کد خبر: ۵۵۵۳۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳
تبلیغ و تایید سبک زندگی نامشروع غربی

اسلام ساختن «خانه سفید» را حرام می داند

یکی از روزنامه های زنجیره ای در اقدامی تاسف برانگیز، در پوشش نقد نوعی سبک زندگی غربی؛ به نام"خانه سفید اقدام کرده است.
یادداشت ها و مقالات روزنامه های کثیرالانتشار، به مانند خوراکی روحی و فکری است که به وسیله این جراید در اختیار خوانندگان قرار می گیرد. بنابراین مطالب منتشر شده می تواند دارای تاثیرات مثبت و منفی در سطح جامعه باشد و مهمتر از آن، نوعی از سبک زندگی را تبلیغ و ترویج نماید.

"خانه سفیدیا همان همخانه شدن زن و مرد نامحرم

به گزارش شیرازه به نقل از فرهنگ نیوز؛ یکی از روزنامه های زنجیره ای در اقدامی تاسف برانگیز، در پوشش نقد نوعی سبک زندگی غربی؛ به نام"خانه سفید"(یا همان همخانه شدن زن و مرد نامحرم)، اقدام به تبلیغ این نوع زندگی که در اسلام بدون هیچ قید و شرطی حرام شمرده می شود، نموده است. نویسنده مغرض این مقاله سعی کرده تا این گونه به خواننده القا کند که امروزه و در جامعه اسلامی ما این نوع سبک زندگی نامشروع غربی در حال گسترش است و با جسارت تمام  و در ادامه این تبلیغ دروغین، با زن و مردی که 4 سال بدین شیوه با یکدیگر زندگی نموده اند گفتگو کرده و تلاش نموده است تا در جریان صحبت های این زن و مرد که به شکل حرام و نامشروع در این مدت با یکدیگر زندگی کرده اند،به این نوع سبک زندگی، هویت دروغین ببخشد و در قیاسی نامتعارف، این سبک حرام زندگی را همچون" ازدواج" که بنایی محبوب تر و ارزشمندتراز آن در نزد خداوند عزوجل نیست دانسته تا بتواند در این قالب کاذب هویت بخشی نموده و به تبلیغ خود مهر تایید و تمجید زند.

مراجع عظام درباره هم خانه شدن زن و مرد نامحرم چه فتوایی دادند؟

طبق فتوای تمام مراجع عظام، اگر زن و مرد در محل خلوتی باشند که کسی آنجا نباشد و دیگری هم نتواند وارد شود، ماندن در این مکان حرام است.  

"خانه سفید" دقیقا به همین معناست یعنی، زندگي مشترک زن و مرد بدون ازداوج رسمي. يعني به گونه اي که زن و مرد بدون اينکه خطبه عقد يا صيغه میانشان جاري شود براي زندگي زير يک سقف مي‌روند. حال این سوال مطرح است که نویسنده این مقاله، اگر به قصد نقد، این مطلب را نوشته است، چرا هیچ اشاره ای به حرام بودن آن نکرده است؟

اگر اينگونه ارتباطات به عادت تبديل شود

دین مبین اسلام این نوع ارتباط را حرام دانسته زیرا اگر اينگونه ارتباطات به عادت تبديل شود ديگر چيزي به نام كانون خانواده شكل نخواهد گرفت. سن ازدواج بالا مي رود، افراد نسبت به هم بي اعتماد و بي تفاوت مي شوند و در نهايت خانواده اي شكل نمي گيرد و به اين ترتيب شاهد گسترش بسياري از معضلات رفتاري، ناهنجاري هاي اخلاقي و حتي بهداشتي در جامعه خواهيم بود.

