در یکصد و چهل و سومین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز مطرح شد؛
تهدید سلامتی مردم از سوی کارخانه سیمان/تصویب طرح امكانسنجي و برنامهريزي فيزيكي شهربازي بزرگ شيراز با وسعت ۳۰ هكتار در اراضي ۲۰۲ هكتاري انجيره
رییس شورای اسلامی شهر شیراز با تأکید بر اینکه کارخانههای آلاینده سلامتی شهروندان را تهدید میکند، گفت: سالها قرار است کارخانه سیمان به بیرون از شهر منتقل شود، اما صِرف مطرح کردن این بحثها که قرار است فضای این کارخانه در بیرون از شهر آماده شود و انتقال کارخانه صورت گیرد، بدون اینکه اتفاق عملی رخ دهد مشکلی از مردم حل نخواهد کرد.
به گزارش شیرازه،سید عبدالرزاق موسوی چهارشنبه 8مرداد ماه در یکصد و چهل و سومین صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به درخواستهای مکرر شهروندان شیراز در خصوص انتقال کارخانه سیمان به خارج از محدوده شهر، گفت: مردم در خصوص وجود کارخانه سیمان در محدوده شهر و آلودگیهایی که در محلات مسکونی شهر ایجاد کرده به شدت ناراضی هستند و این نارضایتی را از طریق مختلف به ما منعکس کردهاند.
موسوی با بیان اینکه سالها قرار است این کارخانه به بیرون از شهر منتقل شود، تصریح کرد: صِرف مطرح کردن این بحثها که قرار است فضای این کارخانه در بیرون از شهر آماده شود و انتقال کارخانه صورت گیرد، بدون اینکه اتفاق عملی رخ دهد مشکلی از مردم حل نخواهد کرد و چیزی از شدت نگرانی و نارضایتی آنها کم نمیکند.
وی در ادامه به آلودگیهای ناشی از وجود این کارخانهها هشدار داد و افزود: این آلودگی ها سلامتی جسمی و روانی شهروندان را به شدت تهدید میکند.
او با تأکید بر اینکه در تعارض بین حقوق مسلّم مردم ازجمله تأمین سلامتی روحی و جسمی آنها در مقابل تأمین برخی منافع اقتصادی کدام را ترجیح دهیم،ابراز داشت: هیچ تردیدی در بین صاحب نظران وجود ندارد که تأمین جان و سلامتی جسمی و روحی مردم مهم ترین اصل است.
رییس شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه در اداره جامعه بحث مصلحت و نظم عمومی در کنار قانون یک حکم دارند و از اهمیت برابری برخوردارند، تصریح کرد: یکی از مصادیق نظم و مصلحت عمومی همین بهداشت عمومی است که نمیتوان به هیچ قیمتی از آن عبور کرد و آن را با چیز دیگری معامله یا مبادله کرد.
موسوی در ادامه اظهار کرد: دو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری و همچنین شهرسازی و معماری شورا موضوع انتقال کارخانه سیمان را پیگیری کرده و خواهند کرد و با توجه به اینکه این موضوع یکی از مصادیق بارز بهداشت عمومی است و به استناد تکلیفی که بند ۱۸ ماده ۸۰ قانون بر عهده شوراها گذاشته، از رئیس کمیسیون سلامت درخواست دارم که گزارش این کمیسیون از وضعیت بهداشت عمومی را به شورا ارائه کند.
رییس شورای اسلامی شهر شیراز در ادامه از دستگاهها و نهادهای متولی درخواست کرد که برای این موضوع چارهاندیشی کنند.
موسوی در پایان ابراز کرد: مسؤولین سازمان صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی این بخش، ادارهکل محیط زیست و همچنین مجموعه بهداشت و درمان استان به استناد بند ۳۲ ماده ۸۰ مکلف هستند که گزارش مربوط به این موضوع را به شورا ارائه کنند تا حل موضوع تسریع شود؛ در غیر این صورت شورا به وظیفه قانونی خود در این خصوص عمل خواهد کرد.
مصوبات یکصد و چهل و سومین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز
در ادامه جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز نامه شهرداري در خصوص طرح امكانسنجي و برنامهريزي فيزيكي شهربازي بزرگ شيراز با وسعت ۳۰ هكتار در اراضي ۲۰۲ هكتاري انجيره مطرح و با اعلام رای موافق اعضا به تصویب رسید و به این ترتیب شهرداری شیراز مکلف شد ظرف مدت یک ماه موضوع ۵۰ هکتار دیگر را تعیین تکلیف کند.
در ادامه همچنین نامه فرمانداري شيراز، مبني بر ايراد به مصوبه ايجاد واحدهاي تجاري بازارچه هنر با مال الاجاره ۵۰ درصد مبلغ اجاره بهاء كارشناسي براي مدت دوسال بررسی و مقرر شد شورای اسلامی شهر شیراز ظرف مدت دو هفته جلسهای با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری و شهرداری شیراز تشکیل داده و نسبت به رفع ابهام مصوبه مذکور اقدام کرده و پس از بررسی مجدد به صحن شورا ارجاع شود.
