کد خبر: ۸۳۱۱۵
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۴

«بی تالک» دختر نوجوان شیرازی را از خانه فراری داد

با تلاش ماموران پلیس فتا استان فردی که با استفاده از شبکه اجتماعی «بی تالک» باعث اغفال و متواری شدن دختر نوجوان از خانه شده بود، شناسایی و دستگیر شد.
به گزارش شیرازه به نقل از پایگاه خبری پلیس، شبکه اجتماعی بی تالک دختر نوجوان را از خانه فراری داد
با تلاش ماموران پلیس فتا استان فردی که با استفاده از شبکه اجتماعی «بی تالک» باعث اغفال و متواری شدن دختر نوجوان از خانه شده بود،  شناسایی و دستگیر شد.

رئیس پلیس "فتا" استان فارس از دستگیری جوانی خبر داد که در فضای مجازی اقدام به اغفال دختر نوجوان و فراری شدن وی از منزل کرده بود.

سرهنگ "سیدموسی حسینی" در این باره توضيح داد: پدر و مادر دختر نوجوان با ارائه مرجوعه قضایی به پلیس "فتا" مدعی شدند؛ دخترشان پس از درگیری لفظی با مادر خانواده و بر سر مسائل عادی خانوادگی بیش از 24 ساعت است که  از منزل خارج شده و هنوز بازنگشته است.

وي ادامه داد: اين دختر جوان با توجه به اینکه خط های خود را خاموش کرده بود، در شبکه های اجتماعی نیز آنلاین بود، اما به پیام ها پاسخ نمی داد و پدر و مادر وي خواستار رسیدگی به اين پرونده شدند.

رئیس پلیس "فتا" استان فارس گفت: پس از تشكيل پرونده، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس "فتا" قرار گرفت و در تحقیقات مشخص شد، این دختر نوجوان چند روزی است که با یک فرد ناشناس در شبکه اجتماعی "بی تالک" در ارتباط بوده است.

سرهنگ "حسيني" اظهار كرد: پس از شناسایی آدرس و مشخصات محلی که دختر در آنجا بود، ماموران پلیس "فتا" به محل اعزام که پس از حضور در صحنه با پسری جوان مواجه شدند که ظاهرا با موضوع پرونده مرتبط بود كه با هماهنگي مقام قضايي متهم دستگير و به پلیس فتا انتقال داده شد.

وی بیان كرد: در بازجویی ها، دختر جوان اقرار كرد، حدود دو هفته از طریق شبکه اجتماعی "بی تالک" با این پسر در ارتباط بوده و این پسر با وعده و وعیدهای خلاف واقع، وی را تحریک به فرار از منزل كرده و وي نيز به بهانه درگیری لفظی با مادر خود منزل را ترک كرده، ‌اما در همان ساعات ابتدایی فرار، از کرده خود پشیمان شده اما راه را برای بازگشت خود هموار نمیدیده است.

رئیس پلیس "فتا" استان فارس ضمن تاکید بر اینکه قربانیان شبکه های اجتماعی اکثرا دختران نوجوان با احساسات و عواطف بالا هستند، بیان كرد: فرار از خانه و ترک اعضای خانواده بدون اجازه والدین، در واقع نوعی واکنش به شرایطی است که از نظر فرد نامساعد، غیر قابل تحمل و بعضا تغییر ناپذیر است.

سرهنگ "حسيني" افزود: این عمل معمولا به عنوان یک مکانیزم دفاعی و به منظور رسیدن به آرزوهای دور و دراز انجام می گیرد که اکثر این نوجوانان به افراد غریبه متوصل شده و در نهایت اغلب مورد اذيت و آزار قرار گرفته و جذب باندهای فساد قرار می گیرند.

وي گفت: مهمترین عامل موثر در این اتفاقات عدم وجود ارتباط مثبت، مفید و موثر والدین با فرزندان است که نیاز است والدین از شناسایی تیپ شخصیتی فرزندان خود و نحوه برخورد با آنان را از طریق مراکز مشاوره آموزش ببینند.


سالاد


نظرات بینندگان