جانباز فراشبندی: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید در جامعه سرلوحه قرار گیرد
به گزارش شیرازه به نقل از نخل بیدار ،دوران دفاع مقدس تابلوي زيبايي از عشق و ارادت رزمندگان به اسلام و امام خميني (ره)بود، وقتي خاطرات آن سال هاي سبز را در ذهن مرور مي کنيم، تصويري از سلحشوري پيران و جوانان ايراني را مي بينيم که تا پاي جان ايستادند و از مرز و بوم خود دفاع کردند، تصويري که شباهت زيادي به کربلاي حسيني دارد با عباس ها، علي اکبرها، قاسم ها، حرها و حبيب بن مظاهرها و...
حاج خیرالله مزارعی جانباز 70 درصد و یادگار هشت سال دفاع مقدس در پاسخ به سوالات خبرنگار ما بیان داشت:
لطفاً خودتون رو معرفی کنید.
در دلم دوباره غمی جان گرفته است/ این روزها خیلی دلم برای شهیدان گرفته است
با درود و سلام به ارواح طیبهی شهیدان و امام شهیدان (ره) و آرزوی سلامتی و سربلندی و توفیقات روزافزون برای مقام معظم رهبری و ملت شریف ایران و تبریک هفتهی دفاع مقدس.
حقیر خیراله مزارعی، قطره ای از اقیانوس بیکران ملت ایران و جامعهی ایثارگری، با کمال افتخار معلم هستم.
چی شد که به جبهه رفتید؟ در چه سنی و انگیزهی شما چه بود؟
از کلاس سوم راهنمایی که در مدرسهی پانزده خرداد فراشبند درس می خواندیم به جبهه رفتیم. حقیر نیز همچون سایر رزمندگان به جهت اطاعت از فرمان حضرت امام خمینی (ره)، ادامهی راه شهیدان عزیز و دفاع از مردم و جغرافیای کشورم ایران و بنا به تکلیف شرعی قدم در این راه مبارک گذاشتیم.
شما از جنگ زخم ها به یادگار دارید از چه ناحیه ای و به چه صورت؟
البته اگر خداوند مهربان قبول فرمایند، بر اثر اصابت ترکش خمپاره و ... از نواحی سر، صورت، چشم، گردن، کمر و دستها و ... زخمها به یادگار دارم.
ما برای دادن جان به به جبهه می رفتیم، اهداء دست و چشم که ناقابل است.
(من از دوست به یادگار دردی دارم /که آن درد به هزار درمان ندهم)
وقتی قطعنامه پذیرفته شد عکس العمل شما چه بود؟ آیا شما موافق قطعنامه بودید یا نه؟چرا؟
وقتی قطعنامه پذیرفته شد حقیر بیمارستان بستری بودم و اعمال جراحی پشت سر هم به دلیل شدت جراحات روی اعضای مختلف بدنم انجام می شد. خوب به یاد دارم آن روزها چشمانم هیچ جا را نمی دیدند، آن شب که خبر اعلام شد خیلی گریه کردم، اما وقتی پیام معنوی و دلجویانهی حضرت امام امت از تلوزیون (که من فقط صدای آن را می شنیدم) پخش شد قلبمان آرام شد (آن شب مرا با تخت بستری و سِرُم و ...) کنار تلوزیون بردند. بچه های جنگ، چون قطعنامه مورد پذیرش امام مسلمین قرار گرفته بود همه راضی بوند.
امام امت امر به دفاع فرمودند غیرتمندان رفتند و دفاع کردند و وقتی فرمودند صلح همه گفتند: چشم. این یعنی اطاعت.
فرق جنگ امروز و جنگ دیروز چیه؟ جنگ سخت مشکلتر است یا جنگ نرم؟
جنگ دیروز جنگ سخت بود و جنگ امروز جنگ نرم است. جنگ دیروز مشکلات خاص خود را داشت و جنگ نرم امروز نیز سختیهای خاص خود را دارد. در جنگ سخت دشمن پشت خاکریزها بود اما در جنگ نرم دشمن با تهاجم فرهنگی از هر طرف تیرهای آلوده اش را به سوی ما شلیک می کند.
مثلاً ما با ماهواره سربازان دشمن را تا پشت بام خانه هایمان را داده ایم و دشمن با تهاجم فرهنگی و بمباران رسانه ای درصدد است هویت ملی و غیرت دینی و ارزش ها را از ما بگیرد.
یکی از مأموریت ماهواره ها فروپاشی کانون گرم خانوادهها باشد.
با وجود مجروحیتی که از جنگ دارید زمانی که ندای حضرت امام (ره) را شنیدید لبیک گفتید، اگر اکنون هم ندای رهبری را بشنوید چه پاسخی خواهید داد؟
ما بسیجی بوده ایم و هستیم، بسیجی بیدار همیشه گوش به فرمان فرماندهی (ولایت فقیه) است. آن روزها که خداوند توفیق ادای تکلیف به ما داد به فرمان حضرت امام لبیک گفتیم.
