رازو رمز یک کوکو سیبزمینی عالی
کوکوی سیب زمینی به دو روش تهیه می شود؛ یکی با سیب زمینی پخته و دیگری با سیب زمینی خام و همچنین با ترکیب انواع مواد می توان کوکو تهیه کرد. کوکو در فر و با روغن کم و یا در تابه باروغن فراوان تهیه می شود.در این بخش از آشپزی با پارسینه برایتان چند ترفند آشپزی جالب برای تهیه کوکو سیب زمینی آماده کرده ایم همراه ما باشید.
به گزارش شیرازه، کوکوی سیب زمینی به دو روش تهیه می شود؛ یکی با سیب زمینی پخته و
دیگری با سیب زمینی خام و همچنین با ترکیب انواع مواد می توان کوکو تهیه
کرد. کوکو در فر و با روغن کم و یا در تابه باروغن فراوان تهیه می شود.
۱.
اگر کوکو را با سیب زمینی خام تهیه می کنید، می توانید به آن مرغ پخته ریش
ریش شده یا سبزی های معطر اضافه کنید اما افزودن این مواد به مایه کوکو
تهیه شده با سیب زمینی پخته توصیه نمی شود.
۲. خیلی وقت ها کوکو پس از پخت ترک برمی دارد و در هنگام جابجا کردن می شکند. علت این اتفاق مقدار کم تخم مرغ است اما باید مراقب باشید بیش از اندازه هم تخم مرغ استفاده نکنید زیرا در این صورت، بافت کوکو از میان می رود و شکل اسفنجی و کف آلود پیدا می کند.
۳. خیلی ها به کوکو سیب زمینی، پیاز خام می زنند. پیشنهاد می کنم در هنگام افزودن این سبزی، آب آن را بگیرید زیرا باعث شل شدن کوکو و از بین رفتن بافت منسجم آن می شود. به علاوه، در مصرف پیاز نیز زیاده روی نکنید زیرا باعث وارفتن کوکو می شود.
۴. ضخامت مناسبی که برای این کوکو توصیه می شود، بین ۵/۰ تا ۲ سانتی متر است که برحسب ذائقه می توانید آن را تغییر دهید. فراموش نکنید ضخامت زیاد، باعث نپختن کوکو و نازک بودن بیش از حد، باعث خشکی و حتی سوختن آن می شود. ۵.
به غیر از نعناع یا گشنیزی که در دستور پخت این غذا وجود دارد، شما می
توانید از نعناع تازه به تنهایی یا ریحان تازه و حتی آویشن خشک استفاده
کنید. به این ترتیب طعم کوکو منحصربه فرد خواهد شد.
۶. اگر مایه کوکو بر اثر افزودن تخم مرغ ها یا پیاز شل شد، بهتر است به آن کمی آرد سیب زمینی اضافه کنید تا قوام لازم را پیدا کند.
۷. ادویه مناسبی که برای پخت این غذا نباید فراموش کرد، در کوکوی شیرین فقط زعفران و در کوکو نمک دار زعفران و زرذچوبه است.
منبع: پارسینه
دو
طعم شیرین و شور هم برای پخت این غذا انتخاب می شود به طوری که برخی به
نوع تهیه شده با سیب زمینی پخته شهد و به نوع تهیه شده با سیب زمینی خام
نمک می زنند. معمولا کوکویی که با سیب زمینی پخته تهیه می شود، با موادی
مانند هل، دارچین و مغز گردو یا گوشت چرخ کرده یا حتی قارچ سرخ شده هم پر
می کنند. در زیر نکات ریز تهیه کوکوها و رمز و راز و فوت و فن تهیه آن
تعریف شده است.
۲. خیلی وقت ها کوکو پس از پخت ترک برمی دارد و در هنگام جابجا کردن می شکند. علت این اتفاق مقدار کم تخم مرغ است اما باید مراقب باشید بیش از اندازه هم تخم مرغ استفاده نکنید زیرا در این صورت، بافت کوکو از میان می رود و شکل اسفنجی و کف آلود پیدا می کند.
۳. خیلی ها به کوکو سیب زمینی، پیاز خام می زنند. پیشنهاد می کنم در هنگام افزودن این سبزی، آب آن را بگیرید زیرا باعث شل شدن کوکو و از بین رفتن بافت منسجم آن می شود. به علاوه، در مصرف پیاز نیز زیاده روی نکنید زیرا باعث وارفتن کوکو می شود.
۴. ضخامت مناسبی که برای این کوکو توصیه می شود، بین ۵/۰ تا ۲ سانتی متر است که برحسب ذائقه می توانید آن را تغییر دهید. فراموش نکنید ضخامت زیاد، باعث نپختن کوکو و نازک بودن بیش از حد، باعث خشکی و حتی سوختن آن می شود.
۶. اگر مایه کوکو بر اثر افزودن تخم مرغ ها یا پیاز شل شد، بهتر است به آن کمی آرد سیب زمینی اضافه کنید تا قوام لازم را پیدا کند.
۷. ادویه مناسبی که برای پخت این غذا نباید فراموش کرد، در کوکوی شیرین فقط زعفران و در کوکو نمک دار زعفران و زرذچوبه است.
منبع: پارسینه
نظرات بینندگان