تولید بیش از ۲۰۰۰ تُن قارچ خوراکی در مرودشت
کارشناس باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از تولید سالانه ۲۱۰۰ تن قارچ خوراکی در این شهرستان خبر داد و گفت: این شهرستان جایگاه دوم تولید را در استان فارس به خود اختصاص داده است.
به گزارش سرویس اقتصادی شیرازه، محمد رضا مختاری تصریح کرد: شهرستان مرودشت با تولید 1850 تن قارچ خوراکی در 6 واحد صنعتی و 250 تن قارچ در 26 واحد سنتی از قطب های تولید این ماده غذایی ارزشمند در استان فارس است.
وی افزود: با تولید قارچ در این واحد ها برای بیش از 300 نفر از جمله بانوان اشتغال موقت و دائمی ایجاد شده است.
به گفته مختاری؛ در راستای حمایت از تولید کنندگان و رونق تولید به متقاضیان تجهیز و بازسازی واحد ها یا احداث واحد های تولیدی جدید با اخذ مجوز از سازمان نظام مهندسی کشاورزی تسهیلات کم بهره اعطا خواهد شد.
این کارشناسکارشناس باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با بیان مشکلات واحدهای تولیدی یادآور شد: افزایش قیمت نهاده ها و هزینه های تولید در واحدهای تولید قارچ در سال جاری، افزایش قیمت این محصول را در برداشته و تا حدودی باعث کاهش مصرف این فرآورده در بین خانوار ها شده است.
انتهای پیام/س/ م
نظرات بینندگان