کد خبر: ۵۴۶۵۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۳
بی‌بی‌سی باز هم رسوا شد

فیلم: در بند ۳۵۰ اوین چه گذشت؟

در بازرسی انجام شده از این دو اتاق تعداد زیادی سیم‌کارت تلفن همراه، USB، MP3، باتری، مموری، شارژر موبایل و … کشف شد.
پس از یک هفته پروژه جنجال سازی و ساعتها تولید اخبار دروغ رسانه های ضد انقلاب که با لیدری شبکه سلطنتی انگلیس بی‌بی‌سی و رسانه‎های سازمان منافقین، روشن شد که اساسا بازرسی به عمل آمده از این بند تکرار یک روال عادی بوده است و آنچه باعث فضاسازی اخیر شده است، ضبط تعداد معتنابهی از ابزار ارسال اطلاعات به این شبکه‎ها توسط ماموران سازمان زندان‎ها بوده است.

به گزارش شیرازه به نقل از رجانیوز؛ هفته گذشته، برخی از سایت‌ها و رسانه‌های ضد انقلاب بویژه بی‌بی‌سی فارسی در راستای اهداف ضد ایرانی خود از درگیری میان مأموران زندان اوین و زندانیان امنیتی بند ۳۵۰  خبر دادند.

این در حالی بود که یک مقام آگاه در واکنش به این فضاسازی گسترده به جزئیات این واقعه  اشاره کرده و اعلام کرد: "طبق آیین نامه زندان‌ها، بازرسی از زندان اوین بصورت مستمر و قانونی انجام می شود،  بازدید اخیر نیز به همین منوال انجام شده است.

وی افزود:  در جریان بازرسی اخیر زندان اوین نیز صرفا افراد ۲ اتاق ممانعت کرده و قصد داشتند به صورت حرفه‌ای در روند بازرسی اختلال ایجاد کنند به طوری که هدف آنها ایجاد درگیری بود که خوشبختانه با سعه‌صدر مامورین حاضر در بازرسی این اقدام پیش‌بینی شده آنها ناکام ماند.

این منبع آگاه در ادامه به اشیاء کشف شده به ویژه از اتاق‌های مذکور اشاره کرد و گفت: در بازرسی انجام شده از این دو اتاق تعداد زیادی سیم‌کارت تلفن همراه، USB، MP3، باتری، مموری، شارژر موبایل و … کشف شد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: به هنگام بازرسی از همه اتاق‌ها یک نماینده از هر اتاق(نماینده زندانی‌ها) در جریان بازرسی حضور دارد که نمایندگان اتاق‌های مذکور نیز پای همه کشفیات را امضا کرده‌اند یعنی سند اشیا کشف شده از این اتاق‌ها موجود است.

همچنین غلامحسین اسماعیلی، رئیس سازمان زندان‌های کشور نیز در گفتگوبا باشگاه خبرنگاران به تشریح چرایی و نحوه بازرسی از بند ۳۵۰ اوین، ماهیت این بند، اشیا کشف‌شده، نقش رابطی بنام میترا، رابطه محکومان امنیتی با رسانه‌های بیگانه همچون بی‌بی‌سی فارسی و صدای آمریکا، تیم ویژه بازرسی، جرائم امنیتی و … پرداخت.

اسماعیلی در پاسخ به این سوال که آیا شما تصاویری هم از داخل زندان دارید که بتواند دروغگویی موضوع را به اثبات برساند گفت: بله موجود است. ما بازرسی‌هایی که انجام داده‌ایم طبق همیشه که وقایع داخل زندان را از طریق دوربین مداربسته ضبط می‌کنیم، اطلاعات دوربین‌های مداربسته‌مان وجود دارد، ضبط و بایگانی شده، اقتضاء داشته باشد برای اینکه نشان بدهیم دروغ این افراد دروغ شاخداری است، تصاویر را هم ارائه می‌کنیم.

آنچه می‎بینید، مستندی از بازرسی بند ۳۵۰ اوین در پنجشنبه هفته گذشته است که براحتی می‎توان تفاوت آنرا با روایت دروغ بی‎بی‎سی از این ماجرا مقایسه کرد. موضوعی که شاید بتواند به عنوان یک سند جدید برای نقض ادعای حرفه‎ای گری رسانه انگلیس در حوزه خبر به ثبت برسد.

دانلود

نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
ناشناس
United States of America
چهارشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۳
0
انتظار دارید باور کنیم ؟