کد خبر: ۱۶۱۷۰۱
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲
توسط برج الکترونیک شیراز انجام می‌شود؛

حمایت از طرح و ایده در بستر فناوری و اطلاعات

در محل برج الکترونیک شیراز و هم‌زمان با روز کیفیت، جهت حمایت از طرح و ایده در بستر فناوری و اطلاعات آئین آغاز به کار دیتاسنتر برج الکترونیک شیراز به‌عنوان نخستین مرکز داده دارای مجوز رسمی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جنوب کشور با رتبه یک کشوری برگزار شد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه تحلیلی خبری «شیرازه»، به نقل از روابط‌عمومی برج الکترونیک شیراز، آئین آغاز به کار دیتاسنتر برج الکترونیک شیراز به‌عنوان نخستین مرکز داده دارای مجوز رسمی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جنوب کشور با رتبه یک کشوری و استاندارد ANSI/TIA942-2017 هم‌زمان با روز کیفیت، در محل برج IT با حضور معاون استاندار فارس و دبیر کارگروه دیتاسنتر ایران و جمعی از مسئولان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

ماریا سعیدی منش مدیرعامل و عضو هیئت‌مدیره شرکت برج الکترونیک شیراز و رئیس هیئت‌مدیره برج IT گفت: افتخار داریم که پس از سال‌ها شاهد افتتاح نخستین مرکز دیتاسنتر در کلان‌شهر شیراز باشیم.

حمایت از طرح و ایده در بستر فناوری و اطلاعات

سعیدی منش با اشاره به اینکه برج الکترونیک شیراز در سال ۱۳۸۲ تأسیس شده است، اظهار کرد: این اتفاق مبارک و مهم در مجموعه برج IT با رویکردی که شرکت برج الکترونیک شیراز و مرکز گسترش فناوری اطلاعات (مگفا) به‌عنوان سهام‌دار عمده و ایجادکننده این برج در شیراز داشت در دولت جدید و با پیگیری‌های جدی، محقق گردید.

وی خاطرنشان کرد: پروژه دیتاسنتر برج در قالب تفاهم مشارکت و همکاری به شرکت ارتباطات دوربرد با ظرفیت‌های بسیار خوبی که دارد واگذار گردید و انجام شد.

سعیدی منش با بیان اینکه راه‌اندازی مرکز دیتاسنتر شیراز به‌صورت کاملاً حرفه‌ای و استاندارد کار شده است، افزود: این باعث افتخار است برای شرکت برج الکترونیک و شرکت مگفا که حرف نخست را در این عرصه و عرصه‌های هوشمندسازی می‌زند تا شرکت‌های علاقه‌مند به همکاری را در کنار خود داشته باشند.

حمایت از شرکت‌های دارای طرح و ایده در بستر فناوری و اطلاعات

مدیرعامل برج الکترونیک شیراز با دعوت از همه شرکت‌های علاقه‌مند به همکاری تأکید کرد: از تمام شرکت‌هایی که طرح و ایده دارند و می‌توانند در بستر فناوری و اطلاعات فعالیت کنند، حمایت خواهیم کرد.

وی در اد امه خاطرنشان کرد: امید است در ادامه این مسیر، به‌صورت تخصصی‌تر بتوانیم فضا را جهت استفاده کاربران محیا کنیم و گام‌های بیشتری در توسعه کشور برداریم.

ایجاد مراکز دیتاسنتر باعث خروج نخبگان این عرصه نمی‌شود

 عبدالعلی کریمی‌فر معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی استاندار فارس نیز در سخنانی اظهار کرد: در دنیایی که سرعت فنّاوری بالاست، باید سعی کنیم عقب نمانیم و یکی از زیرساخت‌های مهم ایجاد مراکزی همچون مرکز داده یا دیتاسنتر در این راستا می‌باشد.

 وی با تقدیر و تشکر از کلیه مدیران ذی‌ربط برای راه‌اندازی این مرکز در شیراز افزود: در بدنه دولت قطعاً از چنین فعالیت‌هایی حمایت می‌کنیم؛ چراکه ما باید مرکزی داشته باشیم که از داده‌هایمان به‌خوبی و به‌صورت تخصصی صیانت کنیم. 

معاون استاندار فارس اظهار کرد: شیراز از قدیم‌الایام قطب الکترونیک بوده و هنوز هم امیدواریم که باشد گرچه نمی‌خواهیم فعالیت‌های انجام‌گرفته را نادیده بشماریم. 

