رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس:
کنترل قیمت محصولات کشاورزی از اهداف قرارگاه امنیت غذایی
طمراسی گفت: تامین امنیت غذایی جزو وظایف و ماموریت ذاتی وزارت جهاد کشاورزی است اما راه اندازی قرارگاه امنیت غذایی، نشان می دهد که اهمیت موضوع فراتر شرح تکلیف معمول است و نیاز به یک اقدامات خاصی دارد.
به گزارش سرویس اقتصادی شیرازه، احمد طمراسی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در اولین نشست قرارگاه امنیت غذایی استان فارس ابراز کرد: کنترل قیمت محصولات کشاورزی از اهداف قرارگاه امنیت غذایی است.
به گفته وی برنامه ریزی و مدیریت اجرای الگوی کشت با هدف تنظیم بازار از جمله برنامه های قرارگاه مذکور است.
طمراسی اظهار کرد: شعار با تصمیمات امروز باید آینده را ترسیم کرد ذات بخش کشاورزی است و باید رمز قرارگاه امنیت غذایی باشد.
وی به ضرورت ترسیم مدل اجرایی برای قرارگاه امنیت غذایی نیز اشاره کرد و افزود: ظرفیت تولید در استان فارس و استان های همجوار و قیمت محصول علاوه در بازارهای استان به صورت منطقه ای و کشوری در این قرارگاه باید به صورت مستمر پایش شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه ذخایر استراتژیک و میزان نیاز استان فارس از اطلاعات مورد نیاز قرارگاه امنیت غذایی به منظور مدیریت بحران است، بیان کرد: با هدف مدیریت هوشمند به جدول زمان بندی مصرف محصولات کشاورزی نیازمندیم تا گلوگاه های معمول از زمان های پرمصرف قابل رصد باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در پایان اظهار کرد: اخذ مجوز قیمت گذاری از مسئولین ذی ربط باید اولین درخواست قرارگاه امنیت غذایی باشد.
پایداری امنیت غذایی در گرو برنامه ریزی
هدایت اله رحیمی مدیر کل سازمان تعاون روستایی استان فارس نیز در این نشست گفت: به منظور دستیابی به پایداری امنیت غذایی باید قبل از تولید تا رسیدن محصول به دست مصرف کننده برنامه ریزی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه در این برنامه ریزی کارشناسان کشاورزی مدیریت تولید را برعهده دارند، تصریح کرد: اطلاعات و آمار باید با حساسیت و دقت به روز رسانی شود تا در آینده نگری نتایج لازم را به دست آوریم.
جانشین فرمانده قرارگاه امنیت غذایی استان فارس با بیان اینکه در این قرارگاه باید چرخه تولید تا مصرف را تجزیه و تحلیل کنیم، اظهار کرد: در زمینه کنترل قیمت به کمک اتاق اصناف کشاورزی و سازمان صمت نیاز است.
وی با اشاره به اینکه در قرارگاه امنیت غذایی 12 عضو فعالیت می کند، افزود: 6 نفر در مجموعه جهاد کشاورزی تولید را پیگیری می کنند و سایر اعضا در مدیریت مصرف و بازار همیار و کمک ما هستند.
رحیمی با تاکید بر اینکه راه اندازی اتاق پایش، به منظور مدیریت اقتصادی تولیدات کشاورزی از دیگر برنامه های قرارگاه امنیت غذایی است، افزود: ایجاد دبیرخانه در این قرارگاه به منظور ارتباط مستمر با وزارتخانه جهاد کشاورزی نیز در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام/س
نظرات بینندگان