یـکسال از دوری آرمیتا از بابا گذشت
به گزارش شیرازه به نقل از رجانیوز،شهید داریوش رضایی نژاد، به همراه همسر و فزندش ساعت 16 شنبه مورخ 1/5/1390 مقابل درب خانه خود، هدف سوء قصد دو موتور سوار قرار گرفتند که در این میان، با شلیک 5 گلوله وی به شهادت رسید.
فتوت، مسئول روابط عمومی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی بعد از این ترور گفت: « قطعا این تروری که صورت گرفته حساب شده و با برنامهریزی قبلی بوده که این ظن را قویتر میکند که به هر حال ایشان باید در پروژههای علمی و حساسی فعالیت می کردند که دشمنان سعی داشتند تا ایشان را حذف فیزیکی کنند».
در پی همین فعالیت های علمی از دانشگاه های متعدد اروپایی جهت ادامه تحصیل و فعالیت پژوهشی از وی دعوت به عمل آمد.این دانشمند مهین پرست به رغم همه این فرصت ها به واسطه عشق به این آب و خاک و روحیات خاص خود که همیشه خود را نمونه یک ایرانی وطن پرست می دانست،به همه آنها پاسخ منفی داد.
شهید داریوش رضایی نژاد در چند سال اخیر ضمن تدریس و انجام فعالیتهای تحقیقاتی مسئول اجرای بسیاری از طرح های تحقیقاتی در دانشگاه های تهران،شهید بهشتی و خواجه نصیرالدین طوسی بودند.
لازم به توضیح است شهید رضایی نژاد با قبولی در تمام مراحل آزمون دکترا سال 1390در دانشگاه خواجه نصرالدین طوسی پذیرفته شد ،اما با تأسف بسیار فرصت به پایان رساندن این مقطع تحصیلی نشد و این دانشمند ارزشمند کشورمان در تاریخ 1/5/1390 به دست عوامل کوردل سرویس های جاسوسی موساد به درجه رفیع شهادت نائل شد.
به نظر میرسد که از شهید رضایی نژاد به عنوان مظلوم ترین شهید در عرصه هسته ای نیز یاد کرد؛ چرا که عوامل ترور تمامی شهدای هسته ای در ایران، یکی پس از دیگری دستگیر شدند، اما پس از گذشت یکسال با اینکه پشت پرده این اقدام شوم به نوعی برای همگان مبرهن است، اما هنوز از شناسایی و دستگیری عوامل مستقیم ترور این شهید بزرگوار، اطلاعاتی در دست نیست.
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی 29 دیماه سال 1390 با حضور در منزل دانشمند شهید داریوش رضایینژاد، با خانوادهی این شهید دیدار و گفتگو كردند؛ فیلم حضور ایشان در منزل این شهید بزرگوار را از اینجا بینید.
http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/18637/C/13901029_1118637.jpg
خانم پیرانی، همسر شهید رضایی نژاد به همراه آرمیتا رضایینژاد(دختر شهید رضایی نژاد) در 15 بهمن ماه سال 1390 در جمع دانشجویان اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور در مشهد مقدس، حضور یافت و انتظاراتش از جنبش های دانشجویی و تحلیلشان نسبت به رو آوردن غرب به ترور دانشمندان و نخبگان ایرانی را بیان کرد و در ادامه افزود: بسیاری از آثار علمی داریوش از اسرار علمی کشور است و قابل انتشار نیست.
http://iusnews.ir/userfiles/images/1390/Armita/3.jpg
http://iusnews.ir/userfiles/images/1390/12/armita-shahed/16.JPG
وی همچنین در 9 اسفند همان سال به همراه دخترش، در جمع دانشجویان دانشگاه شاهد حاضر شد و علاوه بر اینکه همسر دانشمند هسته ای بودن را افتخار دانست، در ادامه گفت: در خودباوری ملی، ملتی با شناخت استعدادها به مقابله با خودباختگی می پردازد، از دانشجویان خواست تا در این مسیر تلاش کنند و به کشف استعدادهای خود همت بگمارند.
در 18 اسفند ماه نیز آیت الله جوادی آملی در دیدار با فرزندان شهدای هسته ای با آرمیتا رضایینژاد، دختر شهید داریوش رضایی نژاد نیز دیدار کرد.
در برنامه 16فردوردین ماه ثريا که به مناسبت روز فناوري هسته اي بود، همسر شهيد رضايي نژاد به همراه دختر کوچکشان آرميتا ، همسر شهيد احمدي روشن و دکتر فريدون عباسي رئيس سازمان انرژي اتمي مهمانان ويژه اين برنامه بودند؛ خلاصه صحبتهاي همسر شهيد احمدي روشن، همسر شهيد رضايي نژاد و دختر کوچکشان آرميتا را از اینجا ببینید.
در جشن هسته ای هم که به مناسبت بزرگداشت روز ملی فناوری هسته ای در تاریخ 25فروردین ماه سال جاری با همت بسیج دانشجویی علوم پزشکی شیراز مراسمی و با حضور خانواده های شهدای هسته ای در این دانشگاه برگزار شد، همسر شهید رضایی نژاد گفت : ویژگی مشترک همه این شهیدان حس وطن پرستی آنان بود آنان به تهدیداتی که پیرامونشان می گذشت آگاه بودند اما حاضر نشدند دست از تلاش و مجاهدت بکشند و شهادت را بر عافیت طلبی ترجیح دادند
http://h-pirani.persiangig.com/Daruish/212808_384.jpg
.
دكتر محمد حسین یادگاری روز چهارشنبه 10خرداد ماه در دیدار با خانواده شهید داریوش رضایی نژاد از شهدای عرصه علمی كشور ضمن تجلیل از شهدای هسته ای كشور به ویژه شهید رضایی نژاد بر نقش و جایگاه این شهیدان در استقلال و پیشرفت كشور تاكید كرد.
در این دیدار همسر شهید رضایی نژاد نیز در سخنانی ضمن قدردانی از حضور رییس و مدیران ارشد جهاد دانشگاهی در منزل شهید و حضور دكتر یادگاری در مراسم تشییع پیكر شهید در ایلام به ذكر خاطراتی از شهید و همچنین دیدار با رهبر معظم انقلاب پرداخت.
وی توكل به خدا، اخلاص، سخاوت علمی، تسلط به نفس و اعتقاد و ایمان به كار را از مهمترین ویژگی های شخصیتی شهید رضایی نژاد ذكر كرد و گفت : تحریم های علیه ایران مربوط به امروز نیست بلكه از ابتدای انقلاب اسلامی وجود داشته است .
اما در آستانه اولین سالگرد شهادت این شهید والا مقام، در آیینی با حضور معاون عمرانی استاندار ایلام و جمعی از خانواده های معظم شهدا، از یادمان این شهید در گلزار شهدای آبدانان، پرده برداری شد.
همچنین مستندی به نام «این آرمیتاست» که دربردارنده درد دلها و روایتهای کودکانه فرزند شهید رضایینژاد در فراق پدر است، به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران تولید شده است که قرار است در ایام شهادت این شهید، از رسانه ملی پخش شود.
اولین یادواره شهید داریوش رضایی نژاد نیز، پنجشبه هفته گذشته در آبدانان، مسجد صاحبالزمان محله هزاردر، با حضور جمعی از مقامات لشگری و کشوری برگزار شد.
فردا نیز به مناسبت اولین سالروز درگذشت این شهید بزرگوار، با حضور خانواده شهید، از ساعت 11 الی 13 مراسمی در مسجد سازمان انرژی اتمی، واقع در خیابان کارگر برگزار خواهد شد.