کد خبر: ۹۱۰۷۶
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۱۹ تير ۱۳۹۵
شهردار خرامه خبر داد:

طرح لیبل گذاری لاشه های دام در کشتارگاه خرامه آغاز شد

شهردار خرامه گفت: با همکاری شهرداری، شورای اسلامی شهر و اداره دامپزشکی شهرستان خرامه، دام های کشتاری در کشتارگاه دام شهرداری خرامه علاوه بر مهر بهداشتی، دارای لیبل خواهد بود.

به گزارش شیرازه به نقل از صدای خرامه عبداله زارع درنیانی شهردار خرامه در گفتگو با صدای خرامه گفت: با همکاری شهرداری، شورای اسلامی شهر و اداره دامپزشکی شهرستان خرامه، دام های کشتاری در کشتارگاه دام شهرداری خرامه علاوه بر مهر بهداشتی، دارای لیبل خواهد بود.

http://sedaykherameh.ir/files/images/95-Tir/15%20koshtargah/15%20tir%20%DA%A9%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%201.jpg

وی در ادامه افزود: لیبل های الحاقی بر روی لاشه دام های سنگین و سبک به عنوان شناسنامه لاشه دام ها بوده و دارای مشخصات نام کشتارگاه، تاریخ تولید، تاریخ مصرف و شرایط نگهداری لاشه است.

زارع درنیانی خاطر نشان کرد: این طرح به انجام نظارت های بهداشتی دقیق و کنترل لاشه های تولیدی و جلوگیری از ورود لاشه های غیر بهداشتی کمک به سزایی خواهد داشت و مردم شهرستان با اطمینان بیشتری می توانند با مراجعه به واحدهای عرضه گوشت قرمز، گوشت بهداشتی مورد نیاز خود را تامین نمایند.

شهردار خرامه در پایان گفت: بنا به توصیه های دامپزشکی، گوشت تهیه شده را ابتدا 24 الی 48 ساعت در دمای +4 نگهداری کرده سپس با دستکش اقدام به تکه تکه نمودن کنید تا باعث از بین رفتن ویروس ها شود.

http://sedaykherameh.ir/files/images/95-Tir/15%20koshtargah/15%20tir%20%DA%A9%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%202.jpg


نظرات بینندگان