ورزشهای غیر بومی را بر اساس ارزشهای خود بومی کنیم
سید یونس موسوی سرچشمه درگفتگو با خانهملت در ارتباط با اهمیت فرهنگ و اخلاق در ورزش، اظهارداشت: ورزش بهدور ازاخلاق بیارزش است و اگر در حوزه ورزش «فرهنگ مبتنی براخلاق» نباشد، هرگونه موفقیت در این زمینه اعتبار ندارد.
نماینده مردم فیروزآباد، قیروکازین و فراشبند در مجلسشورای اسلامی با اشاره به اینکه برای ترویج اخلاق در ورزش لازم است، مسئولان عزم جدی در این زمینه داشته باشند گفت: مسئولان ورزشی با ساماندهی مدیریتها و رسیدگی به امور فرهنگی، اخلاق مبتنی بر فرهنگ پهلوانی را در ساحت ورزش نهادینه کنند.
وی افزود: مردم انتظار دارند، فضای ورزشی جامعه اخلاقی باشد و صحنههای زشتی که گاه ملاحظه میشود، در عرصه ورزش وجود نداشته باشد.
موسوی سرچشمه با بیان اینکه اگر فرهنگ اسلامی را در بخشهای مختلف نهادینه کنیم، مشکلات فرهنگی جامعه به طور کلی مرتفع میشود، تصریح کرد: آموزههای اسلامی مروج فرهنگ جوانمردی واخلاقمداری است و هراندازه از اصول این آموزهها فاصله بگیریم، به همان اندازه از اخلاق دور می شویم.
نماینده فراکسیون اکثریت مجلس با تاکید براینکه بسیاری از نارساییهایی که درعرصه ورزشهای غیر بومی پرمخاطب، همچون فوتبال دیده میشود، بهدلیل کم توجهی مسئولان ورزش در امر نهادینه کردن فرهنگ درآن رشتهها است، ابرازداشت: بازشناسی ورزشها و بومی کردن ورزشهای غیر بومی بر اساس ارزشها و فرهنگ جامعه، یکی از راه های موثر اخلاقی کردن ورزش است.
عضو کمیسیون قضایی و حقوق مجلس با اشاره به این که برای برون رفت از برخی مشکلات اجتماعی ، لازم است رسانهها مسئولان را یاری کنند، گفت: رسانهها و مطبوعات میتوانند نقش موثری در تبیین و تبلیغ فرهنگ ورزش جوانمردانه و نهادینه کردن آن داشته باشند و سزاوار است مسئولان فرهنگی ورزشی را در این ارتباط یاری کنند.