استفاده از ظرفیت بسیج در راستای شتاببخشی به فعالیتهای راهداری/ توسعه راههای روستایی فارس شتاب میگیرد
به گزارش سرویس اقتصادی شیرازه، طی نشستی مشترک با حضور رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس و مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان فارس در راستای اجرای منویات و فرامین بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و رهبر معظم انقلاب اسلامی، مبنی بر لزوم «محرومیتزدایی» و رسیدگی به امور مستضعفین و محرومین بهعنوان ولینعمتان انقلاب اسلامی تفاهم نامه مشترک همکاری فی مابین منعقد شد.
در این مراسم اسماعیل قزلسفلی رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس طی سخنانی با تبریک فرا رسیدن میلاد فرخنده حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار و ایام هفته حملونقل، رانندگان و راهداری هدف از انعقاد این تفاهمنامه مشترک را استفاده از ظرفیت و توانمندیهای موجود بسیج جهت ارائه به اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با رویکرد هم افزایی بین بخشی در راستای احداث و توسعه راه های روستایی استان اعلام کرد .
رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس در این جلسه، جاده و راه را رکن مهم توسعه و پیشرفت در هر کشوری دانست و اظهار داشت: استان فارس هم از این قاعده مستثنی نیست. در این میان، راه های روستایی اهمیت ویژه تری دارد، چرا که استان فارس با وسعت زیاد، بیش از یک هزار کیلومتر راه روستایی دارد.
وی گفت: بناست در این تفاهم نامه مشترک، بسیج سازندگی در راستای احداث، تعمیر، نگهداری، ابنیه و پل های مواصلاتی روستایی که عامل پیشرفت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان محسوب می شود، در کنار مجموعه مهم و اثرگذار اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قرار بگیرد.
قزل سفلی تصریح کرد: ورود ما به عنوان مجموعه بسیج که در قالب برنامه جامع محرومیتزدایی مردم پایه مجموعه بسیج سازندگی استان در حال انجام است، دارای چند ویژگی است: اول اینکه از ظرفیت های مشترک با هماهنگی و همافزایی در جهت توسعه راههای روستایی به مجموعه اداره کل راهداری استفاده کنیم؛ اگرچه استان فارس و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای موقعیت خوبی را در کشور دارد، اما حضور بسیج در کنار نیروهای خدوم راهداری، برای شتاب بخشی بیشتر به ارائه این خدمات است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان فارس ادامه داد: بسیج از یک شبکه بزرگ از نیروهای متخصص و متعهد برخوردار است که امروز از این ظرفیت برای شتاب بخشی به فعالیت های راهداری استفاده می کند و در کنار مجموعه راهداری قرار میگیرد.
قزل سفلی افزود: این تفاهم نامه مشترک را فصل جدیدی در چارچوب همکاری های مشترک در کنار راهداری و حمل و نقل جاده ای دانست که می تواند اثرات مهمی را داشته باشد، از جمله بسترسازی در توسعه و پیشرفت راه های روستایی، برای بوجود آمدن یک اقتصاد شکوفا در استان.
وی اظهار کرد: این کار را چراغ امیدی برای آبادانی، پیشرفت و توسعه روستاها دانست که مطمئنا برای امیدآفرینی به روستاییان برای استفاده از این راه ها کمک می کند.
قزلسفلی با اشاره به اینکه در اذهان چنین جا افتاده که برای پیشرفت، روستاییان باید به شهر بیایند، گفت: واقعیت این است که ما شهرنشین ها برای سلامت و آسایشمان باید به روستاها مراجعه کنیم.
تسهیل و تسریع حمل و نقل جاده ای به همراه افزایش کارآفرینی، از اثرات دیگر این تفاهم نامه است که رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس بر آن تأکید کرد.
توسعه راههای روستایی فارس شتاب میگیرد
در ادامه این نشست مهندس سیاهپور نیز با تبریک فرا رسیدن ایام میلاد بانوی صبر و استقامت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار و تقارن این میلاد خجسته در ایام گرامیداشت هفته حمل و نقل ، رانندگان و راهداری گفت : استان فارس دارای ۱۱ هزار کیلومتر راه روستایی است که ۶۰ درصد آن آسفالته و ۴۰ درصد راه خاکی و شوسه می باشد .
وی با اشاره به اجرای طرح ابرار( اقدام برای راههای اولویت دار روستایی) در استان فارس گفت : در فاز اول اجرای این طرح ساماندهی ۱۲۸ کیلومتر از راههای روستایی را آغاز کردیم که بخش عمده ای از آن در حال اجراء می باشد و در فاز دوم این طرح نیز ساماندهی ۵۲۰ کیلومتر از راه های روستایی و فرعی استان هدف ما خواهد بود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای فارس افزود: امید داریم در سالی که از سوی مقام معظم رهبری بعنوان سال " جهش تولید" نام گذاری گردیده است با استفاده بهینه از توانمندی ها و ظرفیت های سازمان بسیج سازندگی فارس به ویژه در حوزه نیروی انسانی جهادی و متخصص و ماشین آلات و تجهیزات موجود ، بتوانیم در فازهای مختلف احداث و توسعه راه های روستایی فارس موثر تر از گذشته اقدام نماییم .
مهندس سیاهپور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه توسعه راههای روستایی فارس شتاب می گیرد افزود: 1 هزار و 844 روستای بالای 20 خانوار در استان فارس دارای راه آسفالته و 159 روستای 20 خانوار به بالا نیز فاقد راه روستایی آسفالته هستند که امید داریم در قالب این تفاهم نامه و همچنین طرح ملی ابرار از نعمت راه روستایی مناسب برخوردار شوند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان فارس با اشاره به اینکه نزدیک به 30 هزار و 600 روستا در استان فارس وجود دارد اظهار داشت: از این تعداد نزدیک به 1600 روستای زیر 20 خانوار در فارس وجود دارد و تعداد روستاهای زیر 20 خانوار فاقد آسفالت در استان 932 روستا می باشد.
وی یادآور ساخت: این تفاهم نامه مشترک نقاط قوت بسیاری دارد که از جمله آن می توان به بهره گیری از امکانات و ظرفیت های مهندسی بسیج و سپاه در احداث راه های روستایی و پل های مواصلاتی اشاره کرد که امیدواریم با این اقدام شاهد توزیع عادلانه توسعه در راه های روستایی استان باشیم.
انتهای پیام/ ح/ م