تولید ۱.۵ میلیون دلار خاویار در فارس
مدیر شیلات و امورآبزیان سازمان جهاد کشاورزی فارس از استحصال بالغ بر ۸۵۰ کیلوگرم خاویار به ارزش ۱.۵ میلیون دلار در سال جاری در استان خبر داد.
به گزارش سرویس اقتصادی شیرازه، علی فلاحی مدیر شیلات و امورآبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: فارس رتبه اول تولید خاویار و گوشت ماهیان خاویاری در بین استان غیرساحلی را دارد.
وی گفت: امسال بیش از ۱۵۰ تن گوشت خاویار در فارس تولید شده است و انواع ماهیان خاویاری در این استان عمدتا شامل گونههای فیل ماهی، استرلیاد، سیبری و ازون برون است.
به گفته فلاحی در استان فارس سه مرکز پرورش ماهی خاویاری با ظرفیت تولید سالانه ۱۶۷.۵ تن گوشت و ۳.۸ تن خاویار فعالیت میکند.
مکانیزهترین مزرعه پرورش ماهیان خاویاری کشور
مدیر شیلات و امورآبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه مکانیزهترین مزرعه پرورش ماهیان خاویاری کشور در این استان وجود دارد، بیان کرد: این مزرعه مجهز به دستگاه سونوگرافی برای تعیین جنسیت ماهیان پرورشی است.
فلاحی از اقدامات صورت گرفته به منظور کاهش تلفات و افزایش تولید از طریق افزایش سطح ایمنی زیستی نیز سخن گفت و افزود: این اقدامات شامل اجرای برنامههای مدیریت بهداشتی براساس استاندارد HACCP، استفاده از تقویت کننده سیستم ایمنی زیستی در جیره غذایی ماهیان و کاهش استرس در مزرعه به وسیله بهبود اقدامات مدیریتی است.
مدیر شیلات و امورآبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان فارس ابراز کرد: خاویار استحصال شده و گوشت خاویار به کشورهای حاشیه خلیج فارس، کشورهای اروپایی و به روسیه صادر شده است.
انتهای پیام/ح
وی گفت: امسال بیش از ۱۵۰ تن گوشت خاویار در فارس تولید شده است و انواع ماهیان خاویاری در این استان عمدتا شامل گونههای فیل ماهی، استرلیاد، سیبری و ازون برون است.
به گفته فلاحی در استان فارس سه مرکز پرورش ماهی خاویاری با ظرفیت تولید سالانه ۱۶۷.۵ تن گوشت و ۳.۸ تن خاویار فعالیت میکند.
مکانیزهترین مزرعه پرورش ماهیان خاویاری کشور
مدیر شیلات و امورآبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه مکانیزهترین مزرعه پرورش ماهیان خاویاری کشور در این استان وجود دارد، بیان کرد: این مزرعه مجهز به دستگاه سونوگرافی برای تعیین جنسیت ماهیان پرورشی است.
فلاحی از اقدامات صورت گرفته به منظور کاهش تلفات و افزایش تولید از طریق افزایش سطح ایمنی زیستی نیز سخن گفت و افزود: این اقدامات شامل اجرای برنامههای مدیریت بهداشتی براساس استاندارد HACCP، استفاده از تقویت کننده سیستم ایمنی زیستی در جیره غذایی ماهیان و کاهش استرس در مزرعه به وسیله بهبود اقدامات مدیریتی است.
مدیر شیلات و امورآبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان فارس ابراز کرد: خاویار استحصال شده و گوشت خاویار به کشورهای حاشیه خلیج فارس، کشورهای اروپایی و به روسیه صادر شده است.
انتهای پیام/ح
نظرات بینندگان