طرز تهیه دسر ژلهای ماه رمضان (آموزش تهیه ۳ نوع ژله خانگی و خوشمزه)
ژله یکی از پرطرفدارترین دسر هاست و کمتر کسی آن را دوست ندارد. این دسر انواع متنوعی دارد که ژله با شیر یکی از آنها است. این دسر مقوی و خوشمزه را میتوانید بهراحتی در ماه مبارک رمضان در منزل تهیه کنید و در وعده افطار شام و یا سحری نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه ژله ماه و ستاره
- دو بسته ژله زرد و آبی
- من ژله زعفران و بلوبری استفاده کردم
طرز تهیه ژل ماه و ستاره
برای تهیه ژله ماه و ستاره اول هر کدوم از ژلهها را با یه لیوان سرخالی آب جوش بن ماری میکنیم.
وقتی خنک شدن به ژله زرد نصف لیوان شیر و به ژله آبی نصف لیوان آب سرد اضافه میکنیم.
دوتا قالب گرد (استوانه ای) در دو سایز انتخاب میکنیم.
مقداری از ژله زرد را داخل ظرف مستطیلی میریزیم. داخل فریزر میگذاریم تا زود ببنده.
بعد با کاتر ستاره در دو سایز قالب میزنیم.
به ارتفاع یک میلی متر از ژله ابی رو تو قالب گرد کوچیک میریزیم تا نیم بند بشه.
بعد ستارهها رو روی ژله میچینیم.
مابقی ژله آبی را به آرومی روی ستارهها میریزیم به طوری که تکون نخورن. داخل یخچال میگذاریم تا ببنده.
بعد از قالب درآورده و داخل قالب گرد بزرگتر به طوری که یه طرفش به لبه قالب بچسبه میگذاریم.
داخل قالب بزرگ ژله زرد رنگ رو میریزیم که به شکل ماه دیده میشه. داخل یخچال میگذاریم تا کامل ببنده.
من برای زیباتر شدن ژله ماه و ستاره، روش چندت ا ترافل ستارهای شکل هم چیدم.
طرز تهیه ژله آلوئه ورا:
موادلازم:
- ژله آلوئه ورا ۱ بسته
- ژلاتین ۱ ورق
- آب ۲ لیوان
- شکر ۱ قاشق غذا خوری
پودر ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان بستنی وانیلی ترکیب کنید تا یک مایع کاملا یک دست بیاید و بعد در یک قالب گرد مخصوص کیک بریزد و بگذارید یک روز در یخچال بماند و بعد از اینکه ژله شما کاملا سفت شد برشهای مثلثی به هر اندازه که دوست دارید روی ژله تان ایجاد کنید و برشها را از قالب خارج کنید و به جای آن از میوههای دلخواه خودتان که هم خوش رنگ و هم خوش طعم استفاده کنید و میوههای خرد شده را به جای برشهای ایجاد شده بریزید.
در این فاصله باید یک بسته ژله آلوئه ورا دیگر را به روش معمولی یعنی یک لیوان آب گرم و یک لیوان آب سرد تهیه کنید و بعد از قرار دادن میوهها در برشهای ایجاد شده با یک قاشق، قاشق قاشق از این مایع ژله روی میوهها بریزید و بعد قالب را دوباره در یخچال قرار دهید تا میوهها و ژله هم خودشان را بگیرند.
طرز تهیه ژله لقمهای برای سفره افطار
ژلههای قالبی کوچیک یا به اصطلاح ژلههای لقمهای یه پیشنهاد خوب برای مهمونیها و تولدهاست .. این ژله ها، چون تک نفره هستند و به راحتی سرو میشن طرفدارای زیادی دارن ..
برای درست کردن این مدل ژلهها نیاز به قالبهای کوچیک شیرینی یا ژله داریم .. در قدیم از قالبهای دالبری آلومینیومی برای پخت کیک زیاد استفاده میشد .. شما میتونید با استفاده از این قالبها ژلههای تک نفره تون رو به راحتی درست کنید.
ژلههایی که در تصویر زیر میبینید نمونهای از ژلههای تک نفره توی این قالبهای آلومینیومیه که شما میتونید به دو روش اونها رو درست کنید. روش اول استفاده از پودر آگار آگار هست و روش دوم که ساده تره استفاده از ژله آلوئورا ..
ژله آلوئورا رو مطابق دستور روی جعبه درست کنید (یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد) .. من همیشه برای درست کردن ژلهها از کمتر از یک لیوان آب سرد برای ژله استفاده میکنم تا ژله کمی سفتتر در بیاد و راحتتر از قالب جدا بشه ..
داخل قالبهای آلومینیومی رو کمی خیس کنید و قالبها رو برای مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار بدید. بعد از خارج کردن اونها داخل قالب رو با کمی روغن مایع چرب کنید .. میوه دلخواهتون رو وسط قالب قرار بدید و ژله آلوئورای آماده شده رو داخل قالبها بریزید و قالبها رو برای مدت سه الی چهار ساعت داخل یخچال قرار بدید تا بسته بشه ..
بعد از بسته شدن لبههای ژله رو با انگشت کمی از قالب جدا کرده و یه لحظه قالب رو داخل آب گرم بذارید و خارج کنید و ژله رو به راحتی از قالب در بیارید.
طرز تهیه ژله شیری دو رنگ
مواد لازم:
- پودر ژله: یک بسته
- آب جوش: یک لیوان
- شیر: یک چهارم لیوان
برای تهیه این نوع ژله ابتدا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و به روش بن ماری حل نمایید. سپس آن را نصف نمایید و نیمه ابتدایی را داخل قالب ریخته و در یخچال قرار دهید. باقیمانده ژله را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا کاملا خنک شود، سپس یک چهار لیوان شیر سرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شود. ژله اولی را از یخچال خارج نمایید و بعد از اطمینان از نیم بند شدن آن، ژله ایی را که با شیر ترکیب نموده اید داخل آن بریزید و مجددا در یخچال قرار دهید.
برای تهیه ژله چند رنگ، این روش را با چند نوع ژله مختلف انجام دهید و ژلهها را بعد از نیم بند شدن ژله قبلی، روی آن بریزید.
نکته: هم دما نبودن شیر و ژله حل شده باعث بریده شدن این نوع ژله میشود. برای نتیجه گیری بهتر، لازم است که ژله حل شده در آب جوش به دمان محیط رسیده باشد، شیر نیز سرد و یا هم دما با محیط باشد.
امیدواریم طرز تهیه ژله با روشهای مختلف که در این مطلب ارائه دادیم مورد توجه شما قرار گرفته باشد و این ژلههای زیبا و خاص را تهیه نموده و از نوش جان کردن آن در کنار اعضا خانواده در این ماه عزیز لذت ببرید.
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.