در اجلاسیه پیرغلامان به مداحان دفاع مقدس توجه ویژه ای شود/ سپاه فجر در اربعین امسال دو آشپزخانه 15 هزار نفری برپا می کند
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی شیرازه، فرمانده سپاه فجر استان فارس ضمن عرض تبریک ایام مبارک دهه کرامت، گفت: به حول و قوه الهی در چگونگی برگزاری مراسم اجلاس سالیانه تجلیل از پیرغلامان امام حسین(ع) مشکلی وجود نخواهد داشت اما باید دید بعد از برگزاری این مراسم شاهد چه اتفاقی در سومین حرم اهل بیت(ع) هستیم و چه تأثیرات فرهنگی در شیراز دارد.
سردار غلامحسین غیبپرور در نشست هماهنگی سیزدهمین اجلاسیه بینالمللی پیرغلامان حسینی بر لزوم توجه به اثرات فرهنگی برگزاری این اجلاسیه در شیراز تأکید و اظهار کرد: اجلاسیه تجلیل از پیر غلامان امام حسین(ع) دومین گام بزرگ فرهنگی فراگیر در استان فارس پس از اجلاسیه سرداران شهید در سال 1390 می باشد.
وی تأثیرات فرهنگی اجلاسیه را بسیار مهم دانست و افزود: اجلاسیه پیرغلامان امام حسین(ع) باید بهانه ای باشد برای ترویج فرهنگ عاشورایی وانقلاب اسلامی در این زمانه که اسلام و مکتب شیعه به شدت در مظلومیت قرار گرفته و در اکناف عالم اتفاقات فراوانی علیه مسلمین در حال وقوع است، تنها راه نجات بخش مسلمین فرهنگ سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) می باشد که باید تبیین و تدوین شود.
سردار غیب پرور با تأکید بر اینکه در برگزاری این اجلاسیه باید یکسری اهداف استانی را برای خود تعریف کنیم، گفت: باید جلسهای با حضور فرمانداران شهرستانهای جنوبی فارس تشکیل شود تا یک کار قوی انجام دهیم.
وی تأکید کرد: باید از فضای اجلاسیه پیرغلامان حداکثر استفاده کنیم بنابراین ضروری است کمیتهای چند نفره تشکیل شود تا اهداف استانی خود را کاملاً تعریف کنیم که به دنبال چه هستیم و باید به چه اهدافی دست یابیم.
سردار غیبپرور با بیان اینکه برگزاری این اجلاسیه نباید تنها در چند هیئت مذهبی خلاصه شود، گفت: باید از اینکه فقط چند دستگاه خاص متولی برگزاری اجلاسیه شوند، پرهیز شود و هیئتهای مذهبی در سراسر استان باید در این اجلاسیه سهمی داشته باشند البته منظور سهم مالی نیست بلکه سهمی که هر هیئت میتواند در محله، مسجد، حسینیه و تکایای خود داشته باشد تا جنبه مردمی بودن مراسم پررنگتر شود.
فرمانده سپاه فجر فارس خواستار تجلیل از مداحان استانی در این اجلاسیه به طور شایسته شد و گفت: تجربه ثابت کرده است هیئات مذهبی در حفظ امنیت ملی و فرهنگ اسلامی کشور نقش مهمی داشتهاند و در تاریخ ایران اینگونه بوده است؛ بهویژه در زمان قاجار، پهلوی اول و دوم که خفقان شدیدی حاکم و عزاداری حضرت اباعبدالله(ع) ممنوع بوده است، این هیئات مذهبی بودند که فرهنگ حسینی را زنده نگه داشتند و در پستوی خانههای خود مجلس عزاداری امام حسین(ع) برگزار میکردند.
وی با بیان اینکه در شهر شیراز در زمان مرحوم آیتالله حسینیالهاشمی روح مجددی در کالبد هیئات مذهبی دمیده شد و امروز مقطع مجددی از هیئات مذهبی را شاهد هستیم، پیشنهاد داد: یک توجه ویژه به مداحان استانی به خصوص مداحانی که در دوران دفاع مقدس در جبهه ها حضور داشته اند مثل شهید شیر علی سلطانی بشود که این از ابتکارات استان فارس در این زمینه خواهد بود.
سردار غیبپرور خاطرنشان کرد: دوران دفاع مقدس ویژگی و برجستگی خاصی دارد و اکنون باید این فضا را آماده کنیم که بگوییم در طول دفاع مقدس هم روحانیت، هم دانشجو و هم کارگر و هم مداح حضور داشته است یعنی دفاع مقدس عرصهای است که همه دوستداران مکتب امام حسین(ع) برای هنرنمایی دینی توفیق حضور پیدا کردند.
فرمانده سپاه فجر فارس با بیان اینکه سپاه با تمام نیرو در خدمت برگزاری این اجلاسیه است، گفت: سپاه تنها برای برقراری امنیت در این اجلاسیه حضور پیدا نکرده است بلکه به تأسی از نماینده ولی فقیه صاحب ایده است و در این قضایا ایدهپردازی میکند و پیشنهاد میدهد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: سپاه فجر فارس قصد دارد در ایام محرم امسال و در اربعین حسینی با کمک خیرین به مدت 25 روز موکب بزرگی برپا کند تا بتوانیم دو آشپزخانه 15 هزار نفری را در آنجا راه بیندازیم.