مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شیراز در گفتگو با شیرازه:
لزوم تامين اعتبار جهت تکمیل تصفیه خانههای شیراز
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شیراز گفت :احداث تصفیه خانههای جدید و تکمیل ظرفیت واحدهای موجود جهت کلانشهر شیراز نیازمند همکاری تمام مسئولین ارشد استان است.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه تحلیلی خبری«شیرازه»، بهمن بهروزی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شیراز گفت :احداث تصفیه خانههای جدید و تکمیل ظرفیت واحدهای موجود جهت کلانشهر شیراز، نیازمند همکاری تمام مسئولین ارشد استان است.
بهروزی با اشاره به محدودیت منابع آب بیان کرد: پروژههای مدیریت مصرف شامل اجرای مخازن، خطوط انتقال و فرهنگ سازی جهت تبلیغ روشهای کاهش مصرف آب است که امیدواریم با ترویج شیوههای صحیح استفاده از آب بتوانیم با کمک مردم کمبود آبی پیک مصرف پیش رو را همانند فصول گرم سالهای گذشته با موفقیت پشت سر بگذاریم.
وی ضمن تاکید بر اهمیت تکمیل پروژه خط دوم آبرسانی از سد درودزن به شیراز افزود: در حال حاضر ٧٥درصد آب آشامیدنی مرکز استان از منابع آبی زیرزمینی و مابقی از منابع آبهای سطحی تامین میشود که با بهرهبرداری از این طرح بزرگ آبرسانی، امکان این وجود دارد که نسبت مصرف آبهای زیرزمینی و سطحی برابر شود و این یک اتفاق خوب برای آیندگان است.
این مقام مسئول در پاسخ به سوال خبرنگار شیرازه مبنی بر اینکه چه اقداماتی در راستای محرومیت زدایی در روستاها انجام شده اظهار داشت: هفت روستا در حوزه کوهمره سرخی و روستاهای نوروزان، فتح آباد علیا و سفلی، سبوک و بگدانه در بخش سیاخ دارنگون، مشکلات آبرسانی در زمینه انتقال، توزیع و ذخیره داشتند که با همکاری گروههای جهادی و قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) به طور کامل مرتفع شده است.
وی در پاسخ به سوال این رسانه در خصوص باقیمانده شبکه فاضلاب گفت: پروژههای فاضلاب شیراز نسبت به سایر کلانشهرهای ایران جلوتر است؛ میانگین اجرای طرحهای فاضلاب در کشور ۵۰ درصد است که در شیراز به میزان ۶۵ درصد در زمینه شبکه و تصفیه خانهها نیز ۵۵ درصد پیشرفت داشته است؛ از سه هزار و ۴۵۰ كيلومترشبکه پیش بینی شده طرح، نزدیک به دو هزار و ۴۰۰ كيلومتر و در تصفیه خانه فاضلاب، نزدیک به ۲۰۰ هزار متر مکعب آن اجرایی شده است و باقیمانده را امسال ادامه خواهیم داد.
بهروزی در واکنش به آبیاری برخی مزارع شیراز با آب تصفیه نشده اذعان کرد: استفاده از فاضلاب خام سلامت محصولات کشاورزی بعمل آمده و مردم را با خطر مواجه کرده است که مراجع قضایی، دانشگاه علوم پزشکی و جهاد کشاورزی در راستای ماموریتهای قانونی خود به این موضوع ورود کردهاند؛ زمانی میشود این فاضلابها را مهار کرد که تصفیه خانه ها پاسخ گوی حجم آنها باشد و این مهم مستلزم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار است که این مبلغ از عهده توان شرکت آب و فاضلاب خارج است و نیازمند کمکهای دولت میباشد؛ در همین راستا موافقت نامههایی صورت گرفته اما تخصیص نهایی اعتبار مورد نیاز، همکاری و پیگیری نمایندگان و مدیران ارشد استانی را میطلبد.
مدیر عامل شرکت آبفا شیراز در پاسخ به حواشی مطرح شده در خصوص فروش آب تصفیه خانه به زارعان و انتقال پساب به خارج از شهر شیراز گفت: هم اکنون آب تصفیه شده موجود است اما شرط واگذاری آن مزایده میباشد که میبایست روند قانونی خود را طی کند؛ در حال حاضر برای انتقال آب تصفیه خانه هیچ قراردادی بسته نشده و متقاضیان در صورت تمایل بایستی با مراجعه به شرکت آب و فاضلاب قراردادهای لازم را عقد نمایند و تاکید میکنیم کشت با فاضلاب خام از نظر ما غیر قانونی و غیر مجاز میباشد.
وی در پایان به کمبود تصفیه خانهها با توجه به افزایش جمعیت شيراز اشاره و تصریح کرد: سالانه ۳۲ هزار مشترک به این شهر اضافه میشوند و برابر این آمار سالانه ۲۰ هزار متر مکعب تصفیهخانه مورد نیاز است و در صورت تامین اعتبار تصفیهخانه شماره دو ظرف مدت سه سال به بهرهبرداری میرسد.
انتهای پیام/224224
نظرات بینندگان