وقتی که دانش آموزان همه کاره مدرسه می شوند!+تصاویر
به گزارش شیرازه به نقل از صدای خرامه، مجتمع آموزشی و پرورشی ابن سینا حال و هوایی دیگر داشت، امروز به جای اینکه مدیر، معاون و آموزگاران مدرسه تصمیم گیری کنند، حرف اول و آخر را دانش آموزان می زنند، امروز در طرح یک روز برای فردا، دانش آموزان، همه کاره مدرسه می شوند.
راحله زارع، سکان مدیریت را در دست دارد، وضعیت آموزگاران را چک می کند، گاه اتفاقی هم به کلاس ها سر می زند، تنها فکری که در ذهن خانم مدیر می گذرد این است که امروز چرخ مدرسه را به بهترین نحو بچرخاند.
نرگس زارع، معاون پرورشی مدرسه است، آمار ها و حضور و غیاب ها زیر دست خانم معاون است، او بررسی می کند که کدامیک از دانش آموزان به مدرسه نیامده اند، با خانواده آنها تماس می گیرد و احوال آنها را جویا می شود.
سیده نرگس حسینی، معاون اجرایی سخت کوش مدرسه فقط به دنبال تامین کم و کسری هاست، از گچ و تخته پاک کن گرفته تا میز و صندلی، کلید بخش اعظمی از مشکلات دانش آموزان در دستان خانم حسینی قرار گرفته تا این روز به پایان برسد.
کلاس ها هم حال و هوای عجیبی دارد؛ بعضی از معلم ها برای امتحان گرفتن خط و نشان می کشند، بعضی املاء دارند و بعضی ها ریاضی، با هر دردسری هم که بود کلاس امروز تمام شد و این خاطره خوش به پایان رسید.
اما بدانید از جزییات این طرح .....
یوسف زارعی معاون پرورشی آموزش و پرورش شهرستان خرامه هدف از برگزاری این طرح را مسئولیت دادن به دانش آموزان عنوان کرد و گفت: در این روز از بین دانش آموزان مسئولیت پذیر، مدیر، معاون و آموزگار انتخاب شده و مدرسه در اختیار آنان قرار می گیرد تا خودشان همه چیز را کنترل کنند.
وی افزود: این طرح هر ساله در اردیبهشت ماه برگزار می شد اما امسال در مهرماه انجام شد؛ در پایان این برنامه و پس از دریافت گزارش از مدارس، برترین های طرح یک روز برای فردا انتخاب شده و به مرکز استان معرفی می شوند.
زارعی در پایان گفت: با توجه به اینکه در این طرح به دانش آموزان مسئولیت داده می شود، آنها احساس بزرگ شدن می کنند و نقش مهمی در تقویت اعتماد به نفس آنان خواهد داشت.