کد خبر: ۱۵۸۲۲۱
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱
در نمایشگاه مد و لباس شیراز ارائه شد:

از ویژندهای ویژه تا عفیفانه‌های گران‌قیمت

با چرخی کوتاه در نمایشگاه مد و لباس شیراز که با حضور 100 طراح ویژه کشوری در حال برگزاری است، کیفیت، عفیفانه و مناسب بودن لباس‌ها مشتریان را ترغیب، اما قیمت‌های دور از انتظار پای آنان را برای خرید سست می‌کند.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه تحلیلی خبری«شیرازه»، نمایشگاه مد و لباس شیراز که با حضور قریب به ۱۰۰ ویژند(برند) برتر فعال در زمینه تولید پوشاک ایرانی و به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و استانداری فارس، از ششم اسفندماه در هتل همای شیراز آغاز به کار کرد روز گذشته و در دومین روز فعالیت خود شاهد بازدید تعداد بسیاری از شهروندان شیرازی بود.

برپایی نمایشگاه‌ مد و لباس به صورت فصلی در شیراز

محمد هادی ایمانیه استاندار فارس هفتم اسفند در حاشیه بازدید از این نمایشگاه با اعلام این خبر که نمایشگاه مد و لباس شیراز سه روز دیگر ادامه دارد، عنوان کرد: خوشبختانه به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس از روز گذشته نمایشگاه مد و لباس عفیفانه‌ای برگزار شده که به دلیل استقبال خوبی که بانوان داشتند تا دو روز دیگر تمدید و تا چهارشنبه ۱۰ اسفندماه ادامه خواهد داشت. اما متاسفانه این مطلب در حد یک پیشنهاد باقی ماند چون طراحان کشوری که از اقصی نقاط ایران در نمایشگاه شرکت کرده‌‌اند به دلیل برنامه‌ریزی قبلی برای حضور در دیگر استان‌ها امکان ادامه تمدید نداشتند.

وی با بیان اینکه در شهر شیراز و دیگر شهرستان‌های فارس مطالبه بانوان این بود که بتوانند لباس‌های مناسب ایرانی و اسلامی را در بازار به راحتی تهیه کنند، اظهار کرد: در همین راستا این نمایشگاه می‌تواند شروعی باشد بر توسعه طراحی، تولید و توزیع پوشاک ایرانی و اسلامی و هم گامی است در جهت تامین مطالبات بانوانی که خواهان لباس‌های عفیفانه هستند.

ایمانیه ضمن قدردانی از حمایت‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در جهت برپایی این نمایشگاه، افزود: در این راستا همکاری انجمن عفاف و حجاب، موسسات فرهنگی و هنری استان و بخش خصوصی نیز موثر بود.

استاندار فارس ابراز امیدواری کرد که با برگزاری چنین نمایشگاهی ارتباط جدی بین تولید کنندگان کشوری و استان برقرار شود، چون هم در بحث اشتغال و هم شناسایی و میدان دادن به طراحان موفق استان و هم توزیع پوشاک موثر است.

وی با بیان اینکه طبق جلساتی که برگزار شده مصوب گردید از این پس چنین نمایشگاه‌هایی به صورت فصلی برپا گردد تا از طراحان، تولیدکنندگان و توزیع کنندگان پوشاک ایرانی و اسلامی با ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه حمایت شود.

ایمانیه در پایان اعلام کرد: همچنین بنا شده مرکز رشدی جهت حمایت اولیه از طراحان، تولیدکنندگان و توزیع کنندگان در یک سال اول ایجاد گردد.

در شیراز به مکان‌هایی ثابت برای فروش اجناس نمایشگاهی پوشاک نیازمندیم

حمید رضا قانعی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، در گفتگو با خبرنگار این رسانه ابراز امیدواری کرد که برپایی چنین نمایشگاهی، راهکاری باشد تا مردم بتوانند با سهولت بیشتری پوشاک مورد نیاز ایام عید نوروز خود را تهیه کنند؛ همچنین امید است این رویداد سرآغازی برای ورود ویژندهای برتر کشور به شیراز و فارس و توسعه فعالیت‌هایشان باشد.

وی با بیان اینکه در سیاست‌گذاری جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، موضوع لباس جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده و سعی بر این است که پوشاک ارزان، با کیفیت و عفیفانه در دسترس همه مردم باشد، اظهار کرد: استقبال غیر قابل پیش‌بینی بانوان از این نمایشگاه ادامه کار را برای ما سخت‌تر خواهد کرد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی در پاسخ به این انتقاد خبرنگار ما که سالن محل برگزاری نمایشگاه در حد انتظار و شان چنین نمایشگاهی نیست، گفت: ما در شهر شیراز به مکان‌هایی ثابت برای فروش این قسم کالا نیازمندیم و برای محقق شدن این مسئله گفتگوی با صاحبان برندها و اصناف و مسوولین شهری و استانی ضروریست.

قانعی در ادامه از برپایی چنین نمایشگاه‌هایی به طور فصلی خبر داد و افزود: برنامه ریزی شده با همکاری بخش خصوصی و کارگروه مدولباس کشور و تولیدکنندگان و طراحان استان فارسی این روند در هر فصل ادامه یابد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در پایان در انتقاد دیگر این رسانه از قیمت‌های بالای پوشاک در برخی غرفه‌های این نمایشگاه عنوان کرد: امید است که با همکاری و تلاش مجموعه های فرهنگی استان و نهادهای حمایتی، قیمت های عرضه کالاهای عفیفانه بگونه‌ای سامان یابد که قشر متوسط جامعه نیز بتواند از این امکان بهره ببرد.

عرضه محصولات «نذر حجاب» با قیمت‌هایی کمتر از بازار

به گزارش شیرازه بر اساس مشاهدات میدانی خبرنگار این رسانه نکته قابل توجه این نمایشگاه حضور چشمگیر بانوان محجبه‌ای بود‌ که به منظور بازدید و خرید آمده بودند.

 اگر چه نمایشگاه مد و لباس امسال تفاوت قابل ملاحظه‌ای با دیگر سال‌ها داشت و غالب لباس‌ها طرح ایرانی و اسلامی بود، اما توجه به این نکته که قیمت متعارف و در حد توان مشتریان پوشاک نیز از عمده‌ترین معیارهای برپایی نمایشگاه‌هاست ضروری به نظر می‌رسد، چرا که اغلب خریداران و مشتریان اینگونه نمایشگاه‌ها و پوشاک اقشار متوسط جامعه و کارمندان هستند.

 موضوعی که در این نمایشگاه کمتر مورد توجه قرار گرفته، قیمت‌های اجناس بود که به زعم طراحان و تولیدکنندگان حاضر در نمایشگاه، نشات گرفته از افزایش قیمت ارز در چند روز اخیر، تورم و گرانی و بالا رفتن هزینه تمام شده محصول برای آنهاست که این موضوع هم حمایت مسئولان امر و چاره‌ اندیشی دولت در کنترل قیمت‌ها را می‌طلبد.

البته لازم به ذکر است که به دلیل اجرای طرح «نذر حجاب»، برخی غرفه‌ها و ویژندها چادرهای خود را به قیمت کمتر از بازار عرضه کردند و این قسمت استقبال بیشتری به همراه داشت.


 انتهای پیام/224224



نظرات بینندگان