تصاویر تحسینبرانگیز از درون ماهیها
تصاویر ارائهشده توسط دانشمند دانشگاه واشنگتن، دنیای زیبای درون ماهیها را به نمایش میگذارد.
مبتکر خلاق این پروژه، گونههای آبزیان را برای واضحکردن پوستشان، سفید
کرده و سپس برای نمایش اسکلتهای پیچیده آنها را رنگ کرده است.
به گزارش شیرازه به نقل از ایسنا٬ این ماهیها به عنوان بخشی از نمایشگاه «پاک» (Cleared) در ماه مارس و در سیاتل امریکا به نمایش در میآیند.
پروفسور آدام سامرز از دانشگاه واشنگتن و خالق این پروژه، ماهیهای گوناگون را از چند محل ماهیگیری جمعآوری کرد که بسیاری از آنها در طول مطالعات علمی مرده بودند.
ماهیها در «آزمایشگاه مکانیک زیستی» دانشگاه واشنگتن مورد پردازش قرار گرفتند و هر ماهی با استفاده از دو رنگ ویژه رنگآمیزی شد.
یکی از این دو رنگ «آلسین بلو» برای رنگکردن عناصر به شکل آبی تیره و دیگری آلیزارین قرمز (Alizarin Red S) برای تبدیل رنگ بافتها به قرمز سیر بود.
این ماهیها در پراکسیدهیدروژن و برای حذف هر گونه رنگدانه تیره سفید میشدند.
همچنین گوشت این گونهها در یک آنزیم هضمکننده به نام «تریپسین» حل شد. این آنزیم پروتئین را حذف میکند، اما کلاژنی که استخوانها و پوست را دستنخورده باقی میگذارد، رها میکند.
برای این که ماهی نامرئی به نظر برسد، هر گونهای در گلیسرین گذاشته شد و پیش از عکسبرداری توسط یک دوربین Canon 5D Mark III در ژستهای مختلف قرار داده شد. دوربین مجهز به ماکروعدسیهای 100 میلیمتری بود.
پوفسور سامرز گفت: این روش فقط برای گونههایی کارآمد است که ضخامت آنها کمتر از یک سانتیمتر است و برای انواع ضخیمتر مدت زمان بیشتری میبرد. به طور مثال، پردازش یک ماهی کوچک سه روز طول میکشد، در حالی که برای حیوانات بزرگتر چندین ماه زمان لازم است.
به گزارش شیرازه به نقل از ایسنا٬ این ماهیها به عنوان بخشی از نمایشگاه «پاک» (Cleared) در ماه مارس و در سیاتل امریکا به نمایش در میآیند.
پروفسور آدام سامرز از دانشگاه واشنگتن و خالق این پروژه، ماهیهای گوناگون را از چند محل ماهیگیری جمعآوری کرد که بسیاری از آنها در طول مطالعات علمی مرده بودند.
ماهیها در «آزمایشگاه مکانیک زیستی» دانشگاه واشنگتن مورد پردازش قرار گرفتند و هر ماهی با استفاده از دو رنگ ویژه رنگآمیزی شد.
یکی از این دو رنگ «آلسین بلو» برای رنگکردن عناصر به شکل آبی تیره و دیگری آلیزارین قرمز (Alizarin Red S) برای تبدیل رنگ بافتها به قرمز سیر بود.
این ماهیها در پراکسیدهیدروژن و برای حذف هر گونه رنگدانه تیره سفید میشدند.
همچنین گوشت این گونهها در یک آنزیم هضمکننده به نام «تریپسین» حل شد. این آنزیم پروتئین را حذف میکند، اما کلاژنی که استخوانها و پوست را دستنخورده باقی میگذارد، رها میکند.
برای این که ماهی نامرئی به نظر برسد، هر گونهای در گلیسرین گذاشته شد و پیش از عکسبرداری توسط یک دوربین Canon 5D Mark III در ژستهای مختلف قرار داده شد. دوربین مجهز به ماکروعدسیهای 100 میلیمتری بود.
پوفسور سامرز گفت: این روش فقط برای گونههایی کارآمد است که ضخامت آنها کمتر از یک سانتیمتر است و برای انواع ضخیمتر مدت زمان بیشتری میبرد. به طور مثال، پردازش یک ماهی کوچک سه روز طول میکشد، در حالی که برای حیوانات بزرگتر چندین ماه زمان لازم است.
نظرات بینندگان