اکنون و تا زنده ایم مطیع و گوش به فرمان رهبری هستیم و اگر حضرت آقا امر بفرمایند با توفیقات الهی لبیک خواهیم گفت. لازم به ذکر است که در زمان جنگ نرم مأموریت های بسیج بیشتر فکری و فرهنگی و ... است.
دشمن دیروز که بود و دشمن امروز کیست؟
دشمن دیروز و امروز ما یکی است. دشمن، دشمن است. ما آن روزها با کمک خداوند در عین اینکه مظلوم بودیم به استکبار و خائنین منطقه ای آنها چنان سیلی محکمی زدیم که تا همیشه فراموششان نخواهد شد و به لطف خداوند امروز همه دنیا (دوست و دشمن) به اقتدار ملت قهرمان و با بصیرت ایران اسلامی اذعان دارند.
ما تا زمانی که قدردان خون شهیدانمان باشیم و مطیع ولایت، پیروزیم. یادمان باشد که ما امروزه بیش از هر زمان نیاز به وحدت و همدلی در کشور داریم.
برای جوانان امروز چه صحبتی دارید؟
از صمیم قلب و عمق جان به همه عزیزانم سلام می کنم و از آنان می خواهم تا قدر و قیمت ایام جوانی خود را بیشتر بدانند. و فراموش نکنیم که اگر ما برای زندگی و آینده خود برنامه نداشته باشیم، دشمن هزاران دام برای جوانان ما برنامه ها دارد و هزاران نقشه در سر.
دشمن برای انحراف جوانان مؤمن و انقلابی ما تهاجم فرهنگی را نسخهی موفقی دیده است. عزیزان من؛ دشمن هزاران دام برای شما جوانان پهن کرده است.
همه گونه مواظب سلامت جسم و روح و روان خود باشید. بیدار باشید تا در دام دشمن نیفتید (دام اعتیاد، دام فساد، دام یأس و نااُمیدی و دام بی اعتنایی به آیندهی خودتان و کشورتان) شهدا و رزمندگان آن روزها مثل شماها بودند و برای دین و کشورشان جان ها فدا کردند. خدای ناکرده اگر امنیت کشور ما دگربار خدشهدار شود، شماها می توانید و باید ادامه دهندهی راه شهیدان باشید و اطمینان دارم اینچنین است.
اگر می خواهید موفق و سربلند باشید شهدا را الگوی خود قرار دهید. درسهایتان را بیشتر و بهتر بخوانید، گوش به فرمان ولایت باشید. در این دنیار پر خطر امروز، خدا، قرآن، نماز و اهلبیت (ع) بهترین پناهگاه هستند. زندگی بدون یاد خدا تاریک است و احترام به والدین و خانواده محترمتان را سرلوحه کار خود قرار دهید. نسبت به مردم و کشورمان احساس مسئولیت بیشتری داشته باشد زیرا آینده کشور به دست شما عزیزان است و بسیج پناهگاه امن و ایمنی برای جوانان است. برای ما هم دعا کنید تا بیش از این شرمنده امام و شهدا نشوید ....
اگر صحبتی دارید بفرمایید؟
یادگاران دفاع مقدس در روزهای دشوار خطر، سپر بلای کشور شدند.
بچه های جنگ همه یادگاران دفاع مقدس هستند، یقین دارم ملت شریف ایران هیچگاه رشادت ها و حماسه آفرینی های فرزندان دلیر خود را فراموش نخواهند کرد.
بی توجهی به یادگاران دفاع مقدس و روحیات ایثار، خیانت به امروز و فردای ایران اسلامی است. یادمان نرود که آرامش و امنیت امروز ایران را مدیون رشادت های شهدا هستیم.
بدون تردید همه می دانیم که ما و شما این آرامش و امنیت پایدار را گران به دست آورده ایم و آن را ارزان از دست نخواهیم داد.
یادگاران دفاع مقدس سرمایه های معنوی و فرهنگی جامعه هستند و پذیرفتنی نیست که این دسته گل های گلستان ایران زمین خدای ناکرده مورد بی توجهی قرار گیرند. ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید در جامعه سرلوحه کار قرار گیرند. دغدغه ارزش ها و راه امام و ولایت و شهیدان را داریم.
تو قصه عاشقی تا همیشه بازنده ایم/ یادمون نره تا ابد از شهدا شرمنده ایم
حرف آخر...
آی مردم وای بر فردایمان / دسته گل ها می روند از یادمان
ان شالله همه عاقبت به خیر شویم و تا نفس آخر قدردان خون شهیدان باشیم.
(التماس دعا)