راه اندازی ۱۹ کارگاه شمیم خدمت در استان فارس/ تدوین ساز و کارهای قانونی برای استفاده کارآفرینان از فضای بقاع متبرکه
مدیرکل اوقاف فارس گفت: ساز وکارهای قانونی برای استفاده از فضاهای پیرامونی بقاع متبرکه و استفاده کارآفرینان و راهبران شغلی تدوین می شود.
به گزارش سرویس اجتماعی شیرازه، حجت الاسلام سید عباس موسوی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان فارس، در جلسه کارگروه شمیم خدمت استان با تاکید بر استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه به منظور ایجاد اشتغال و تولید گفت: باید شرایطی فراهم آوریم تا کارآفرینان، راهبران شغلی و افراد کم برخوردار و مددجویان نهادهای حمایتی بتوانند زیر سایه امامزادگان و بقاع متبرکه ضمن توانمند سازی خود برای ایجاد اشتغال و دستیابی به درآمد پایدار برای خانواده خود تلاش کنند.
وی افزود: هم اکنون تعداد ۱۹ کارگاه شمیم خدمت در سطح استان فارس با استفاده از فضاهای پیرامونی متعلق به بقاع متبرکه راه اندازی شده است که از این تعداد ۱۲ کارگاه در بخش آموزش و توانمندسازی افراد و ۷ کارگاه دیگر در مرحله تولید و عرضه محصولات به بازار است.
موسوی با بیان اینکه برای ایجاد اشتغال باید موانع از سر راه جوانان و کارآفرینان برداشته شود؛ گفت: در حال حاضر به دنبال بررسی و ایجاد ساز و کارهای حقوقی و قانونی لازم برای حضور و استفاده از فضاهای مناسب پیرامون بقاع متبرکه هستیم و به همین منظور توافقنامهای میان اداره کل اوقاف فارس، هیئت امنای بقاع متبرکه و نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد امام خمینی(ره) منعقد خواهد شد تا روند حضور راهبران شغلی به همراه مددجویان و افراد کم برخوردار و ایجاد اشتغال تسهیل شود.
مدیرکل اوقاف فارس به مکان های مناسب ایجاد کارگاه اشتغال در بقاع متبرکه فارس اشاره کرد و افزود: هم اکنون ۳۲ فضای مناسب اعم از سالن و اتاق های بزرگ، زمین و محوطه در آستان مقدس امامزادگان و پیرامون بقاع متبرکه فارس شناسایی و احصاء شده است که با همکاری نهادهای حمایتی، کارآفرینان و راهبران شغلی برای ایجاد اشتغال و آموزش در اختیار افراد قرار داده خواهد شد.
وی حداقل زمان واگذاری این مکان ها را شش ماه دانست و ابراز کرد: در صورت تثبیت شغل مورد نظر بر اساس میزان سودآوری و درآمد و همچنین نوع کار خیر و عام المنفعه بودن آن و میزان اشتغال ایجاد شده توافق صورت پذیرفته تمدید و تداوم می یابد.
مدیرکل اوقاف فارس تاکید کرد: طرح شمیم خدمت با هدف راه اندازی کارگاه های زودبازده و ایجاد اشتغال در میان افراد کم برخوردار راه اندازی شده است و این کارگاه ها می توانند با حضور خیران بیش از پیش رونق یابد و در جهت رفع مشکلات معیشتی مردم با استفاده از ظرفیتهای داخلی و آموزش و توانمندسازی افراد فعالیت کند.
نظرات بینندگان