سنتی که قدمتی 50 ساله دارد
پخت 6000 کیلو نذری در داراب+تصاویر
حالا 20 سال است یک گروه آشپزی نذری حاج یوسف را می پزد که سه آشپز، 10 کمک آشپز و 10 نفر کارگر این کار انجام می دهند و امسال آنها «6 تن» ندزی می پزند.
به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی شیرازه، حاج یوسف مهدی
زاده پیرمرد هفتاد ساله دارابی بیش از نیم قرن است که اقدام به پخت نذری و توزیع آن بین عزاردان امام حسین(ع) می کند. او بعد از فوت پدرش که خود تکیه ای در لارستان داشت این راه را ادامه داد و تقریبا هر سال این سنت حسنه را انجام می دهد و هر سال 200 کیلو به حجم این نذری می افزاید.
حالا 20 سال است یک گروه آشپزی نذری حاج یوسف را می پزد که سه آشپز، 10 کمک آشپز و 10 نفر کارگر این کار انجام می دهند و امسال آنها «6 تن» ندزی می پزند که در آن مقدار 6 تن برنج، 1/5 تن نخود و 1/3 تن گوشت بکار می رود.
مهدی زاده به داراب آنلاین می گوید: سال گذشته کسالت داشتم و موفق نشدم در مراسم پخت نذری حضور داشته باشم ولی امسال با توجه به اینکه در کشور آلمان دوران درمان خود را سپری می کردم به عشق امام حسین به داراب آمدم تا در مراسم نذری اباعبدالله الحسین (ع) حضور داشته باشم و سپس به آلمان جهت تکمیل دوران درمان باز می گردم.
حالا 20 سال است یک گروه آشپزی نذری حاج یوسف را می پزد که سه آشپز، 10 کمک آشپز و 10 نفر کارگر این کار انجام می دهند و امسال آنها «6 تن» ندزی می پزند که در آن مقدار 6 تن برنج، 1/5 تن نخود و 1/3 تن گوشت بکار می رود.
مهدی زاده به داراب آنلاین می گوید: سال گذشته کسالت داشتم و موفق نشدم در مراسم پخت نذری حضور داشته باشم ولی امسال با توجه به اینکه در کشور آلمان دوران درمان خود را سپری می کردم به عشق امام حسین به داراب آمدم تا در مراسم نذری اباعبدالله الحسین (ع) حضور داشته باشم و سپس به آلمان جهت تکمیل دوران درمان باز می گردم.
نظرات بینندگان