شهرستان ها >> عمومی
به دنبال پیگیری های شیرازه انجام شد؛
تشکیل میز ملی توسعه ی تولید، فرآوری و صادرات محصول ارگانیگ انجیر در فارس/ بررسی و ارایه راهکارهای توسعه صادرات انجیر در میز ملی انجیر
ثبت برند ملی و بین المللی انجیر استهبان و استان ارتقای صنایع مرتبط با بسته بندی و فرآوری این محصول فانتزی و ارگانیک محلی و بومی متناسب بازارهای جهانی در راستای تهیه تولید و توزیع در امر توسعه و ایجاد اشتغال پایدار و افزایش ارزش افزوده این نوع محصولات اثرگذار است.
به گزارش شیرازه؛ در راستای برنامه ریزی و بررسی میزان توانمندیها، مسایل و مشکلات ارتقاء دانش تخصصی تولیدکنندگان انجیر در فارس همچنین ارایه راهکارهای افزایش تولید با کیفیت، بسته بندی های استاندارد و بهداشتی جهت رقابت در بازارهای جهانی و رفع موانع صادرات و رو نمایی از سایت ملی انجمن انجیر ایران ifa.org.ir جلسه ای با حضوردکتر عبدالعظیم خادم حمزه مدیر کل دفتر امور اقتصادی استانداری فارس،مهندس سید رضا ساداتی معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس، احمدرضا کمالی سروستانی فرماندار استهبان، مراد هدایت سرپرست فرمانداری نی ریز، سید عبداله جزایری معاون سازمان جهاد کشاورزی استان و رییس انجمن ملی انحیر ایران، روسای دستگاههای اجرایی استان و شهرستانهای مذکور، تشکلهای بخش خصوصی و اتحادیه ها و انجمن های ذی ربط ، روسای بانکها، تولید کنندگان و صادر کنندگان در محل فرمانداری شهرستان استهبان تشکیل شد.
معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس با توجه به اینکه استان فارس رتبه اول تولید انجیر در کشور را دارد گفت: انجیر از مزیت های صادراتی استان فارس و کشور محسوب می شوند و ارتقاء سطح دانش تخصصی تولیدکنندگان و صادرکنندگان و بنگاه های تولیدی–صادراتی در این حوزه اهمیت بسزایی دارد. این در حالی است که ۹۵ درصد کل انجیر خشک کشور در حوزه استهبان ، داراب، نی ریز و جهرم تولید می شود.
مهندس "سید رضا ساداتی" با اشاره به برگزاری جلسه بحث و بررسی پیرامون تولید، فرآوری، تجارت داخلی و صادرات محصول انجیر در استهبان و اثر گذاری تولید و صادرات انجیر در استان و کشور با حمایت بیش تر انجمن ملی انجیر در اجرای سند پیشران توسعه اقتصادی در استان فارس همچنین "برند سازی بین المللی" را یک اصل مهم برای حضور و بقا در بازارهای جهانی ذکر کرد و گفت: بحث ثبت برند ملی و بین المللی انجیر استهبان و استان ارتقای صنایع مرتبط با بسته بندی و فرآوری این محصول فانتزی و ارگانیک محلی و بومی متناسب بازارهای جهانی در راستای تهیه تولید و توزیع در امر توسعه و ایجاد اشتغال پایدار و افزایش ارزش افزوده این نوع محصولات اثر گذار است.
"ساداتی" در خصوص صادرات محصول انجیر نیز اظهار داشت: افزایش هم افزایی بین صادر کنندگان انجیر در استان و کشور از برنامههای ما در توسعه صادرات این محصول در استان است که برنامه ریزیهایی برای برگزاری جلسات مستمر و مداوم با صادرکنندگان انجیر در سالجاری پیش بینی شده است.
معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس با اشاره به اینکه انجیر از مزیتهای صادراتی استان فارس و کشور محسوب میشوند،تصریح کرد: انجیر از مزیت های صادراتی استان فارس و کشور محسوب می شود و ارتقاء سطح دانش تخصصی تولیدکنندگان و صادرکنندگان و بنگاه های تولیدی – صادراتی در این حوزه اهمیت بسزایی دارد،لذا جهت صادرات این محصول، تسهیل زیر ساخت ها، صادرات و بسته بندی های استاندارد و بهداشتی، توجه به کشورهای آسیای میانه، کشورهای حوزه خلیج فارس و برخی کشورهای اروپایی در جهت بالابردن ارزش افزوده ، رشد و توسعه فعالیت های اقتصادی و جهش تولید اثر گذار است.
"ساداتی "با بیان اینکه عمده انجیر فارس در شهرستانهای استهبان، نی ریز، داراب، جهرم و کازرون تولید میشود، اظهار داشت: ۳۶ واحد بسته بندی انجیر در استان فعال است که بر اساس آمار منتشر شده در سال گذشته بیش از ۴۷ میلیون دلار انجیر از استان فارس به خارج از کشور صادر شده است.
"سید عبدالعظیم خادم حمزه" مدیر کل دفتر امور اقتصادی استانداری فارس نیز در این جلسه گفت: توسعه زیر ساخت ها، تامین مالی تولید کنندگان و صادرکنندگان همچنین همگرایی و تعامل بین تشکلهای تولیدی و تجاری در این محصول لوکس موجب رشد و توسعه فعالیت های اقتصادی، افزایش اشتغال و در اختیار گرفتن سایر بازارهای بین الملی خواهد شد.
وی در طول جلسه بر حمایت استانداری و دولت از تشکیل میز ملی انجیر در فارس تاکید کرد و برای اجرای پیشنهادات و خواستههای روسای تشکلهای صادراتی استان با بررسی در کمیته های تخصصی قول مساعد داد.
خادم حمزه با تاکید بر اینکه تولید کنندگان و صادر کنندگان خدمات مبتنی بر علم و تکنولوژی روز دنیا را توسعه دهند اظهار داشت: ضرورت دارد تا در راستای جهش تولید هر شهرستان یک سندتوسعه داشته باشد.
گفتنی است: در این جلسه باغداران، تولید کنندگان و صادرکنندگان انجیر در خصوص قیمت گذاری، رقابت های منفی، فرآوری و بسته بندی محصول انجیر، ایجاد ارزش افزوده در این بخش با راه اندازی واحدهای فرآوری انجیر- -کمک به بازاریابی و معرفی محصول در بازارهای هدف صادراتی، روشن شدن وضعیت ارز برگشتی حاصل از صادرات، ساماندهی وضعیت کارتهای یکبار مصرف،بررسی سلامت محصول انجیر بحث و تبادل نظر صورت گرفت و به بیان مسائل و مشکلات خود پرداختند.
انتهای پیام/
نظرات بینندگان