارسنجان، لامرد و همچنین بیمارستان حضرت صدیقه طاهره(س) در میانرود و بیمارستان هزار و 200تخت خوابه محمد رسول الله(ص) شیراز اشاره کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از راه اندازی 110 تخت زایمانی در بلوک های زایمانی(LDR) به عنوان یکی از بسته های خدمتی طرح تحول نظام سلامت در فارس، راه اندازی 6پایگاه اورژانس، 48 تخت ویژه شیمی درمانی، 204 تخت اعصاب و روان، 15کلینیک ویژه در حال ساخت و 225 تخت مراقبت های ویژه، در کنار کاهش 930میلیارد تومانی پرداختی بیماران در بیمارستان ها، به عنوان دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت در استان یاد کرد.

بیمارستان‌های شهید فقیهی و نمازی به دستگاه‌های جدید مجهز می‌شوند

اختصاص چهار دستگاه MRI به مرودشت، فیروزآباد، داراب و شیراز، 6دستگاه سیتی اسکن، دو دستگاه آنژیوگرافی، 17 دستگاه DDR برای خدمات رادیولوژی جدید و دو دستگاه فلوروسکوپی، دیگر مواردی بود که رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان بخشی از خدمات جدید سلامت در استان نام برد و از راه اندازی دستگاه "سیتی آنژیو" در بیمارستان شهید دکتر فقیهی که اولین دستگاه در مراکز دولتی درمانی استان فارس است در هفته آینده خبر داد که موارد آنژیوگرافی با کیفیت بیشتری انجام می گیرد.

پیگیری برای اختصاص یک دستگاه "پت اسکن" به بیمارستان نمازی به عنوان دستگاهی پیشرفته در تشخیص سرطان های نهفته در سفر اخیر وزیر بهداشت به استان، مژده دیگر رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به رسانه‌ها و مردم بود که حدود 25 میلیارد تومان برای خرید این دستگاه هزینه شده است که امیدواریم تا پایان تابستان 96 نصب و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

دکتر ایمانیه در پاسخ به این سوال که آیا پس از برجام تحریم‌ها در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی رفع شده است، گفت: طرف مقابل مدعی بود که هیچ تحریمی در زمینه دارو انجام نداده است اما در حقیقت برای خرید تجهیزات بخاطر اینکه هیچگونه تبادل بانکی نداشته‌ایم، به شدت تحت فشار بودیم و اکنون پرداخت‌ها راحت‌تر انجام می‌شود.

وی بخش بهداشت را عرصه گسترده دیگری در ارایه خدمات سلامت عنوان کرد که 711پروژه برای آن در استان پیش بینی شده و افزود: تعداد زیادی از این پروژه ها که شامل ساخت یا بازسازی کامل بوده، به بهره برداری رسیده و تعدادی نیز در حال تکمیل است.

دکتر ایمانیه از تلاش های این دانشگاه برای ارتقای سلامت دهان و دندان به عنوان یک گام بهداشتی دیگر نام برد و گفت: بر اساس گزارش رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در پیمایش ملی سلامت دهان و دندان، میزان شاخص های سلامت دهان و دندان استان برای دانش آموزان، دو برابر معدل کشوری است؛ به عبارت دیگر، تعداد دانش آموزان فاقد پوسیدگی دندان در استان، دو برابر معدل کشوری است و البته در این زمینه باز هم باید تلاش کرد تا آمارها بهبود یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به فعالیت 70 مرکز جامع سلامت در استان، به عنوان دستاوردی دیگر از طرح تحول نظام سلامت، یکی از مجموعه خدمات این مراکز را ارائه خدمات سلامت دهان و دندان عنوان کرد که با حضور کارشناس سلامت دهان و دندان و یا دندانپزشک ارائه می شود.

ایمانیه ادامه داد: همچنین با همکاری سازمان آموزش و پرورش استان فارس، کار راه اندازی 12 پایگاه سلامت دانش‌آموزی در دست اقدام است که 6 مورد از این پایگاه ها، در شهرستان های فارس راه اندازی می شود و علاوه بر خدمات سلامت دهان و دندان، خدمات بینایی سنجی و شنوایی سنجی نیز برای این مراکز پیش بینی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان فارس در پاسخ به پرسشی درخصوص آخرین تغییرات برنامه پزشک خانواده در استان فارس، به اختیاری شدن برگ ارجاع، رایگان شدن فرانشیز پزشکان خانواده و کاهش 20درصدی سقف ارجاع، همچنین یکسان شدن هزینه ها در صورت دریافت خدمات خارج از پزشک خانواده با سایر استان های کشور اشاره کرد که اجرای این برنامه در شکل جدید، مزیتی برای مردم فارس محسوب می‌شود.

