تلخترین روز کرونایی فارس طی ۸ ماه گذشته
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز روز گذشته را تاکنون تلخترین روز کرونایی در طی بیش از هشت ماه گذشته خواند و گفت: متاسفانه این آمارها، تنها اعداد و ارقام نیست، بلکه هرکدام حکایت از پایان یافتن زندگی یک هم استانی دارد و باید جدی گرفته شود.
به گزارش سرویس اجتماعی شیرازه، رئیس دانشگاه در این نشست روند افزایشی ابتلا، بستری و جان باختن هم استانیها در روزهای اخیر را هر روز نگرانکنندهتر از روز گذشته خواند.
مهرزاد لطفی روز گذشته را تاکنون تلخ ترین روز کرونایی در طی بیش از هشت ماه گذشته خواند و افزود: متاسفانه این آمارها، تنها اعداد و ارقام نیست، بلکه هر کدام حکایت از پایان یافتن زندگی یک هم استانی دارد و باید جدی گرفته شود.
وی با بیان اینکه مدافعان سلامت استان در این ماه ها با گذشت از سلامت خود قهرمانانه برای حمایت از مردم، خط مقدم نبرد با کرونا را زنده نگاه داشته اند، معضل اصلی را بی توجهی عمومی به رعایت موازین بهداشتی دانست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه اکنون کرونا کشنده تر از قبل شده است، گفت: با این وجود و اعلام روزانه هشدارها و آمارها، برخی کماکان این بیماری را جدی قلمداد نمی کنند و متاسفانه با این سهل انگاری ها، سلامت دیگران را نیز به مخاطره می اندازند.
لطفی مهم ترین راه برون رفت از این شرایط و بازگشت آرامش به جامعه را احساس مسوولیت عمومی نسبت به این موضوع، با پایبندی به رعایت اصول بهداشتی، استفاده مسوولانه از ماسک، پرهیز از حضور در مهمانی و تجمعات و رعایت اصول شست و شو و ضدعفونی دست ها عنوان کرد.
وی در ادامه ضمن بررسی مصوبات نشست های روز گذشته، از تمامی اعضای این ستاد خواست تا نسبت به پیگیری اجرایی شدن مصوبات، اهتمام جدی داشته باشند.
آخرین وضعیت مناطق مختلف استان در زمینه آمار ابتلا، فرآیندهای نمونه گیری در آزمایشگاه های تشخیصی استان، روند پذیرش و بستری بیماران در بخش های عادی و ویژه و علت های مرگ و میر جانباختگان، از دیگر محورهای مورد بررسی رئیس دانشگاه در این نشست بود.
نظارت ویژه بر مراکز منتخب درمان سرپایی کروناویروس و تسریع در فرآیندهای ارائه خدمت به مراجعان و بیماران، دیگر تاکید رئیس دانشگاه در این نشست بود.
همچنین با توجه به وضعیت بحرانی تخت های بیمارستانی در مراکز پذیرش بیماران کروناویروس، راهکارهای توسعه تخت با حضور اعضای این ستاد بررسی شد.
«علی اکبری» معاون درمان دانشگاه نیز با اعلام گزارش وضعیت بیمارستان های استان و شرایط بیماران در بخش های عادی و ویژه، پیشنهادات خود را در زمینه توسعه تخت های بیمارستانی مطرح کرد.
همچنین «عبدالرسول همتی» معاون بهداشت دانشگاه آخرین اقدامات مراکز منتخب درمان سرپایی در استان را به رئیس دانشگاه اعلام کرد.
دیگر اعضای این ستاد نیز آخرین برنامه ها و فعالیت بخش های مختلف دانشگاه را برای مدیریت بحران کنونی، اعلام کرده و پیرامون بهبود پیشبرد اقدامات تبادل نظر شد.
انتهای پیام/س/ م
نظرات بینندگان