گرده ورمده، نان محلی شیرین و محبوب فراشبندیها+ تصاویر
نانهايي که از آرد سبوسدار تهيه ميشوند و با خمير مايه و بدون استفاده از جوش شيرين عملآوري مي گردند و با حرارتي ملايم، يکنواخت و شعله غيرمستقيم مي پزند، از سالمترين نانها هستند.
گندم از بركات خداوندي است كه همواره مورد احترام است،نان در سفره هر ايراني جايگاه ويژه اي دارد و نسبت به این قضیه چقدر روایات و احادیث داریم.به هر صورت رابطه ی نان و گندم با اقتصاد یک رابطه ی بسیار نزدیک است. بيشتر زنان شهرستان رابر اغلب سفره هاي خانه شان را با نان محلي مزين مي كنند.
در این میان از خانواده و مشتقات نان محلی موارد بسیار مختلف و متعددی را میتوان نام برد که در روستا ها و شهرها و بیش تر در بین افراد با سن وسال بیشتر محبوبیت ویژه ای دارند.
نان قندی یا به زبان محلی مردم فراشبند "گرده ورمده" (به دلیل گرد بودن شکل ظاهری ) این نوع نان نیز به شیوه ای خاص توسط زنان فراشبند تهیه می شود و طرفداران بسیاری در بین مردم دارد.
در ادامه مراحل تهیه این نوع نان محلی را بصورت تصویر توسط خانم کاویانی از مادران مهربان و زحمت کش فراشبندی خواهید دید.
انتهای پیام/