لایحه شهرداری شیراز مبنی بر اصلاح مصوبه دستورالعمل تشویقی، نوسازی بافتهای فرسوده دیگر موضوع مورد بررسی در این جلسه بود که با کسب آراء لازم و با لحاظ اصلاحات به تصویب رسید همچنین طرح کمیسیون هوشمندسازی و فناوری اطلاعات شورا در خصوص تهیه لایحه دستورالعمل حمایت از کسبوکارهای نوپا و استارتاپها در حوزه فناوری اطلاعات در ادامه جلسه مورد بررسی قرار گرفت و با تصویب این طرح شهرداری شیراز مکلف شد ظرف مدت دو هفته این لایحه را تهیه و به شورا ارائه کند.
لايحه شهرداري شيراز، مبني بر اصلاح مصوبه كاهش عوارض و بهاي خدمات سال ۹۹ ارسالي از كميسيون برنامه و بودجه، امور حقوقي و املاك شورا نیز با حضور اعضا بررسی و به شرح اعمال اصلاحات لازم به تصویب رسید.
دیگر طرح کمیسیون هوشمندسازی و فناوری اطلاعات شورا در خصوص طرح ارائه قابلیتهای هوشمندسازی شهر بود که مقرر شد موضوع جهت بررسی مجدد به کمیسیون هوشمندسازی و فناوری اطلاعات شورا بازگردانده شود.
طرح کمیسیون نامگذاری معابر و اماکن عمومی شهر شیراز درباره بررسی مصوبات این کمیسیون دیگر دستورکار جلسه بود که با کسب آراء لازم به تصویب رسید و به این ترتیب با تغییر نام پل طبیعت به نام پل زندگی، نامگذاری خیابان بینام طلاییه ۱ به نام شهید «ابوالفضل اوجی»، نامگذاری کوچه شماره ۳ خیابان مریم در بلوار آزادگان به نام شهید «محمد وفادار»، نامگذاری کوچه شماره ۱۰ خیابان سلحشوران به آدرس بلوار تخت جمشید به نام شهید «مهدی نجفی» و نامگذاری کوچه ۴۷ بلوار استقلال به نام شهید «حجت اله خرم دشتی» موافقت شد.
همچنین در ادامه با تغییر نام بلوار جمهوری واقع در گویم به نام شهیدان زمانی مواقفت و مقرر شد تابلویی با تصاویر برادران شهید «اصغر و مهدی زمانی»، برادران شهید «رحیم و کریم زمانی»، برادران شهید «حمیدرضا و علیرضا زمانی سودرجانی» و برادران شهید «محمدرضا، علیرضا و احمدرضا زمانی» در این بلوار نصب شود.
لایحه شهرداری شیراز درباره تغییر پهنه محدوده شهرک شهید بهشتی از R111 (مسکونی دو طبقه) بهR121 (مسکونی سه طبقه) موضوع دیگر این جلسه بود که به شرح نقشه پیوست ممهور به مهر شورا به تصویب رسید.
اما لایحه دیگر شهرداری شیراز مبنی بر اصلاح مبلغ کل سرمایهگذاری پروژه مجتمع مسکونی تجاری گلستان حائز رأی قانونی نشد و لایحه فوق بایگانی شد.
همچنین لایحه شهرداری شیراز درخصوص لغو مصوبه مربوط به تنظیم متمم قرارداد با هیئت امنای مجتمع فرهنگی مذهبی حضرت ابوالفضل(ع) و هیئت امنای مجتمع مذهبی امام حسین (ع) بررسی و با توجه به اینکه کاربری ملک و پروانه ساختمانی موضوع مصوبه مذهبی بوده و امکان تغییر کاربری و واگذاری در قالب کاربریهای غیرمذهبی وجود نداشته و از سویی بر اساس ماده ۹۵ قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور واگذاری ملک از سوی شهرداری با کاربری غیر مذهبی امکان پذیر نخواهد بود، با لغو مصوبه موافقت شد.
نامه رییس امور مالی شورا درخصوص تفریغ بودجه سال ۱۳۹۸ شورای اسلامی شهر شیراز دیگر دستور این جلسه بود که از سوی اعضای شورای شهر شیراز بررسی شد و با تفریغ بودجه ۴۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی سال ۱۳۹۸ شورای اسلامی شهر شیراز مبنی بر هزینه کرد قطعی مبلغ ۲۹ میلیارد و ۵۶۸ میلیون و ۱۸۹ هزار و ۴۰۸ ریال و مبلغ ۱۸میلیارد و ۷۳۱ میلیون و ۸۱۰ هزار و ۵۹۲ ریال کاهش نسبت به هزینه مصوب و به شرح یک جلد دفترچه پیوست ممهور به مهر شورا به تصویب رسید.
طرح كميسيون گردشگري و زيارت شورا درباره بررسي پيشنهاد «ايجاد دبيرخانه شيراز؛ شهر جهاني صنايع دستي» دستور کار پایانی این جلسه بود که به تصویب رسید که بر این اساس مقرر شد شهرداری شیراز نسبت به تدوین لایحه دستورالعمل تشکیل دبیرخانه « شیراز؛ شهر جهانی صنایع دستی» ظرف مدت بیست روز اقدام و نتیجه را به شورا ارسال کند و مصوبه فوق منوط به اینکه شهردار شیراز به عنوان دبیر با ابلاغ دو وزیر منصوب شود قطعی و لازم الاجرا خواهد بود./
انتهای پیام/
نظرات بینندگان