934 مقاله از دانشگاه شیراز در «آی اس آی» چاپ شد
به گزارش شیرازه احمدعریان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه نباید پژوهش ها را براساس تعداد ارزیابی کرد، افزود: نکته مهم تر چاپ مقاله های عمیق در ژورنال های معتبر و اینکه آن پژوهش چه کاربردی برای جامعه دارد، است.
وی همچنین اعلام کرد: چهار هزار و 388 مقاله از دانشگاه شیراز از 2014 تاکنون در مجله اسکوپوس به چاپ رسیده که 694 تعداد آن مربوط به 2014 است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز با بیان اینکه بیشتر سفارشهای پژوهشی به دانشگاه شیراز از طرف ارگانهای دولتی است، گفت: بخش خصوصی اعتقاد چندانی به واگذاری حیطه های پژوهشی به دانشگاه ها ندارد.
عریان افزود: بعضی از بخش های خصوصی به دنبال این نیستند که نیازها را دانش بنیان کنند یا برای رفع مشکل های خود به دنبال افراد متخصص باشند.
وی ادامه داد: ما در طول سه چهار ماه اخیر شاید حتی بیش از سال گذشته قرارداد پژوهشی دریافت کرده ایم با این وجود توقع و پتانسیل ما بالاتر از این ظرفیت است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز با اشاره به کمبود امکانات زیر بنایی در دانشگاه شیراز در راستای پژوهش عنوان کرد: بودجه هایی که برای پژوهش تخصیص داده می شود کافی نیست.
عریان در ادامه گفت: تجهیزات پژوهشی ما قدیمی هستند و این در شرایطی است کمبود بودجه یا محدودیتهای موجود، امکان جایگزینی آنها را برای ما فراهم نمی کند.
وی همچنین اظهار کرد: حجم آموزشی اساتید بالاست و بعضی حتی خارج از دانشگاه به تدریس و فعالیت های مشاوره ای می پردازند و بدین جهت وقت کافی برای توجه به امور پژوهشی را ندارند.
این معاون گفت: دانشگاه ها برای این که قادر باشند خود را اداره کنند ضروری است که علمشان نافع باشد.
عریان در این باره افزود: به خصوص باید به افراد جوانی که وارد دانشگاه می شوند موضوع ارتباط با صنعت، انجام کارهای کاربردی و تبدیل علم به ثروت آموزش داده شود و اشخاصی به استخدام دانشگاه ها در آیند که هم از لحاظ علمی و نظری متخصص باشند و هم با صنعت ارتباط خوبی داشته باشند.