کد خبر: ۵۰۴۲۶
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۸ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۲

عضو شورای شهر شیراز: ایجاد مدیریت محله، توسعه اجتماعی شهر را به دنبال دارد

براساس محله محوری مسائل و مشکلات از پایین ترین سطوح شهر بررسی، تحلیل و جمع بندی می شود و به سیاستگذاری می انجامد.
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی اجتماعی شیرازه، عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر شیراز گفت: ایجاد مدیریت محله در مناطق مختلف شهرداری از فعالیت هایی است که ضمن مشارکت دادن شهروندان در اداره جامعه، می تواند توسعه فرهنگی، اجتماعی شهر را به دنبال داشته باشد.

زهرا یقطین اظهار داشت: ارتقای کیفیت زندگی شهروندان، بهبود فضاهای شهری، بهبود عملکرد مدیریت شهری، همچنین تحقق پیشرفت پایدار و همه جانبه ایجاب می کند که شهرداری ها همگام با تحولات رو به رشد جهانی، با حفظ اصول و مقتضیات خود در حوزه های متعدد اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، زیست محیطی و دیگر موارد خدمات رسانی تحول یابند.

وی رویکرد اجتماعی و فرهنگی به مسایل و مدیریت شهری را در این راستا ضروری دانست و افزود: بدون تردید شهرداری ها به تنهایی و بدون همکاری شهروندان هر محله کارایی مطلوب را نخواهند داشت.

یقطین وجود نهادهای مردمی همچون مسجد، هیأت، بسیج کانون های فرهنگی و قرآنی و ... در محلات را فرصتی ارزشمند برای استفاده از تجربه، تخصص و ظرفیت های پنهانی دانست که با وجود تشکیلاتی تحت عنوان مدیریت محله می تواند آشکار شود.

این عضو شورای شهر خاطرنشان کرد: براساس محله محوری مسائل و مشکلات از پایین ترین سطوح شهر بررسی، تحلیل و جمع بندی می شود و به سیاستگذاری می انجامد. همچنین شورا نظارت فراگیر و مستمری را در همه سطوح بر عملکرد مدیران و اجرای قوانین و مقررات اعمال می کند.
یقطین ادامه داد: در کلانشهر شیراز، مسائل مشکلات و نیازها و راه حل های هر محله با محله دیگر متفاوت است. از این رو با مطالعه دستاوردهای مثبت مدیریت محله در شهر تهران که از سال 89 شکل گرفته اند، ایجاد تشکیلات مدیریت محله در مناطق شهرداری، در دستور کار کمیسیون فرهنگی شورای شهر شیراز قرار گرفته است.

انتهای پیام/523/4
برچسب ها: فارس ، شیراز ، شیرازه ، شورا ، محله
نظرات بینندگان