ثبت باغ های انجیر استهبان در سازمان خوار و بار جهانی
باغ ها و درختان انجیر استهبان اغلب قدمتی 300 ساله دارند که با ثبت آن ها به عنوان یک میراث ملی در سازمان خوار و بار جهانی ، توجه بیشتری به آن معطوف شده و چتر اقدامات حمایتی و حفاظتی از آن گسترده تر می شود.
به گزارش شیرازه به نقل از باشگاه خبرنگاران، مدیر
باغبانی جهاد کشاورزی فارس گفت: ایجاد صنایع تبدیلی در مراکز عمده تولید
محصولات کشاورزی مثل استان فارس می تواند هزینه های فرآوری و حمل و نقل را
کاهش داده و مانع از افزایش ضایعات محصول شود.
این کارشناس معتقد است: نبود صنایع بسته بندی و تبدیل مناسب و با کیفیت در این شهرستان باعث شده زحمت و رنج تولید را باغداران بکشند اما سود سرشار از فرآوری و صادرات آن را دیگران دریافت کنند.
رنگ سفید کردن تنه درخت برای جلوگیری از آفتاب سوختگی و همچنین کنترل آفت کنه، آبیاری تکمیلی در اسفند و فروردین ، ساخت آبگیر در اطراف هر درخت ، مالچ پاشی زیر درخت برای به حداقل رساندن تبخیر ، هرس شاخه و تنه ، از اقداماتی است که می توان برای حفظ این باغ ها و درختان انجیر که اغلب قدمتی 300 سال دارند انجام داد.
انتهای پیام/
نظرات بینندگان