کد خبر: ۴۱۶۱۳
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۳۰ تير ۱۳۹۲
مدير پيشگيري و ساماندهي آسيب ديدگان اجتماعي شيراز:

«اردو کار» متكديان و معتادان در شيراز راه اندازي مي شود

برخي از دستگاهها، وظيفه نگهداري و ساماندهي و تامين امنيت شهر را بر عهده دارند كه بايد به وظيفه خود عمل كنند، تا به هدف واحد همه ارگانهاي شيراز كه رسيدن به يك شهر پاك و در شان پايتخت فرهنگي و سومين حرم اهل بيت در ايران اسلامي است، برسيم.
به گزارش خبرنگار شیرازه، مدير اداره پيشگيري و ساماندهي آسيب ديدگان اجتماعي شيراز گفت: به زودي و براي اولين بار در كشور، اردوگاه متكديان و معتادان در شيراز راه اندازي مي شود.

علی رضا ذاکر عباس علی، در جمع خبرنگاران افزود: براي كساني كه در اين مركز پذيرش مي شوند، مراحلي در نظر گرفته شده است كه شخص پس از طي اين مراحل، زندگي جديد و پاكي را آغاز خواهد كرد.
وي در تشريح اين مراحل گفت: در مرحله نخست اين طرح، با توجه به اينكه تعداد چشمگيري از متكديان اعتياد دارند، با حكم قضايي، ترك اعتياد در اين مركز انجام مي شود، سپس در مرحله دوم، زندگي سالم و بهتر زندگي كردن، آموزش داده مي شود و در مرحله پاياني كه با همكاري اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي و سازمان فني و حرفه اي انجام خواهد شد، شخص در دوره حرفه آموزي شركت مي كند و مدرك حرفه را اخذ خواهد كرد و بدين صورت بستر اشغالزايي برايش فراهم مي گردد.

ذاکر عباس علی با بيان اينكه شهرداري شيراز اختصاص مكان، تمام اعتبارات، هزينه هاي ساخت و تجهيز مجموعه را متحمل شده است، ادامه داد: هزينه نگهداري پذيرش شوندگان از تمام هزينه هاي مذكور بسيار بالاتر است كه البته شهرداري آن را نيز متقبل گرديده است.

وي با اشاره به اينكه به زودي اين مركز كه در گام نخست ويژه برادران است، افتتاح مي شود و تا پايان سال جاري نيز مركز ويژه خواهران راه اندازي خواهد شد، گفت: برخي از دستگاهها، وظيفه نگهداري و ساماندهي و تامين امنيت شهر را بر عهده دارند كه بايد به وظيفه خود عمل كنند، تا به هدف واحد همه ارگانهاي شيراز كه رسيدن به يك شهر پاك و در شان پايتخت فرهنگي و سومين حرم اهل بيت در ايران اسلامي است، برسيم.

ذاکر عباس علی بيان داشت: جلساتي با ادارات مرتبط هر ماه با حضور نماينده اداره كار تشكيل مي شود و در اين طرح، بسترسازي اشتغال بر عهده اداره كار گذاشته شده و اين اداره مسئول پيگيري اين موضوع مي باشد.

مدير اداره پيشگيري و ساماندهي آسيب ديدگان اجتماعي شيراز گفت: در بحث جمع آوري و ساماندهي معتادين سطح شهر، جلسات مكرري با فرماندار شيراز و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استانداري فارس براي راه اندازي كمپ احيا در خصوص معتادين ماده 16 تشكيل و اين مركز راه اندازي شد و هرچند  ميتوان گفت حركت مناسبي انجام شد، اما ظرفيت شهر شيراز خيلي بيشتر از اين مركز است و بايد مراكز بيشتري در اين حوزه راه اندازي شود كه اين امر همكاري ادارات و دستگاهها را مي طلبد.

وي اظهار داشت: طبق سنوات گذشته و مصوبات شوراي عالي كشور، مجموعه در گذشته با عنوان اردوگاه هدايت فعاليت مي كرده است، وظيفه نگهداري متكديان و معتادان را ندارد بلكه ساماندهي متكديان و آسيب ديدگان اجتماعي وظيفه اين اداره مي باشد.
 
ذاکر عباس علی در خصوص فعاليت هاي پيشين در اين زمينه گفت: در خصوص وضعيت كارتن خوابها و ساماندهي و نگهداري آنان، تعدادى از سازمانها از جمله سازمان بهزيستي و دانشگاه علوم پزشكى ورود كرده بودند.

وي ادامه داد: در سال 91 با همكاري شهرداري شيراز و اداره كل بهزيستي فارس، سه مركز براي برادران و يك مركز براي خواهران راه اندازي شده بود كه بعدها تجهيزات و پذيرش افزايش يافت و ظرفيت پذيرش سه برابر شد و به ٢٠٠ نفر رسيد.

ذاکر عباس علی در خصوص تغيير نام مجتمع هدايت به اداره پيشگيري و ساماندهي آسيب ديدگان اجتماعي شيراز، گفت: مجموعه اردوگاه هدايت حدود 14 سال در سطح شيراز با نام مجتمع اردوگاه فعاليت مي كرد كه با نظر و تدبير فرماندار شيراز و مدير كل امور فرهنگى و اجتماعى در راستاي جذب و افزايش مشاركتهاي مردمي و معرفي بهتر مجموعه، اين تغيير عنوان صورت گرفت.

مدير اداره پيشگيري و ساماندهي آسيب ديدگان اجتماعي شيراز ابراز اميدواري كرد: اميدواريم بتوانيم در راستاي جمع آوري، ساماندهي و پالايش آسيب هاي اجتماعي در خصوص معتادين و متكديان، قدمهاي موثري برداريم.

انتهای پیام/523/4
نظرات بینندگان