گفتگوی شیرازه با کادر درمانی استان فارس مستقر در کربلای معلی:
خدمت رسانی از جنس عشق و ایثار در موکب های درمانی استان فارس
آری اینجا سرزمین کربلاست، سرزمین عشق و ایثار و ازخودگذشتگی، زمینی که روزی سخت ترین و دردناک ترین مصائب اهل بیت امام حسین علیه السلام را در خود جای داده تا هزاران سال بعد عاشقان خاندان اهل بیت از خانه و کاشانه دور شوند تا به زائران حریم حرم یار خدمت رسانی نمایند خدمتی از جنس عشق و ایثار و ازخودگذشتگی.
به گزارش سرویس سلامت شیرازه ، اینجا کربلاست، سرزمین دلتنگی های بی شمار، دیار عاشقان ، جایی که زائرین نه تنه ا قدمهایشان، بلکه نفس هایشان را نیز نذر خدمت رسانی به اهل بیت میکنند.
اربعین فرصتی است برای ذکات آنچه در طول یک سال بهره برده ایم، یکی ذوات مال میکند و دیگری ذکات علم.
گروه پزشکی و کادر درمان استان فارس نیز چند سالی است در قالب گروه های جهادی بسیج جامعه پزشکان استان به مدت دو هفته خانه و کاشانه و شهر و دیار خود را میگذارند و پا در مسیری می نهند که جز با عشق و ارادت به استان حضرت دوست نمی توان شرایطش را تحمل کرد.
گرمای بسیار شدید، مسیرهای طولانی، گاه عدم وجود مکان مناسب برای استراحت، سخت گیری های زیاد در ورود دارو و تجهیزات پزشکی به کشور عراق همه و همه از جمله مشکلاتی است که گروه پزشکی استان فارس به جان می خرند تا به زائرین حسینی خدمت کنند.
خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری شیرازه نیز که امسال افتخار حضور در کربلای معلی و همراهی این گروه پزشکی نصیبش شده طی گفتگو با محمد صادق خلیلی مسئول گروه جهادی شهدای پزشکی مرودشت یکی از اکیپ های اعزامی از بسیج جامعه پزشکان استان فارس در خصوص اعزام یک گروه درمانی جهت خدمت رسانی به زائرین امام حسین علیه السلام در کربلای معلی، عنوان کرد: تعدادی از پرستاران، پزشکان متخصص و عمومی و همکاران مشغول در داروخانه ها از سال ۱۳۹۵ تا کنون هر ساله به جز سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ که اوج شیوع بیماری کرونا بود، در قالب موکب درمانی به سمت عراق رهسپار میشوند.
وی با بیان اینکه در روزهای منتهی به اربعین حسینی و مراسم پیاده روی به دلیل ازدحام جمعیت کشور عراق پاسخگوی این همه مراجعین نیست، اظهار کرد: موکب هایی از سراسر کشور و به ویژه استان فارس در قالب اکیپ های خدمت رسان در عراق و مسیر نجف تا کربلا مستقر میشوند و تا پایان اربعین مشغول به خدمات رسانی به زائران هستند.
خلیلی اضافه کرد: اکیپ های اعزامی معمولا ۴۰ نفره و متشکل از حداقل ۵ الی ۶ نفر پزشک و بقیه افراد پرستار، تکنسین کار اتاق عمل و تکنسین دارویی و داروساز هستند.
وی با بیان اینکه معمولا سالهای قبل که قیمت دارو کم بود حدود پنجاه میلیون تومان دارو به کربلا می آوردیم، اظهار کرد: امسال بیش از ۱۰۰ میلیون تومان دارو تهیه شده و با موکب های دیگری که در کربلا هستند رایزنی کردیم و دارو ها را کم و بیش تهیه و در حال ارائه خدمت رسانی به زوار حسینی هستیم.