فروش مکمل‌های رژیمی در باشگاه‌های ورزشی تخلف است و برخورد می‌شود

دکتر ایمانیه در پاسخ به سوالی درخصوص مکمل‌های دارویی که در برخی باشگاه‌های ورزشی ارائه و مصرف می‌شود، گفت: محل ارائه هر نوع مکمل دارویی، داروخانه و با تجویز کارشناس متخصص انجام می‌شود و ارائه مکمل‌های رژیمی در باشگاه‌ها ممنوع است که اداره کل ورزش و جوانان باید به طور جدی‌تری با این موضوع برخورد کند، وظیفه نظارت بر عهده ما نیست اما اگر گزارشی دریافت کنیم، با متخلفین برخورد می‌شود.
تأمین سلامت غذایی، بخش دیگری از پرسش های اصحاب رسانه بود که قائم مقام وزیر در استان فارس در پاسخ، گفت: این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاه علوم پزشکی کشور، شورای عالی غذا را با همکاری معاونت های غذا و دارو، بهدشاتی و درمان در دانشگاه راه اندازی کرده و به صورت هفتگی، در حوزه اختیارات دانشگاه در این زمینه، تصمیم گیری می شود.

تلاشی جهادی برای اشتغال‌زایی در گستره‌ای بیش از حوزه‌های پزشکی

معرفی تلاش های این دانشگاه برای اشتغالزایی در حوزه های مرتبط با علوم پزشکی و همچنین رشته های غیر علوم پزشکی، بخش دیگری از صحبت های امروز رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بود که در این خصوص، بیان کرد: هر تخت بیمارستانی به حدود چهار نیروی انسانی نیاز دارد که راه اندازی بیمارستان پیوند بوعلی سینا و تخت های جدید بیمارستانی در زمینه اشتغال جوانان موثر است، شهر گردشگری و سلامت نیز که عملیات ساخت آن با سفر رئیس جمهور و هیات دولت به استان فارس آغاز شد نیز تنها در زمینه علوم پزشکی به حدود پنج هزار نیرو و در سایر زمینه ها نیز به همین تعداد نیاز دارد که امیدواریم به زودی شاهد بهره برداری از این خدمات و توسعه اشتغال در استان باشیم.

دکتر ایمانیه با بیان اینکه هر هفته جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی دانشگاه برگزار می‌شود، گفت: امسال کمیته های حمایت از تولید داخلی و اشتغال در دانشگاه علوم پزشکی شیراز تشکیل شد که دید ما برای اشتغال محدود به پزشکان نیست بلکه به عنوان مثال در حوزه تولید گیاهان دارویی، به کشاورزان مشاوره می‌دهیم و زمینه را برای فعالیت مهندسین کشاورزی و صنعتگرانی که این محصولات را به دارو برای صادرات تبدیل می‌کنند، فراهم می‎‌کنیم.

وی در پاسخ به سوالی مطالبات دانشگاه علوم پزشکی شیراز را بیش از 700میلیارد تومان اعلام و اظهار امیدواری کرد که در آینده نزدیک بیمه‌ها بدهی خود به دانشگاه را پرداخت کنند.

زمینه پذیرش دانشجویان خارجی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز فراهم است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به سفر به لبنان و عمان و رایزنی با دانشگاه‌های این کشورها گفت: زمینه پذیرش دانشجویان خارجی در رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز فراهم شده است و یکی از ملزومات پذیرش این دانشجویان یادگیری زبان فارسی است و در این خصوص تدابیری اندیشیده شده است.

توجه به تعالیم «مفاتیح الحیات» راهی برای نجات از افسردگی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه به دلیل شیوع افسردگی در کل جهان و ایران امسال شعار « بیایید با هم صحبت کنیم» ترویج شده است، گفت: حدود 10 درصد افراد جامعه افسرده هستند که بهترین اقدام در این خصوص تقویت همبستگی‌های خانوادگی و دوری از زشتی‌های اخلاقی از جمله دروغ، حسد و غیبت می‌باشد.

این حکیم فرهیخته کتاب "مفاتیح الحیات"، نوشته آیت الله جوادی آملی را به عنوان منبعی کامل برای شناخت و درمان افسردگی معرفی کرد و به اصحاب رسانه قول داد که یک جلد از این کتاب را به آنان هدیه کند و خواستار آن شد که هر روز حداقل 5 دقیقه زمان صرف خواندن مفاتیح الحیات کنند.

وی همچنین خطاب به اصحاب رسانه‌ها گفت: از رئیس دولت دوازدهم تضمین بگیرید که توجه ویژه به حوزه سلامت حفظ شود و ارتقا پیدا کند.
بنابراین گزارش، یکم تا هفتم اردیبهشت، هفته ملی سلامت نامگذاری شده و امسال این هفته با شعار "زندگی سالم؛ همراه با نشاط و امید" گرامی داشته می شود و دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز برنامه های متعددی مانند برپایی غرفه های سلامت در مراکز بهداشتی درماین و سطح شهر، همایش های یپاده روی، تیاترهای خیابانی، نواختن زنگ سلامت، تورهای آموزشی سفیران سلامت، کلاس های آموزشی برای گروه های مختلف سنی، همایش های سلامت و ارایه خدمات بهداشتی و درمانی را در سراسر ساتان، در سدت اجرا دارد.

انتهای پیام/


نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
محمد
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶
0
و تمام این مدت شما مسئول بوده اید حالا می فرمایید معدل پوسیدگی دندان دوبرابر کشور است چه برنامه ای برای این کار در ده سال گذشته داشته اید؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
يکشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶
0
درود بر دولت تدبیر و امید. راستی چرا آقای دکتر لنکرانی در زمانی که وزیر دولت پاکدست بودند در شیراز کاری نکردند؟ لطفا منعکس فرمایید تا معلوم شود چند خواننده سایت شما دارد