کد خبر: ۱۳۱۴۳۳
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۶ - ۳۱ تير ۱۳۹۸

حضور روحانیون مسلط به زبان‌های خارجی در زیباترین مسجد جهان

مسجد نصیرالملک یکی از اماکن و مقاصد گردشگری در شیراز است که پذیرای شمار فراوان گردشگران داخلی و خارجی بوده که از روحانیون مسلط به زبان خارجی برای حضور در آن دعوت می‌شود.
به گزارش شیرازه، مسجد نصیرالملک به عنوان دومین مسجد زیبای جهان از سوی مجله  «نشنال جئوگرافیک» انتخاب شده و تنها مسجدی است که در معماری آن از کاشی‌هایی به رنگ صورتی به صورت رنگ غالب استفاده شده است. بازدید فراوان گردشگران خارجی از این مسجد در فصول اوج سفر که 6 ماه از سال را در برمی‌گیرد باعث شده است تا از روحانیون مسلط به زبان خارجی برای تعامل با این گردشگران به زبان خودشان در مسجد نصیرالملک دعوت شود.

مدیر داخلی مسجد نصیرالملک با اشاره به حضور این روحانیون در مسجد به خبرنگار فارس می‌گوید: مسجد نصیرالملک تنها مسجد در شیراز و دومین مسجد در کشور است که روحانیون مسلط به زبان خارجی در فصل‌های گردشگر پذیر در آن حضور دارند.

عباس جاویدان می‌افزاید: تا کنون از 41 روحانی مسلط به 6 زبان خارجی بیش از 120 اعزام در ایام و مناسبت‌های مختلف سال به این مسجد داشته‌ایم.

 

وی با اشاره به برگزاری مراسم محرم سال گذشته با حضور این روحانیون اظهار می‌کند: داستان محرم به 6 زبان خارجی توسط این روحانیون به گردشگران خارجی با زبان مادری خودشان توضیح داده شد.

جاویدان ادامه می‌دهد: در ماه رمضان امسال نیز 4 روحانی ضمن استقرار در مسجد به زبان‌های خارجی به وصف فرهنگ و آداب رمضان برای بازدیدکنندگان خارجی پرداختند که آشنایی با این آداب برای این گردشگران خالی از لطف نبود.

مسجدی به رنگ صورتی

یک راهنمای گردشگری بافت تاریخی با ذکر موقعیت مکانی مسجد نصیرالملک عنوان می‌کند: این مسجد که به دلیل استفاده از رنگ صورتی بیشتر در کاشی‌کاری‌های خود به  مسجد صورتی شهرت دارد از مساجد قدیمی شیراز است که در محله گودعربان(اسحاق بیگ قدیم) در جنوب خیابان لطفعلی‌خان زند قرار دارد.

پریسا شریفی ادامه می‌دهد: میرزا حسن علی‌خان ملقب به نصیرالملک حاکم وقت فارس بنای مسجد را در تاریخ ۱۲۹۴ه‍. ق آغاز کرد و در تاریخ ۱۳۰۵ه‍. ق به پایان رساند.

وی اضافه می‌کند: این مسجد در خرداد 1358 به ثبت ملی رسید و از نظر کاشیکاری از ارزنده‌ترین مساجد کشور به شمار می‌رود که مقرنس‌های بی‌مثالی در آن وجود دارد.

شریفی با اشاره به ورودی اصلی مسجد بیان می‌کند: این ورودی با کاشی هفت‌رنگ و تزیینات فراوانی از گل سرخ و زنبق شیراز مزین شده است و 2 ایوان در مسجد به چشم می‌خورد که بایکدیگر قرینه نیستند.

این راهنمای گردشگری می‌افزاید: در ضلع شمالی مسجد، طاقی بلند که به مروارید معروف است قرار دارد که بدنه و سطح بیرونی و درونی آن با کاشی کاری هفت‌رنگ، پوشیده شده است.

فارس

انتهای پیام/

نظرات بینندگان