مسئول گروه جهادی شهدای پزشکی مرودشت ضمن تشکر و قدردانی از کادر درمان و تمامی پزشکان و پرستارانی که یک چند سالی است این گروه را همراهی می کنند، عنوان کرد:موکب صاحب الزمان مردمی بوده و ما در قالب تیم درمانی حضور پیدا کرده که امسال ۱۲ گروه داشتیم که همه از طرف بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و ستاد اربعین داشنگاه اعزام شدند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در موکب صاحب الزمان و دیگر گروه های کادر درمانی اعزام به مناطق مختلف کربلا و نجف خدماتی از جمله تزریقات، پانسمان سرپایی ، ویزیت توسط پزشک عمومی، فشار خون ، چک کردن قند خون و ارائه دارو به زائران ارائه می گردد، اضافه کرد: تمام هزینههای این گروه های پزشکی توسط ستاد اربعین و بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تامین می گردد.
فاطمه حیدری پرستار اعزامی از بیمارستان مرودشت در گفتگو با خبرنگار این رسانه از خاطرات خود در سالهای گذشته و اولین حضورش در این گروه پزشکی که همراه با مشکلات بسیاری بوده است صحبت کرد و گفت :در اولین سال حضور به دلیل گرمای بسیار و سختی شرایط دچار گرمازدگی و بیماری شدم به گونه ای که فکر میکردم دیگر در سال های بعدی این گروه را همراهی نکنم اما آنقدر جذابیت و لذت خدمترسانی به زوار برایم تداعی شد که در دیگر سال ها نیز این گروه را همراهی کردم و اکنون این که مجدد همراه این اکیپ پزشکی در جوار مرقد ملکوتی امام حسین علیه السلام مشغول به خدمت به زوار حسینی هستم بسیار خوشحالم و قطعاً در دیگر سالها اگر این افتخار و سعادت نصیبم گردد مجدد گروه را همراهی خواهم کرد.
دنیا بها باقری یکی دیگر از پرستاران این گروه درمانی گفت: از سال های ابتدایی آغاز به کار این کادر درمانی همواره در مناطق مختلف کربلا و مسیر نجف و مرزهای ایران به عراق در موکب های درمانی همکاری داشتم شاید بهترین خاطراتم از دوران خدمت رسانی لحظاتی است که در این موکب ها به زائران ارائه خدمت کردهام.
لیلا رحمانی مراقب سلامت شبکه بهداشت و مرکز سلامت نورآباد ممسنی که امسال چندمین مرتبه است گروه را همراهی می کند، یکی از کادر درمانی فعال خوشروی گروه بود که در طول این چند روز مدام از خاطرات سالهای گذشته و لذتی که همراهی با این گروه را تجربه کرده است سخن می گفت و عنوان کرد: امسال نیز به منظور ارائه خدمت داوطلب شده تا بتواند خدمت هر چند کوچکی به زوار سرزمین عشق و ایثار نماید.
مرجان روزی طلب از کادر درمان بیمارستان شهید فقیهی شیراز نیز در این گروه حضور دارد و با اشاره به بخشی از خدماتی که به زائران حسینی ارائه داده است این کار را برای خود یک افتخار میداند عنوان میکند: که از سال ۹۵ تا کنون هر زمان که سعادت همراهی با گروه نصیبش شده در کنار کادر درمان خدمترسانی کرده است .
زهرا شعبانی، راضیه زارعی، هاجر رضایی، محبوبه اکبری، سپیده نیازی، زهرا زمانی، پریسا رحیمی، عهدیه زارع، بهزادیان و زهرا اسدی از دیگر کادر درمانی بودند که هر یک خاطرات بسیاری از سالهای حضور در این گروه و یا اولین سفر خود عنوان کرده و می گویند با تمام مشکلات و سختی هایی که در این مسیر متحمل می شویم قطعاً سال های آینده نیز کادر درمان را جهت خدمت رسانی به زائران همراهی خواهیم نمود.
آری اینجا سرزمین کربلاست، سرزمین عشق و ایثار و ازخودگذشتگی، زمینی که روزی سخت ترین و دردناک ترین مصائب اهل بیت امام حسین علیه السلام را در خود جای داده تا هزاران سال بعد عاشقان خاندان اهل بیت از خانه و کاشانه دور شوند تا به زائران حریم حرم یار خدمت رسانی نمایند خدمتی از جنس عشق و ایثار و ازخودگذشتگی.
انتهای پیام/س
نظرات بینندگان