پیامبر اکرم(ص) فرمودند: هر که فرزندش به سن ازدواج رسد و دارای امکانات برای فرزندش باشد ولی امکان ازدواج او را فراهم نسازد، سپس فرزندش دچار حرام شود، گناهکار خواهد بود.(کنزالعمال، حدیث 45337)

اسلام افراد اجتماع را به روش صحيح زندگى فرا مى ‏خواند

از نظر اسلام ناب محمدی، يکي از راه هاي مشروعيت بخشيدن به روابط دختر و پسر جاري شدن خطبه عقد تحت نظارت خانواده ها است که در هر دو مورد والدين با ايفاي نقش پررنگ تلاش مي کنند جريان اين رابطه را مديريت کنند. اسلام افراد اجتماع را به روش صحيح زندگى فرامی‏خواند و در مقرّرات خود، همه جنبه ‏هاى نياز دختر و پسر را در نظر مى ‏گيرد تا به حفظ حريم و کرامت و عفاف از سوي افراد بيانجامد.

خداوند این گونه به واسطین بنای ازدواج، اجر و پاداش می دهد

امر ارزشمند ازدواج آن قدر در دین راستین اسلام مورد توجه قرار گرفته است که خداوند این گونه به واسطین این بنای عزیز، اجر و پاداش می دهد؛ پیامبر اکرم(ص) فرمودند: هر کس تلاش کند تا دختر و پسر با ایمانی با هم ازدواج کنند خداوند همسری بهشتی در منازل بهشت به او عطا کند و برای هر قدمی که در این راه برداشته یا هر سخنی که برای این پیوند به زبان آورده ثواب یکسال روزه و نماز شب پاداش می دهد.( بحارالانوار، ج76، ص368

مقاله ی سراسر سیاه نمایی

این نویسنده در پایان مقاله ی سراسر سیاه نمایی خود می گوید: «از جمله عواملي که مي‌تواند جوان‌ها را به سمت اين دست از ازدواج‌ها بکشاند مشکلات مالي، محک زدن رابطه، آشنايي بيشتر و نداشتن اعتقاد به ازدواج می باشد. همچنين هزينه بالاي اجاره يا خريد مسکن و نبود تناسب دخل و خرج که در اين دوره و زمانه بسيار برجسته‌است، مي‌تواند دلايل ديگري باشد که موجب مي‌شود کسي حاضر به امضاي عقدنامه نباشد و زندگي بدون ازدواج يا ازدواج از نوع سفيدش را ترجيح بدهند.»

البته این دست مطالب پس از تاکید بیش از پیش رهبر معظم انقلاب و مراجع و علما نسبت به موضوع مهم تکثیر نسل و تشویق به فرزندآوری، کثرت بیشتری در مطبوعات خارجی ضد انقلاب و همچنین در برخی روزنامه های زنجیره ای داخلی داشته است تا به آنجا که با گارش یادداشت و مصاحبه هایی سعی نمئده اند شرایط جامعه را نا مناسب برای تکثیر نسل و ازدواج نمایش داده و با سیاه نمایی بیش از حد، به مخاطب القاء نمایند که ازدواج و فرزندآوری کاری غیر عقلانی است.

بنابراین در واقع نویسنده آنچه که مورد نقد و سیاه نمایی قرار داده است نه "سبک زندگی حرام خانه سفید" بلکه ایجاد فضای بی اعتمادی میان افراد جامعه اسلامی، القای روحیه بی رغبتی به امر مهم ازدواج و پایین آوردن جایگاه ارزشمند پدر و مادر در هدایت فرزندانشان می باشد. و در نهایت به مدد این سیاه نمایی به این سبک حرام زندگی اعتبار و هویت بخشیده است و آن را به صورت غیرقابل انکار تبلیغ نموده است و چاره امروز برای ارضای نیازهای جوانان را رو آوردن آنان به بنا نهادن خانه سفید دانسته است.

حال این سوال مطرح است که چرا ناظرین محترم مطبوعات در برابر این تبلیغ و ترویج سبک حرام زندگی، سکوتی درد آور اختیار نموده اند و در سالی که توسط رهبر فرزانه انقلاب به سال فرهنگ مزین شده است در برابر این فرهنگ سازی شیوه زندگی نامشروع غربی، هیچ عکس العملی را نشان نمی دهند؟

نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳
0
مرگ بر مسئولینی که چشم به اروپا دوخته اند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳
0
ترویج کرده؟!
بابا اومده یه مطلی رو گفته و انتقاد کرده...
چرا اینقدر بدبینید شما؟!!
هر چی شما فکر کنید درسته؟!