ضرورت عزم جدی و همگانی برای مدیریت کرونا در فارس/ انجام ۱۰درصد نمونهگیری سراسر کشور در استان
ريیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با بیان اینکه ۱۰ درصد آمار نمونه گیری کشور در آزمایشگاه های تشخیصی مولکولی استان فارس انجام می شود، گفت: هم اکنون ۱۴ آزمایشگاه تشخیصی مولکولی در استان فعال است و به مراجعان خدمت رسانی می کند.
به گزارش سرویس دریافتی شیرازه، مهرزاد لطفی در نشست امروز ستاد استانی مقابله با کرونا با ارائه گزارشی از خدمات مجموعه سلامت فارس برای مدیریت بیماری کووید ۱۹، برون رفت از این چالش را نیازمند عزم جدی و همگانی دانست.
وی با تقدیر از استاندار و معاونان استانداری فارس برای حمایت از مجموعه سلامت فارس، گفت: کرونا در استان، وضعیتی خوبی ندارد، اما این وضعیت نسبت به شرایط کنونی کشور بهتر است.
ريیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با بیان اینکه ۱۰ درصد آمار نمونه گیری کشور در آزمایشگاه های تشخیصی مولکولی استان فارس انجام می شود، افزود: هم اکنون ۱۴ آزمایشگاه تشخیصی مولکولی در استان فعال است و به مراجعان خدمت رسانی می کند.
لطفی با اعلام اینکه یک و هشت دهم مرگ و میر ناشی از کرونا در کشور مربوط به فارس است، عنوان کرد: کمترین میزان مرگ و میر مربوط به استان فارس است و این آمار نسبت به دیگر استان ها بی نظیر بوده و موجب افتخار دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز است.
رئیس دانشگاه راه اندازی مراکز ۱۶ ساعته سرپایی سلامت در فارس را از دیگر افتخارات استان برشمرد و ادامه داد: روزانه نزدیک به هزار و ۷۰۰ تا دو هزار بیمار مشکوک به کووید ۱۹ به مراکز ۱۶ ساعته سرپایی سلامت در استان مراجعه می کنند و با دریافت خدمات تشخیصی و درمانی، در صورت نیاز به بیمارستان ها ارجاع داده می شوند که این موضوع از ازدحام و شلوغی در بیمارستان ها جلوگیری کرده است.
وی در ادامه گزارشی از آخرین آمارهای مربوط به نمونه گیری در آزمایشگاه های تشخیصی مولکولی استان، وضعیت ابتلا در استان به تفکیک شهرستان ها، وضعیت بخش های بستری عادی و ویژه مراکز درمانی و بیمارستان های استان و آمار بستری بیماران کووید ۱۹ به استاندار فارس ارائه کرد.
لطفی با تاکید بر رعایت اصول بهداشتی و برگزار نکردن مراسم ختم و عروسی از سوی مردم استان و با این هشدار که سن جانباختگان ناشی از کرونا بسیار کاهش یافته و جوانان نیز در خطر ابتلا به بیماری کووید۱۹ هستند، از آنان خواست تا جان خود و اطرافیان را با شرکت نکردن در تجمعات و مراکز خرید شلوغ به خطر نیندازند.
رییس دانشگاه از ابتلای نزدیک به ۵۰۰ پزشک و ۳ هزار و ۲۰۰ پرستار به بیماری کووید۱۹ از آغاز شیوع کرونا تا کنون خبر داد و درباره نیازهای مجموعه سلامت مانند تامین نیروی انسانی و کادر درمانی، خستگی کارکنان بهداشت و درمان درگیر با کرونا و تجهیزات و دستگاه های تنفسی در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان، مطالبی عنوان کرد.
در این نشست مدیران کل و مسوولان ارشد سازمان ها و دستگاه های اجرایی استان به ارایه گزارشی درباره وضعیت کرونا و اهم اقدامات انجام شده در راستای مدیریت بیماری کووید۱۹ در مراکز تحت پوشش خود ارایه دادند.
انتهای پیام/ س/ م
نظرات بینندگان