کد خبر: ۶۵۸۷۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۳ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۳
سرباز فراری به قطر رفت

حالا با اینترپُل دنبال پولادی بگردید!

در همان روزها هم این سوال مطرح شد که این مسئولان بلند پایه چه تضمینی از این بازیکن متخلف گرفته‌اند که او را حتی به صورت موقت اینگونه بخشیدند.
تیم ملی هم به تهران بازگشت و همان‌طور که خیلی‌ها حدس می‌زدند مهرداد پولادی را به‌همراه نداشت و حالا مسئولانی که برای رفتن پولادی به استرالیا پادرمیانی کرده بودند مانده‌اند و دستانی خالی و افکار عمومی که از ابتدای امر با بخشش‌های این‌چنینی مخالفت کرده بودند.

به گزارش شیرازه به نقل از تابناک، پرونده مهرداد پولادی بازیکن متخلفی که مثل تعداد زیادی از فوتبالیست‌های متخلف دیگر با اسناد جعلی به کارت پایان خدمت رسیده بود روز به روز ابعاد عجیب‌تری به خود می‌گیرید و حالا با اتمام کار تیم ملی در استرالیا علاوه بر تبعات سنگین برای خودش پای خیلی از مسئولان مملکتی را هم به میان کشید. همان افرادی که در آستانه اعزام تیم ملی به استرالیا بر خلاف نظر افکار عمومی و با نادیده گرفتن قانون برای مدت کوتاهی از اقدام قانونی علیه این بازیکن متخلف دست کشیدند و حالا که مرغ از قفس پریده نشسته‌اند و از مراحل قانونی پیگیری این پرونده سخن می‌گویند.

بعد از رسانه‌ای شدن ماجرای کارت‌های پایان خدمت سازمان نظام وظیفه وارد کار شد و با ابطال کارت‌های جعلی برای تعدادی از  متخلفان برگه اعزام به خدمت صادر کرد که بنا به گفته سردار موسی کمالی بسیاری از آن‌ها این روزها دوره آموزشی‌شان هم به پایان رسیده است. اگرچه همچنان اخباری مبنی بر اعزام چهره‌های سرشناس این پرونده به پادگان‌ها منتشر نشده و نهایت کاری که صورت گرفته تغییر تیم این بازیکنان در لیگ برتر به تیم‌های مثلا نظامی بود.

اما در میان سیل این اخبار بود که نام مهرداد پولادی هم به‌عنوان یکی از متخلفان مطرح شد. متخلفی که برخلاف دیگران پیگیر کارش نشده بود و سری به نظام وظیفه نزده بود و به مسئولانی که در حال پیگیری پرونده بودند دهن کجی کرده بود. مهرداد پولادی تقریبا بعد از جام‌جهانی غیب شد تا اینکه سرانجام سر از قطر درآورد و درحالی که بازیکن پرسپولیس بود در شرایطی عجیب و با پادمیانی فیفا به الشحانیه پیوست. کاری که صدای مسئولان پرسپولیس را هم درآورد. در روزهایی که افکار عمومی با حساسیت بالا مسئله کارت‌ پایان خدمت را پیگیری می‌کرد خبر رسید که مهرداد پولادی با کارت پایان خدمت جعلی‌اش به همراه تیم ملی به اردوی پرتغال رفته است و به این ترتیب اقدام فدراسیون فوتبال فوتبال در حمایت از یک بازیکن متخلف به شدت مورد انتقاد قرار گرفت و خبر رسید که پولادی از تیم ملی محروم شد.

بعد از این محرومیت بود که مسئولان سازمان نظام وظیفه بارها و بارها از رسیدگی قانونی به پرونده این متخلفان و در صدر آن‌ها مهرداد پولادی اشاره کردند اما باز هم خبری نشد تا اینکه در آستانه جام ملت‌ها و حتی در حالی که یک روز قبل از اعزام تیم ملی به استرالیا سردار موسی کمالی از بخشیده نشده پولادی سخن می‌گفتند با پادرمیانی مقامات عالی رتبه کشوری مهرداد پولادی به تیم ملی بخشیده شد تا به همراه این تیم به استرالیا برود.

در همان روزها هم این سوال مطرح شد که این مسئولان بلند پایه چه تضمینی از این بازیکن متخلف گرفته‌اند که او را حتی به صورت موقت اینگونه بخشیدند. از سوی دیگر پر واضح بود که پولادی که با یک قرارداد بزرگ و میلیاردی به الشحانیه رفته بود چگونه بعد از پایان جام ملت‌‎ها با فسخ قرارداد راهی تهران و احیانا پادگان‌ها خواهد شد؟ با اینکه شواهد خیلی روشن اعلام می‌کرد که احتمال بازگشت مهرداد پولادیبه کشور بعد از جام ملت‌ها پائین است اما مسئولان او را به تیم ملی هدیه دادند و حالا آن‌ها مانده‌اند و افکار عمومی که از مسئولان پاسخ درستی می‌خواهند. آن هم در چنین مسئله مهمی که مردم احساس می‌کردند در حق آن‌ها اجحاف شده و در اجرای قانون برای تبعیض قائل شده‌اند.

نکته جالب اینجاست که مسئولان درحالی این بخشش را شامل حال مهرداد پولادی کرده‌اند که او حتی یک‌بار هم در طول این ماجرا عذرخواهی نکرده است و حتی بعد از پایان کار تیم ملی در استرالیا از مسئولانی که از اعتبار و آبروی خود برای حضور او مایه گذاشته‌اند هم تشکر نکرده تا دهن‌کجی خود را به این قضیه بیشتر از قبل نشان دهد.

حالا مسئولان از پیگیری قضایی این مسئله و به میان کشیدن پای اینترپُل برای بازگرداندن او به کشور سخن می‌گویند. اگر در وقت مقتضی این دوستان به وظاف قانونی خود به خوبی عمل می‌کردند و قانون را فدای مصلحت اندیشی‌ها نمی‌کردند و به افکار عمومی احترام می‌گذاشتند شاید کار به اینجا نمی‌کشید که حالا بخواهند با اینترپُل پیگیر ماجرا باشند.
نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۰۸ بهمن ۱۳۹۳
0
افسوس که ما عاقبت اندیش نه ایم