کریمی‌فر با تأکید بر ورود بخش خصوصی به این عرصه خاطرنشان کرد: اصل بر این است که شیراز شهر هوشمند باشد و قطعاً راه‌اندازی چنین مرکزهایی می‌تواند به ما در این راستا کمک کند ضمن اینکه حمایت‌های حاکمیتی نیز باید انجام شود. 

معاون استاندار فارس در پایان، وجود زیرساخت‌هایی مانند مرکز دیتاسنتر را مانع خروج نخبگان این عرصه از کشور عنوان کرد و گفت: متأسفانه گاهی شاهد خروج نیروهای متخصص از کشور به دلیل عدم وجود زیرساخت‌ها هستیم؛ لذا ایجاد مرکزهایی چون دیتاسنتر برج الکترونیک شیراز به‌صورت استاندارد فضایی را فراهم خواهد کرد که نخبگان ما در کشور بمانند و فعالیت کنند.

 ایجاد شهر الکترونیک شیراز با جدیت دنبال شده است

حمید سلیمان‌پور مدیرکل ارتباطات و فناوری استان فارس نیز در این مراسم عنوان کرد: شیراز هنوز هم قطب الکترونیک کشور است باتوجه‌به اقداماتی که در سایر نقاط کشور توسط نیروهای متخصص شیرازی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تشکیل شورای راهبری فضای مجازی استان‌ها به‌نوعی از استان فارس شروع شد خاطرنشان کرد: استان فارس و شیراز همواره در مباحث الکترونیکی پیشتاز بوده است. 

سلیمان‌پور درعین‌حال خواستار همکاری دیگر دستگاه‌ها با مجموعه فناوری و اطلاعات استان فارس شد و گفت: ایجاد شهر الکترونیک شیراز با جدیت دنبال شده است که با حمایت استاندار و تأمین زمین موردنیاز این مهم نیز اجرایی خواهد شد. ظرف ۲۰ ماه کار مرکز دیتاسنتر شیراز اجرایی شد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری استان فارس ادامه داد: پیاده‌سازی زنجیره ارزش در حوزه فناوری و هوشمندسازی در شرکت ارتباطات با جدیت دنبال می‌شود و در بحث سخت‌افزاری و طراحی و تولید قطعات نیز همکاران ما در حال فعالیت هستند.

ظرف ۲۰ ماه کار مرکز دیتاسنتر شیراز اجرایی شد

 اسماعیل اکبرپور مدیرعامل شرکت ارتباطات دوربرد نیز در این مراسم ضمن تقدیر از تلاش‌های مدیرعامل برج الکترونیک شیراز در راه‌اندازی مرکز دیتاسنتر اظهار کرد: افتخار ما این است که هیچ‌گاه در اقدامات کیفیت فدای کمیت نشده است. 

وی اضافه کرد: پیاده‌سازی زنجیره ارزش در حوزه فناوری و هوشمندسازی در شرکت ارتباطات با جدیت دنبال می‌شود و در بحث سخت‌افزاری و طراحی و تولید قطعات نیز همکاران ما در حال فعالیت هستند.

 اکبرپور در پایان خاطرنشان کرد: با مدیریت صحیحی که صورت گرفت، ظرف ۲۰ ماه کار مرکز دیتاسنتر شیراز اجرایی شد به‌طوری‌که برای فاز دوم نیز در حال اقدام هستیم.

ایجاد ۵۰ فرصت شغلی مستقیم و صدها فرصت شغلی غیرمستقیم 

بنا بر این گزارش، شرکت برج الکترونیک شیراز با همکاری فنی و سرمایه‌گذاری شرکت مهندسی ارتباطات دوربرد فارس، با ایجاد مرکز دیتاسنتر در کلان‌شهر شیراز، موفق به احداث نخستین مرکز داده دارای مجوز رسمی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جنوب کشور به‌عنوان یکی از پنج مرکز داده مورد تأیید ملی شده است. 

مرکز داده مذکور با سرمایه‌گذاری بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال و مطابق با استاندارد 2017-TIA942/ANSI ، باعث ایجاد حداقل ۵۰ فرصت شغلی مستقیم و صدها فرصت شغلی غیرمستقیم می‌گردد.

اتهای پیام/
نظرات بینندگان